Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć z rana![]()
Dzisiaj odbieram moją córcią od dziadków po mini feriach (była u nich od niedzieli)..już się stęskniłam na maxa, a ona ponoć ani razu nas nie wspominała
Pewnie będzie afera, jak ją weźmiemy![]()
![]()
Dzisiaj idę do mojego pediatry z Martą..chcę zobaczyć, co inny lekarz powie na temat tej jej skazy białkowej. Bo ja mam wrażenie, że to nie koniecznie musiało być to. Wszystkie objawy zniknęły - chyba, że to mleko bebilon pepti wyhamował oznaki?
A przy okazji chcę, żeby doktorka pooglądała jej te wędzidełko podjęzykowe..![]()
A_gala, u Was Viburcol bez recepty? U nas we wszystkich aptekach chcą receptę, mimo, że to homeopatyk
Kota, jak humorek Kuby dzisiaj? Dalej fochy? Czy juz lepiej?
Asia_79 - u nas jako prezenty na chrzciny to zawsze kasa..i jako przyjmujący, że tak to ujmę, i jako dający
Asko_ - widok z Twoich okien bajka!!Zazdroszczę kochana..;-):-)
Freiya- powodzenia z tym chrzestnym i teściową
Dorotar, zazdroszczę zdolnej cioci - zdjęcia Amelki boskie!!
Mamcia2-ja Ci nie pomogę, bo jeszcze nie miałam na razie..ale syfy mi się tez strasznie wysypały, normalnie jak u nastolatki, a tu już prawie 32..
Izi85 - a jak u Was z odpieluchowywaniem Patryka? Czy zaczęłaś od smoka?..ja na razie smoka nie ruszam Marysi, ma go tylko do spania, więc nie jest najgorzej..
Ja nawet nie myslalam ze to takie skomplikowane;/Kota,milva mimo ze moje dziecię nieco młodsze to tez mamy okres niespania w dzieńna szczęście czasem udaje mi się do odłożyć do bujaczka i mam wolne ręce przez 15-20min,No ale to rzadko! Ostatnio tez wyciagnelam mate i kladlam go na chwile! Zainteresowania zabawkami jeszcze brak ale chociaż inna pozycja niż w bujaczku! Bo zauważyłam ze najbardziej denerwuje go monotonia-czyli leczenie w jednej pozycji zbyt długo!
I ratuje się tez "muzyka bobasa" bo Moj Ksieciuno naprawdę to lubi i cieszy się niesamowicie jak tego słucha!
Co do usmiechow to serce mi mieknie!
Dzis pobudka o 4 i do 6 zero snu,ale tez zero placzu tylko gadanie i posylanie mamie cudownych usmiechow! I jak tu się zloscic??
Izi aż tak cieżko oduczyc dziecko smoka? Dobrze ze Moj nie lubi i mam nadzieje ze nie polubi!
Maxwell masz racje,skonsultuj Martusie bo czasem ci nasi lekarze mylą się,niestety kosztem naszych malenstw!
Milego dnia
dziewczyny! nie uwierzycie! wiecie co zrobiła moja tesciowa?! dała mojemu dziecku czekolade!!! dwu miesiecznemu dziecku- podkreslam! ale bedzie jazda dzisiaj po poludniu....![]()

I jak zaczęłam walczyć z przewijaniem to załączyli światełko