reklama

Grudzień 2011

reklama
Milva- u mnie dzieki zageszczaczowi maly ma ładna kupke wczesniej sie prezyl i nie mogl sie zalatwic ,to zalezy od maluszka
Gosia-to trzeba przejsc i tyle :baffled:wlasnie maly spi juz 20min ale o 17 mu sie zaczyna druga tura kolek i tak do 20 a pozniej spokoj do 7 rano;-)kwestia przyzwyczajenia ale dzis mi dał po bandzie:-Dale jak sie patrze teraz na niego to jak aniołek i sie usmiecha przez sen:happy: Własnie dziewczyny wiecie dlaczego malenstwa sie usmiechaja przez sen???!!! przez sen wytwarzaja im sie gazy przez brzuszek i to laskocze tak mi powiedziala P.pediatra:tak:

Ostatnia edycja:
MAXEEL promiennie w tym rudym wyglądasz.

Co do zagęszczacza to ja też podawałam bo mały ulewał ale przestałam, bo przez przez tydzień mi kupy nie robił, a też karmię piersią i nie odciągałam pokarmu tylko pani pediatra kazała nam rozrobić to i dawałć łyżeczką lub strzykawą przed i po jedzeniu 3 razy dziennie.

GOSIA Twoja córcia tak jak i moja nie wygląda na 3 latkę, ja bym dała jej więcej jakby nie wiedziała.

Ostatnia edycja:
Dzięki kochane za te wszystkie miłe komentarze..jesteście balsamem na moją wątpiącą duszę;-)

Mła, jako przedstawicielka moderatorek (Sergi i Majeczka coś się dawno nie odzywały) - napisz, co sądzisz na temat komentarzy na wątku ze zdjęciami..sporo z nas by chciało tam się wypowiadać na temat zdjęć..co Ty na to?:zawstydzona/y::-)

maxwell ślicznie wyglądałaś w tamtym kolorku.
Ja też jestem za komentowaniem zdjęć maluszków bo jak się ogląda te foteczki to aż palce się rwią do napisania czegoś :-)

Myślałam że gorzej będzie z Maciulkiem po szczepieniu ale jak na razie jest ok troszeczkę się darł bo chyba go nóżki bolały bo dostał w obie ale teraz jest ok ogląda tv i się śmieje na szczęście nie ma gorączki zobaczymy jak będzie później oby nic mu się nie działo.
Mam takie pytanko do Was bo zbliżają się walentynki i ... chciałabym zrobić w nie jakąś kolację i nie mam pomysłu może któraś z Was mi podrzuci pomysł i przepis :-)

reklama
Dorator masz racje duże te nasze marcóweczki 2009 to fakt ale Amelka pisałaś że waży 13 kg chyba mi się nie pomyliło, moja natomiat 14,5 choć wysoka jest jednym słowem duże już mamy dziewczyny:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry