aga7602
Fanka BB :)
Pyszczek-ja np. najpierw stosowałam espumisan-poprawy żadnej mala nie spała calymi dniami i nocami, ona padala ze zmeczenia i my tez, jak bylismy u lekarza to powiedzial nam zeby kupic te kropelki sab simplex-niby ta sama substancja co w espumisanie a jednak u wiekszosci dzieci pomagaja te niemieckie kropelki, u nas tez one pomogły i mimo ze butelka kosztuje kolo 40 zl i starcza na tydzien to jak ma pomagac to ja np bede ja kupowac-teraz mam wyspane dziecko i ja tez łapie troche snu a bylam juz na skraju depresji

czasem pociagnie ale bardzo krotko, zaczyna plakac po czym jak go ponosze to zasypia, odlozony po chwili zaczyna plakac albo spi 10 minut i znow glodny :-( noc byla koszmarna o 1 sie obudxil possal cycka 2 kinuty zaczal plakac, zrobilam butle z MM i moze pssal 5-10ml, odciagnelam pokarm z jednej tylko 20ml
z drugiej jakies 70ml tp wypil 20 ml i zasnal na 2 godz. I tak kazde karmenie wyglada, dodam ze wczoraj zrobil ok 16 kupek
dzis pupa czerwona jak rak, wiem ze na cycusiu kupke moze miec po kazdym karmieniu ale jezeli od pije tak czesto i adekwatnie czesto robi kupki to ja nie wiem czy tak byc powinno
:-( jak tak dalej pojdzie to ja zapisze sie na wizyte i wezme jakies antydepresanty bo nie wyrabiam :-(

a ja po ciuchach widze że urosła. Pewnie w szpitalu za dużo wpisali