reklama

Grudzień 2011

Mamcia, ja też bałam się odstawić fenoterol, ale pierwszy dzień i jest nieźle.. tzn, czuję się tak samo jak wtedy kiedy go brałam - ciekawe ile wytrzymam.

Nastazja z przypadków które znam ciężarne po odstawieniu Fenoterolu w ciągu o 5-7 dni się rozpakowywały :-p

Twoja ciąża już w pełni donoszona więc bądz gotowa bo nie znasz dnia ani godziny :-p

reklama
Mła coś chrzanisz z tym Twoim dzieckiem - przecież na tym zdjątku od razu widać, że buźka dziewuszki :) i do tego ślicznej dziewuszki :) i coś mi się zdaje, że do mamy podobna :D

Hehe mój trzyma zdjęcie z 19 tygodnia na biurku i od początku twierdzi, że ładna :P
Ja się zastanawiam, czy będzie podobna do siebie z tego zdjęcia :D

nawet mój M. najpierw długo się wgapiał, a potem mówi "Z twarzy zupełnie podobna... do nikogo" :))))

oho, mój M. tak samo o Kubie mówi :-D

co z paciora, to będę jutro ścigała gina :/ chyba, że się uda i mi pobiorą wymaz w laboratorium, a co wątpię... eh..

dziewczyny, ja mam chyba jakieś poczucie smaku zachwiane, ale naprawdę zaczyna mi smakowac ta herbatka z suszonych liści malin, pycha, smakuje mi jak zielona herbata, którą uwielbiam :) i Kubuś jak się po niej ożywia, ho ho, prawie mi dziure pod żebrami wykopał :-D

Jestem - dalej w dwupaku i daj Boże jeszcze do 30 przynajmniej :)
Choć dziś miałam stracha rano, bo złapały mnie skurcze i trwały od mniej więcej 7 do 8. Zmierzyłam ostatnie 2 i wyszło po 18 i potem 16 minutach. Wzięłam magnez, no-spe, pochodziłam i wypiłam herbatę z cytrynką i sobie skurczyki poszły :) oj i dobrze, jakby to był 37tydz to nawet bym się ucieszyła, że coś się dzieje ale jednak mimo, że z usg wychodzi, że Mała donoszona, to wolę poczekać aż będzie to samo z om. Poza tym 30 mam wizytę, a więc i wyniki tego wymazu (u mnie to gin pobiera na wizycie i po niej zanosi się samej do lab).

Witch - gratuluję pierwszego ktg i to dobrego :)
Dorota - Tobie wizyty i trzymam kciuki za jutrzejsze ktg :)
Żabcia - aż mi się oczy poszerzyły jak czytałam o wywoływaniu u Ciebie porodu :)
Mła - zdjęcie słodkie, a wg mnie usta to na bank przemawiają za dziewuszką :)

Rojku, a widziałas ten link, który kiedyś dziewczyny wkleiły? Tam było porównanie fotek 3D i zdjęć maluszków. Może i takie wybrali, ale naprawdę były podobne :)

Kota, to może Kubuś i Emilka będą podobni do siebie wzajemnie ;)

Dagne, wstrzymaj się jeszcze z tymi skurczami! Nie zostawiajcie mnie samej do świąt! ;)))

Mła, spokojnie, jeszcze będzie tak, że przenoszę hehe :) szybciej urodzą te, co rozwarcia nie mają, a ja z 2cm dochodzę do Sylwka :D chociaż to mało prawdopodobne, no ale.... w końcu dziewucha pod serdszkiem, to nie wiadomo co z tymi kobietami, takie zmienne... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry