nikuss
Fanka BB :)
hej dziewczyny
ja melduje, ze mam na glowie cos w odcieniach rudego i sraczki
ze wzgledu na finanse kupilam sobie farbe, zeby nie tracic tyle kasy na fryzjera i po raz kolejny udowodnilam sama sobie, ze skapstwo nie poplaca
i jutro ide do fryzjera zrobic blond i braz pasemka
chytry dwa razy traci
Najbardzxiej rozwalil mnie moj A., bo jak zmyłam głowe i sie wysuszyłam, wyszlam do niego a ten jak parsknal smiechem, to nie mogl przestac i powiedzial odrazu zadzwon do fryzjera lepiej
pozniej caly wieczor swiatla nie palil zeby mnie nie widziec hahaha
U mnie Lena w nocy spo jak aniołek, pobudka dopiero 5,6 nawet 6:30, po czym zjada i spi dalej, wiec jest elegandzko. Za to q dzien jak na 15 min zasnie to swieto
Najbardzxiej rozwalil mnie moj A., bo jak zmyłam głowe i sie wysuszyłam, wyszlam do niego a ten jak parsknal smiechem, to nie mogl przestac i powiedzial odrazu zadzwon do fryzjera lepiej
U mnie Lena w nocy spo jak aniołek, pobudka dopiero 5,6 nawet 6:30, po czym zjada i spi dalej, wiec jest elegandzko. Za to q dzien jak na 15 min zasnie to swieto

Z ulewaniem mam coraz większy problem i zastanawiam się, czy to moja wina. Wczesniej zdarzyło mu się to raz na jakiś czas a teraz nie chce mu się odbijać, pomimo tego że go długo noszę, jak go znów położę, to zwija się w kłębek jęczy i za moment chlusta.
oho.. juz sie zaczyna kolka wzywa ....do zobaczenia i spokojnego popołudnia;-) MamaOskarka- kup zageszczac do mleka bebilonu Nutrition nawet jak karmisz piersia,mi pomógł jedna miarka na butelke ,znacznie mniej ulewa i jest troszke lepiej