Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ważyłam ją dziś po kąpieli i ładnie przybiera więc chyba nie ma co
On tu nie zagląda i całe szczęście
ale też się zdarza, ze się kłocimy- przeważnie o jego fajki:-( tak ładnie szło mu rzucanie palenia, a teraz znowu wrócił :-( ja wiem, ze to trudne, ale teraz z młodym kasa potrzebna jest na inne wydatki
eh...a najbardziej wkurza mnie to, że tak łatwo sie poddal i znowu zaczął.

za rok Kuba bedzie miał osobno bo roczek obchodzi sie hucznie w naszej rodzinie
Mój mały królewicz nadal nie chce sie przestawić i w nocy mało sypia:-(
Po ciązy powoli nasze włosy zaczynają wyglądać jak przed nią, tylko nam już ciężko to zaakceptować;-)a jak się Wam układa z Waszymi facetami? u nas jest lichoniestety... ale wierzę, że jakoś dojdziemy do porozumienia.
U nas też kiepskawo...Tz niby pomaga itp, ale potem wypomina -ile to zrobił , a przecież jest zmęczony i pracuje!!
Moja praca w domu + dziecko , to nie praca....nie chce mi sie z nim gadać już wcale...
U nas była położna rano...nie dowiedziałam się nic czego bym juz sama nie wyczytała. W kazdym badz razie każe czekać , obserwować - i próbować sprawdzać czy coś pomaga- zasugerowała mąkę ziemniaczaną, rumianek, olilatum , kazała aby go nie całowac i nie przytulać-ciekawe jak- jak nosić to przykładac pieluszkę , zmienić proszek , jak się będzie nasilac to do lekarza.![]()
I nie panikować- ciekawe jak![]()