Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niedawno wrócilam do domku ,wizyta opisana w odpowiednim watku jesstem troszke zdolowana ze maly nie pcha sie na swiat:-(a bardzo mi sie nie usmiecha zebym miala poród wywolany...a czuje ze tak moze byc.
Pisalam wczensniej ze ide do kina na "zamiane ciał" usmialam sie straaasznie...:-)Polecam - troszke zboczony filmik ,ale śmieszny (cos w stylu American pie,kac vegas:-)
No i oczywiscie zgrzeszylam zjadlam 4 kawalki pizzy Hawajskiej na cienkim ciescie-tragedia:-(cukier to mam pewnie 200
Ale M powiedzial ze nalezy mi sie;-)tym bardziej jak urodze malego to nie bede takich rzeczy jesc.
Tez zaraz sie klade bo jestem padnieta, czekam jutro z rana na jakies wiadomosci o nowym dzieciatku:-)
26.11. O 18.20 przyszla na swiat nasza coreczka Lidia. Waga 3250g 52 dlugosc 9 pkt,porod SN. Ze szpitala wyjdziemy we wtorek jesli wszystko bedzie ok. Tylek boli ze nigdy wiecej nie zamierzam rodzicPisze z tel. dlatego w tym watku bo ciezko sie pisze.
i nie kładę się już bo o 8-ej pobudka do kościoła to tylko będzie problem ze wstaniem. Nadal mi jakoś niedobrze
i aż się boję że kolejny dzień będzie byle jaki
Zazdroszczę że już tulisz swoje maleństwo!!
NIe wiem co powie, jak tam maluszek, szyjka...ehh
Dziewczyny po cc koło mnie chodziły, bo nikogo z personelu nie obchodziłam, urodziłam przy 6cm

Przez miesiąc nie mogłam usiąść na tylku, a jak córcia miała 10dni to trafiłyśmy z nią do szpitala na 1.5 tygodnia i musiałam sobie jakoś dać radę z tyłkiem. Ból niesamowity. Do tego wszystkiego dostałam wtedy w szpitalu zapalenia piersi i wysokiej gorączki, a żeby było weselej mało co nie zeszłam z tego świata, bo miałam wtedy kamienie na woreczku (po ciąży) i chyba jakiś zablokował mi przewody żółciowe i się dusiłam. Ale po tych niemiłych doświadczeniach po 2 latach urodziłam kolejną córcię.:-):-):-)
:-(..
:-)