R
rojku
Gość
Mła w poprzednim poście doedytowałam linka, może to to?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od 16 znow skurcze mecza, byly 10 minut, potem co 5 ale lekkie. Zadzwonilam do szpitala, kazala wziasc cieplejsza kapiel i czekac czy sie rozhulaja mocniejsze. Wyszlam z wanny...lo matko to bym wyczyn i na razie jestem tak zrelaksowana ze znow nic nie czuje. Polozylam sie do wyrka i poszperam po necie w oczekiwaniu na jakis cud bo mam dosc straszakow 

:-)Jeśli zajdzie taka potrzeba. Wszystko to ze względu na remont położnictwa.Łysa, a ja mam takie uczucie niedosytu. Za mało nas dręczysz ostatnio!![]()
Mysle, ze mialybyscie mnie dosc po godzinie gdybym tak ciagle smecila bo niestety nic wesolego u mnie w zyciu sie nie dzieje
jedyne co ostatnio robie to marudze tu i owdzie...ptysi nie mam gdzie kupic, twarogu nie zjadlam i masz babo placek zero pozytywow ;-) ba na dodatek bylam dzis w sadzie papiery rozwodowe podpisac, A. sie znow pocial bo szuka bandazy, kasa sie konczy, umowe mam na dom do konca nastepnego miesiaca i nie wiem czy przedluza, dodatkow jeszcze nie dostalam...Mla nasycona?