reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dziewczyny a ja 3 dzień z rzędu łapie mnie wieczorowy dołek, płakać się chce bez powodu, nerwy jakieś dziwne. Mam dosyć już tej ciąży. A jak pomyślę, że od poniedziałku mój K do Gliwic w delegację rusza to mi się wyć chce, bo stwierdził że na pewno będzie tak że urodzę jak on pojedzie. Chcę już urodzić ale też bym chciałam by był w okolicach by mógł szybko przyjechać jak do niego zadzwonię i by mógł dziecko zobaczyć od razu a nie dopiero jak mu się delegacja skończy. Ech życiowe problemy polskiej rodzinki, niby próbuję to zrozumieć ale baaaaardzo mi smutno

Hej wieczorem:-)
Myśmy właśnie wrócili z kina - byliśmy na "Zmierzchu - przed świtem"..no i oczywiście musiałam się pobeczeć:szok::zawstydzona/y:..masakra..film mi się podobał, ale ogólnie wolę książkę;-) Oj mięciutka jestem, mięciutka..
Agapa, chętnie skierowałabym się w stronę porodówki..ale Martusia chyba jeszcze nie:eek:;-)
Dorotar, biedna..tulę..

Wchodze na chwile a tu takie wiesci:) dwie dziewczynki jednego dnia:) Gratulacje dla mamusi:-)
Terazl lece do kina na "listy do M" ale jak wroce postara sie was nadrobic.

dorotar110 doskonale Cie rozumiem mam to samo tyko ,że ja od 2 miesięcy jestem już sama bo mój A pojechał na kontrakt i dopiero za tydzień wraca a ja trzymam się w dwupaku póki mogę bo nie chce być sama. A ciąża już mi tak daje we znaki, że po niej to chyba będe musiała nowe żebra kupić. Ale pocieszam się , że już niedługo.
maxwell80- też byłam na Zmierzchu i moja opinia jest taka że książka o 100000 razy lepsza niż film ogólnie to nie mogłam się doczekać kiedy sie ten film skonczy. Jak dl;a mnie beznadziejnie zrobiony:((( a tak długo na niego czekalam jako maniaczka heheh
KOTA- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE:* DUZO SZCESCIA I MILOSCI I RODZENSTWA DLA KUBUSIA :p

Maxwell ktory moment cie wzruszyl? A koncowka (ciaza, porod itd) nie wydawalo cie sie troche naciagniete?
Lysa, powiem Ci, że w sumie cały film naciągany - taki typowy amerykaniec..ale..no własnie, sceny z brzuszkiem - jak Edward jej przekazywał myśli córeczki, poród, potem tego dzidzię, jak pokazali we krwi..ech, hormony, hormony:-D:-)
A jak było na tej komedii "Zamiana ciał"? Warto? Bo reklama niezła.. - Ty szłaś czy Phelania? Już nie pamiętam..
Maleństwo550 - co racja, to racja..przeważnie książki są duuuuuuuużo lepsze niż ich ekranizacje..

MAXWEEL dziękuję. A coraz gorzej i tak z moją psychiką, ja chcę już wysiąć ztego pociągu.
A jak zazdroszczę tym wszystkim naszym rozpakowanym mamuśką, że mają już swoje szczęścia ze sobą.
Torbę przepakowałam w walizkę i dalej jestem gotowa. A tu dalej nic się nie rusza. We wtorek wizyta ale chyba w poniedziałek się wybiorę i poproszę doktórkę by mnie zbadała czy coś w środku się rusza. Bo ostatnio tylko dzidzię słuchaliśmy i taką śmieszną tubką mnie badała poprzez brzuszek. Może jakąś miłą wiadomość dostanę po badaniu. Ale bym chciała.
ALE WAM SMĘCĘ, CHOĆ NAPRAWDĘ JUŻ NIE WYRABIAM.

A poza tym co was tak mało, aż się dziwię.

reklama
kota: jak chcesz to my mamy domowe slodziutkie, że tak powiem "z teściowej manufaktury" :) tylko czerwone niestety.

Za mna dalej chodzi ciemne piwo, ale póki co nadrabiam sokiem jakbłkowo-mietowym :p

Dorota: kurcze, bez serca ma szefa, że wysyła go w delegacje w tak ważnym dla Was terminie.

Dzięki dziewczyny, troszkę sie uspokoiłam jak poczytalam, że też znacie to uczucie :) bo jak probowałam coś znaleźć to cisza i az się przeraziłam, że mi się maluszek zaplątał tam w środku i inne głupie myśli...

Do góry