hej !
melduję sie po powrocie do domu... i przyznam że nawet ni probuje nadgonić całego tygodnia, bo nie mam szans... a poza tym brak czasu.
Jestem zła bo siadł mi akumulator w aucie i muszę kupić nowy.. do tego moj maz juz 3 tydzien zostaje w domu wiec wypłaty za luty niettttt dobrze ze załatwiliśmy chociaz tacierzynski wiec bedzie na zusy, pieprzone przestoje na budowach. Niby się czlowiek z tym liczy bo to nie pierwszy rok ale coz. Dobra strona tego to to ze moze dzialac na budowie i nie trzeba nikogo najmowac. Tak wiec po tym tyg. nasz domek jest bogatszy o 25 tys. w sklad ktorego weszło ogrzewanie podlogowe, kaloryferki(jeszcze nie zamontowane) pięknie grzejący - przetestowany już kominek, piec ktory czeka na podmurówkę w dodatnich temp... i rozciagniętą kanalizację i "wodę" więc wynik prac zajebisty, tylko zapomnieli mi podciagnac wody do kibelka i zmywarki haha... ale się dorobi
Dzieci zdrowe po wyjezdzie w wypizdziawisko to najwazniejsze, ale ja niestety tak sobie w sobote mialam 39 goraczki i bolalo gardlo potem chrypa, ale kupilam za radą położnej syrop i apap c i zadziałało
Teraz jestem w domku i delektuję sie zakupami z allegro

zaszalałam kupiłam ksiązki, spodnie na zumbę a przed chwilką za kasę od babci "z gór" lalkę z bijącym serduszkiem sterntaler dla Karolci
gosiu super że usg nie potwierdziło nieprawidłowości o ktore sie martwiliście, a co do usg główki, mój mały tez to przechodził mial bardzo nieciekawy wylew krwi do glowki podczas porodu i asymetrię ale sprawdzalismy i po niespelna 2 mies. bylo cacy,, mam nadzieje ze i u was juz niedlugo w 100% bedzie obraz prawidlowy
phelania sporo tych badan! ale dobrze ze poki co wszystkie badaania wychodza ook, tylko szkoda ze lekarze nie umieja znalezc przyczyny tej krwi... eh oby wszystko szybko sie wyjasnilo i bylo ok
firanka super rodzinne zdjęcia!! ja mam raptem kilka naszej 4 bo jakos nigdy nie po drodze...
mamaOskarka haha dobre z tym kolażem... wiesz tak się składa że ja akurat trafiam na fotki z córką bądz maym.. wtedy gdy nie jestem pomalowana, do tego wiecznie czerwony kichal i buzia.. chyba czas isc do dermatologa bo zaczyna mnie to wkurzac, moze da sie cos zrobic.