Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łysa, a ja mam takie uczucie niedosytu. Za mało nas dręczysz ostatnio!
Majeczka! Właśnie doczytałam, że masz rozwarcie na 4 cm! No to na wylocie jesteś, Kochana! Dawaj znać, jak coś się zacznie, bo widzę, że to już lada moment!
:-) Pewnie do Serg na GG z komórki,bo do Maxwell mam nr.kom.,ale nie wiem czy ona nie rozpakuje się przed mną;-)

, napewno musicie mi w tym pomóc

Emilka też śliczna księżniczka to fakt że buziaczek dziewczynki taki delikatny a chłopak to inne ma rysy odrazu widać SLICZNA KSIĘŻNICZKA fajnie że wszystko u was ok
po pierwsze musze miec skierowanie od swojego gina na KTG
a ze moj gin leczy prywatnie nie moze wystawic takiego skierowanie do publiczej placówki (chore ale jednak..) Polozna mnie uswiadomila ze kazda ciężarna z ulicy chcialaby przyjsc i sie zbadac na Ktg !!!!
normalnie w szoku bylam, łachy mi nie robia:-)dam im popalic jak zaczne rodzic rozniose cale ImiDz
jak Panie polozne beda niemiłe
Zapomnialam ze moja Karta Medicover ,ma takze w pakiecie KTG za darmo wiec w sobote spokojnie porozmawiam z ginem zeby mi zrobil to badanie dla świetego spokoju:-)
ale czuje ze jak sie zacznie ,to sie nie skonczy:-)
pewnie juz zjedzone
zaraz zaślinie cały monitor

przeraza mnie pochlanianie tego wszystkiego
ide poszperam troszke w necie.