Czesc dziewczyny
Korzystam z tego ze mala przysneła, w dzien malo sypia, moze po pol godziny i to bujana w wózku, i raz moze 2 godziny za to w nocy 5-do 7 godzin z czego ciesze sie jak cholera bo bywalo tak jak u Ciebie Sosnowiczanka ze mała szła spac dopiero o 7 rano
My oficjalnie od przedwczoraj nosimy juz wszystko prawie 68, zostaly 2 pary spioszlow 62 ktore jeszcze sa dobre, reszte juz schowałam, co do pieluch to konczymy paczke 2 i juz czekaja na nas 3 bo 2 to nozki niuni obciskają
Co do laktacji to ja wczesniej tez mialam wiecej mleka-karmilam mala nocą i czasem w dzien a dodatkowo sciagalam jeszcze jakos 600-700ml a teraz ledwie 400ml- no ale wczesniej pilam hektolitry wody-ciagle chcialo mi sie pic, potrafilam wypic 2 do 3 butelek 1,5 litrowych, no i u mnie sok jabłkowy tez pomaga
Mamo Oskarka- ja tez mam problem po cc- u mnie to juz 2 miesiace po cc, 2 tygodnie temu zaczal mnie brzuch bolec tak jak na bolesna miesiaczke ale nie dostalam nic, teraz tez mnie lekko pobolewa no i najgorsze ze ciagle mam ten zółty sluz- minimalne ilosci ale mam bylam juz u gina jakies w 5 tyg pologu i robiono mi usg podobno nic mi nie zostawiono ale w macicy byla jeszcze krew, teraz tez bylam tydzien temu bo sie martwie dostalam skierowanie na usg- mam jutro i strasznie sie boje ze cos jest nie tak

, nie chcialabym trafic do szpitala i miec lyzeczkowanie bo cos mi spaprali, a slyszy sie o takich rzeczach, wiec Ty tez pedź do lekarza i zrób sobie usg
Dorotar- u nas tez czopki glicerynowe pomagaja-bo mala robi kupke codziennie lub co 2 dni, jak juz sie bardzo meczy to dajemy pol czopka i kupa jest po 15 minutach a jaka ulga dla niej-tylko nie wolno za czesto dawac my dalismy moze jakies 2 razy