reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Sergi gdzieś tu krąży, bo uaktualniła listę rozpakowanych. Może po prostu ma nas dość ;) Zaraz ją pozaczepiam :)

Agapa, dzięki za troskę :) Jak się pewnie jednak domyślasz, nie szkoda mi grosików na taką okoliczność :)

reklama
Ja się tylko martwię, że jak już wszystkie urodzicie i będziecie siedziały nad łóżeczkiem zapatrzone w swoje cudeńka, nie będę miała kogo powiadomić, że ja też wreszcie urodziłam :-D

Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadłam ,a tu takie wieści, jak tak dalej pójdzie to pewnie będę ostatnia, a M sie śmieje ,ze wieści na forum rozchodzą się w takim tempie,że jesteśmy lepsze niż tvn 24 :):laugh2:
A i prosze was o głosiki możemy wygrać misia, codziennie można oddac 1 głos
[h=6]:Narodziny Ingusi[/h]

Ja się tylko martwię, że jak już wszystkie urodzicie i będziecie siedziały nad łóżeczkiem zapatrzone w swoje cudeńka, nie będę miała kogo powiadomić, że ja też wreszcie urodziłam :-D
Ej no co ty opowiadasz. DO MNIE WAL SMIAŁO. Już ci wysyłam na pw nr.

Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadłam ,a tu takie wieści, jak tak dalej pójdzie to pewnie będę ostatnia, a M sie śmieje ,ze wieści na forum rozchodzą się w takim tempie,że jesteśmy lepsze niż tvn 24 :):laugh2:
A i prosze was o głosiki możemy wygrać misia, codziennie można oddac 1 głos
:Narodziny Ingusi
Głosik oddany:)

witam!od rana biegam za zakupami i nie tylko,ale dość szybko musiałam odpuścić.Wszystko ciągnie i boli, do tego parcie na wszystko,co można.M.odstawił mnie do domku i odkąd przyszłam-leżę.Nawet obiad moiałam podany do łóżka i konsunowałam go na leźąco.
A tu takie cudowne wieści,brawo!!!!
Asieńka,Dagne-ja też wstaję w nocy momentami co 15 minut.Od dwóch dni mam przy łóżku miskę z wodą,bo momentami nie potrafiłam donieść do łazienki.Jak chodzę jest ok,ale kiedyb tylko zmieniam pozycję,albo wstaję z łóżka,natychmiast muszę się znaleźć w łazience.
Mła-dziękujemy za wieści i pełną gotowość.
Agapa-zgadza się,Jestes bardzo twardą kobietą,podziwiam

Witam, bylam tu kolo poludnia, patrze- mamy kolejną dziewczynkę na BB !
Wchodzę przed chwilą- kolejna dziewczynka juz z nami:-D Rany, teraz to juz chyba po kilka porodow dziennie bedziemy mialy:) wkoncu konczy sie listopad a za pare dni juz zaczyna grudzień:happy::-):tak: Ja mam termin dokladnie na przyszlą niedzielę, ciekawa jestem kiedy moj maluszek zechce przyjsc na swiat, na razie nie mam zadnych objawów zeby to mialo byc wczesniej.

Cześć Dziewczyny :-)

jestem, jestem... Gdzieś tam się przewijam co jakiś czas, ale mam dzisiaj wybitnie leniwy dzień i dlatego nic nie piszę... Podsypiam co chwilę na kanapie, nawet G. się zdrzemnął ze mną ;-)

Hej :-)
Aż nie mogę uwierzyć, że to tak leci i co chwilę jakiś maluszek na świecie. Teraz jak wejdę i nie będzie nic na sygnale to aż tak dziwnie :-)
Ja już w bezpiecznym 37 tygodniu, więc postanowiłam się nie oszczędzać. M jest molestowany co drugi dzień, muszę się wziąć za sprzątanie całej chaty w końcu, na spacerki z małą chodzę choć ciężko mi już kawałek do sklepu iść. Znając życie nic mnie nie ruszy do terminu. Byleby przed świętami urodzić....

Agunia zagłosowałam

reklama
no proszę, kolejna grudnióweczka rozpakowana :) strasznie mnie to cieszy, ale z drugiej strony mam troszkę podobne obawy, jak Mła, więc kochana nie martw się, że sama zostaniesz na końcu kolejki do rozpakowania i nie będzie się komu pochwalić. Ja coś czuję, że też dłuuugo jeszcze ponoszę brzuch, kurcze, myślałam, że troszke mi się obniżył, ale to mogło być złudzenie...

w ogóle to zamiast się obniżać, to brzuszek mi się jeszcze powiększa :eek: eh..

Do góry