Ankubator wspolczuje tesciowej, sam pomysl obslinionej czekolady wydaje mi sie kosmiczny...
Firanka wydaje mi sie ze z wprowadAniem nowosci do diety dziecka trzeba ostroznie bo po to ludzie, ktorzy sie tym zajmuja robia schematy zywnosciowe, poza tym moim zdaniem dopoki dziecko nie postrafi samo sztywno siedziec I trzymac glowki to jest jednak zawsze ryzyko. Nie uwazasz, ze np Nicole ma' teraz nadwage przez wlasnie urozmaicanie jej diety w tak wczesnym wieku? Pytam bo wspominalas ze ma' problemy z waga. Mam nadzieje, ze nie urazilan.
Mla dobra kupka nie jest zla I jezeli Emilce ulzylo to super. Moj jak teraz dokarmiam MM tez zadZiej robi ale widze, ze sie meczy. Dzis poszla mega taka, ze wylecia bokiem i gora
Ja dzis swietuje bo po uzyciu nakladki Ben sie chyba najadl i spi juz 2h normalnie szok! Zuzie dalam do lozeczka na lezakowanie i delektuje sie cisza.
Izi ja tez mialam problem ze smokiem u Zuzi ale na szczescie ona miala tylko jeden i stalo sir tak ze go nadgryzla I pewniego pieknego dnia kikut odpadl jak szla spac i nowego juz nie chciala. Kupilam takie same nawet ale juz nie bylo to samo i miala odruchy wymiotne wiec sama zrezygnowala. Teraz tez man problem z nocnikiem bo nadal nie chce na nim ani siedziec ani nic robic :-( mam 3 w domu I zaden nie pasuje :-( macie jakies dobre sposoby?
Dzis zrobilam pomidorowke to w koncu moje wieksze dziecko zjadlo bo dwa dni to bieda byla z jedzeniem. I tak wlasnie wyglada Moj dzie, walka z wiatrakani jeseli chodzi o karmienie obydwu mych dzieci :-( no coz nie dzis to jutro :-)
Kupilam te kapsulki na laktacje w sklepie ze zdrowa zywnoscia, jak zaczne stosowac do zdam relacje.
Ok zmykam bo Benio sie budzi ale I tak jestem dumna ze spal 2 h hurra :-) buziaki