Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja juz mam piękne blond włoski i zero odrostow
Brwi tez zrobione i nareszcie czuje się jak kobieta a nie strach na wroble
Akeksy dzis u dziadków wynoszony,wycalowany oby tylko spać w nocy chciał!
Teraz relaks przed tv!
dziewczyny takiego apetytu mi narobiłyście na zmiane fryzury że w sobote jak przyjedzie do mnie bratowa (wyszkolona fryzjerka) to ją poprosze żeby mi zrobiła extra fryz...a co! no i zmiana kolorku tez będzie jak szalec to szalec;p
Też mam bratową fryzjerkę, która robi mi włoski
Jak byłam w 30-tym tygodniu ciąży, laska zaszalała i skróciła mi włosy o jakieś 30cm. Nie płakałam, ale zadowolona również specjalnie nie byłam
Teraz włoski robiłam 2 tygodnie temu, laska musi chyba widzieć włosy na podłodze, bo poszalała z cieniowaniem;-)
aaa dziewczyny a ja sie od paru dni bije z myślami czy by włosów nie obciąć- Młody właśnie nauczył sie chwytać i ciągnie mnie niemiłosiernie ;p kurcze, jak tu takie rewolucje to może i ja wreszcie podejmę tą decyzje?
siedzimy u mojego Taty- M. właśnie nas odwiedził i uciekł z powrotem do naszej zimnicy Mój ociec ma w całym domu wielkie akwaria i mały siedzi jak zaczarowany i podziwia rybki;-) chusta jeszcze do mnie nie przyszła, a teraz uciekam, bo tutaj tylko jedna stacjonarka i kolejka do niej niesamowita buziaki kochane!
jaki dziś tu klimat fajny panuje fryzury zakupy
ja od miesiąca myślę od zmiany koloru mam średni brąz a marzy mi się ciemny blond taki tofi, a co do fryzury to już wogóle nie wiem mam długie proste włosy które ciągle związuje więc coś by się przydało zmienić ale nie nie bardzo wiem jaka fryzura
ja narazie nie kupuje spodni bo mam cichą nadzieje że może wbije się w stare w 3 parach chodzę czekam aż w resztę wejdę bo biodra również się rozeszły niestety
ja w sobote jestem umowiona do mojej fryzjerki na pasemka. mam takie straszne odrosty, ze chodze tylko w zwiazanych wlosach, a chrzciny juz niedługo, wiec trzeba doprowadzic sie do ładu i składu:-)
Ale szalejecie z tymi fryzjerami-super:-) Widac ze wracacie do normalnosci.Ja narazie dopoki Maly ma te straszne kolki to odpuszczam z upiekszaniem sie ale jak tylko bedzie lepiej biore sie za siebie:-)