• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ja tez mam prawo jazdy i czesto prowadzę, ale zeby sie sama wieść na porodowke, to coz...Chyba taka "odważna" nie jestem:baffled: chociaz do szpitala mam zaledwie pare minut:-)
A co do torby to moja tez spakowana czeka aż przyjdzie na nią czas:-D Mam tylko nadzieje ze niczego nie zapomnialam do niej włożyć :-)

Nastazja.. -nie wiem co ja dokladnie boli, ale moze to byc poprostu macica po porodzie, nie da sie ukryć ze przyjemne to nie jest... a rownie dobrze niestety nie pocieszę cię mogla byc nacinana lub peknąć, ale nie chce juz jej meczyc moze pozniej napisze niech teraz sobie odpocznie po calym dniu:)
w kazdym badz razie kazdy porod jest inny wiec nie zamartwiaj sie na zapas bo nie ma co!!!

hej mamuski,

Kurcze nie moge za wami nadazyc:-Dchyba zaczne chodzic wszedzie z laptopem:-)takie wiadomsoci mnie omijaja:tak:

OJ sypie sie sypie a to dopiero poczatek:szok::-D
Nastazja - nic mi nie mow o bólu ...jak sobie pomysle to az mi ciary przechodza wrrrr:eek:

Dziewczyny was tez pobolewa brzuch jak na @@@ to jest normalne?strasznie opadł mi brzuchol:szok:Jutro ostatnia wizyta i Ginka...ciekawe co mnie czeka

Mła - gratuluje prawie spakowowanej torby:-D

Phelania tak mnie tez poboloewa, i podejrzewam ze nei tylko nas:) to jest normalne, i oznacza ze powolutku szykujemy sie na porod, a wlasciwie nasza macica:) bo z nasza gotowością... pewnie gorzej hih bynajmniej na ból:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry