Milva
Zbójkowa mama;)
Witam!!
Mam pytanie do dziewczyn, które używają kropli sab simlex. Czy te krople podaje się tylko przy kolkach, czy tylko przy wzdęciach też można? jak długi okres je podajecie i czy faktycznie 15 kropli do każdego posiłku??? Bardzo Was proszę o odpowiedź
Tak, podaje się 15 kropli do posiłku - chyba że jest on czestszy niż 4 godziny ,to wtedy co drugi. Podobno własnie przez te dawki sab pomaga, ale wada, że butelka starcza na tydzień a cena....

Myślę, że na wzdęcia tez można małemu spokojnie podac-sab nie ma skutków ubocznych,bo się nie wchłania do organizmu , tylko działa w jelitkach.
A podawałaś maleństwu już jakies kropelki? Bo może jakiś inny by pomógł , jak chodzi tylko o wzdęcia-jest trochę tych polskich odpowiedników...

. Jak sie robią cyce mocno twarde to "wyciskam" trochę ręcznie. Najczęściej w kąpieli. Zanurzam cycola, naciskam i pod wodą wygląda to jak dymek. Dziś u nas potwornie wiało i z dworu uciekłam do domu. Wystawiłam małą na balkonie i teraz sie tylko boję czy mnie nie przewiało, bo bez kurtki się kręciłam koło Katrinki
Ja też czasami czuje takie prądy albo jakby igiełki ktoś mi wbijał to zwiastun fali nowego mleczka