Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc kochane
Ja na chwileczke sie melduej i uciekam na fanal tap madl
M sie szykuje na wyjazd bo jedzie do Zakopanego na firmowa wigilie na 3 dni!!! super ma nie??
a ja jade jutro na pare dni do TEsciow..ale na szczescie maja lapka takze bede Was czytac
Cześć dziewczynki,ja się muszę pożalić.Wczoraj dostałam krwotok z macicy(jednorazowy,ale konkretny),dziś poszłam do gina i co się okazało?Że mam jeszcze resztki łozyska w sobie nie dość,że szwy mi się porozłaziły i mam krocze przez to zaczerwienione i podrażnione to jeszcze mnie źle wyłyżeczkowała
Agniesia strasznie mi przykro, ze tak cie zalatwili
A tak a propo, u was podaja cos pomocniczego do urodzenia lozyska? Tutaj mozna dostac zastrzyk, ktory pomaga i zastanawialam sie jak to jest w Polsce? A witamine K tez podaja po urodzeniu maluszkowi?
agniesia- kurcze przecież mogło by Ci sie cos stac poważniejszegoniewiarygodne dobrze ze organizm zaczal walczyc bo inaczej nie wiadomo jakby sie to skonczyloNienormalni Ci lekarze wszystko na odwal sie , szybko i nastepna!!! ehhhh wspołczuje...
Dobra dziewczynki... Ja już mówię DOBRANOC, bo o dziwo jest 22:00 a mnie spanko łapie Trzeba to wykorzystać bo rzadko mi się to zdarza;-)
Więc do jutra :-)
kurcze Agniesia, rzeczywiście cie urządzili.. Mam nadzieje, że się szybko wszystko zagoi i zapomnisz o tym przykrym incydencie.
Ja powiem Wam szczerze, że mimo iz mam już dość tych bóli i dyskomfortów ciążowych, to jak pomyślę o porodzie to mam od razu przyspieszoną akcję serca. Jestem PRZERAŻONA, boję się że nie dam sobie rady, że z bólu umrę..
Przed chwilą zrobiłam sobie masaż nóg, bo czuje, że je dzis strasznie zmęczyłam i obawiam się że mi popuchną stopy..
Też ogladam Tap Madl i troszke zaczynam sie zwijac z bólu ,nie mam pojecia czy to skurcze,nie chce łykac nospy ,krzyż zaczyna mnie pobolewac caly czas mnie boli podbrzusze raz mocniej raz mniej narazie leze na kanapie z podkurczonymi nogami
Kurcze, Agniesia, przykro mi, ze takie cos Cie spotkalo. Biedna, dobrze, ze Twoj organizm zaczal walczyc, bo jeszcze by sie jakas powazna infekcja
Dziewczyny, lapie jakies doly, Fizycznie nawet nie czuje sie tak zle, jakby wszystko mnie mniej boli, nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic. W ogole w ciagu 5min zaliczylam stan euforii, mega wk*rwa, placz i teraz ogolny smutek i rezygnacje...
Zaczełam porządki w szafie ale jutro wyrzucania ciąg dalszy. U M. też muszę tak zrobić, a po nowy, roku zaszalejemy trochę na wyprzedazach. Teraz się położyłam i nogi mi pulsują,a oczy już nieźle szczypią wiec powoli mówię dobranoc.
Do jutra kochane, papapapa