reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Czesc kochane:)
Ja na chwileczke sie melduej i uciekam na fanal tap madl:):):p
M sie szykuje na wyjazd bo jedzie do Zakopanego na firmowa wigilie na 3 dni!!! super ma nie??:)
a ja jade jutro na pare dni do TEsciow..ale na szczescie maja lapka takze bede Was czytac:)

Zycze spokojnej nocy buzka Dobranoc!!!

reklama
Cześć dziewczynki,ja się muszę pożalić.Wczoraj dostałam krwotok z macicy(jednorazowy,ale konkretny),dziś poszłam do gina i co się okazało?Że mam jeszcze resztki łozyska w sobie :wściekła/y: nie dość,że szwy mi się porozłaziły i mam krocze przez to zaczerwienione i podrażnione to jeszcze mnie źle wyłyżeczkowała :angry:

Agniesia strasznie mi przykro, ze tak cie zalatwili :no::angry:

A tak a propo, u was podaja cos pomocniczego do urodzenia lozyska? Tutaj mozna dostac zastrzyk, ktory pomaga i zastanawialam sie jak to jest w Polsce? A witamine K tez podaja po urodzeniu maluszkowi?

Dobra dziewczynki... Ja już mówię DOBRANOC, bo o dziwo jest 22:00 a mnie spanko łapie :szok: Trzeba to wykorzystać bo rzadko mi się to zdarza;-)
Więc do jutra :-)

kurcze Agniesia, rzeczywiście cie urządzili.. :no: Mam nadzieje, że się szybko wszystko zagoi i zapomnisz o tym przykrym incydencie.
Ja powiem Wam szczerze, że mimo iz mam już dość tych bóli i dyskomfortów ciążowych, to jak pomyślę o porodzie to mam od razu przyspieszoną akcję serca. Jestem PRZERAŻONA, boję się że nie dam sobie rady, że z bólu umrę.. :baffled:

Przed chwilą zrobiłam sobie masaż nóg, bo czuje, że je dzis strasznie zmęczyłam i obawiam się że mi popuchną stopy.. :eek:

Kurcze, Agniesia, przykro mi, ze takie cos Cie spotkalo. Biedna, dobrze, ze Twoj organizm zaczal walczyc, bo jeszcze by sie jakas powazna infekcja :szok:

Dziewczyny, lapie jakies doly, Fizycznie nawet nie czuje sie tak zle, jakby wszystko mnie mniej boli, nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic. W ogole w ciagu 5min zaliczylam stan euforii, mega wk*rwa, placz i teraz ogolny smutek i rezygnacje... :no:

reklama
Zaczełam porządki w szafie ale jutro wyrzucania ciąg dalszy. U M. też muszę tak zrobić, a po nowy, roku zaszalejemy trochę na wyprzedazach. Teraz się położyłam i nogi mi pulsują,a oczy już nieźle szczypią wiec powoli mówię dobranoc.
Do jutra kochane, papapapa :-D

Do góry