• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
hej,hej

My juz po popołudniowym spacerku,zakupki zrobione dzis robie na obiad paleczki z kurczaka w woreczku z czosnkiem i ziolami:tak:Mniam...Wszystko mnie boli po tym spacerku namachalam sie tym wózkiem jak cholera(zaspy)odwilz i błoto straszzzzzne.Ci ludzie nie potrafia nawet przed swoja posesja odsnieżyc chodnik-kompletnie nie ma przejsc trzeba isc ulica:no:

My uzywamy takze pampków 3 te same co Kota (active)

Venus
- czekam na info na temat delicolu

Mój mały tez uwielbiał lezec na brzuszku,dosc długi czas a teraz chwilke polezy i sie awanturuje:cool2:

My teraz lecimy na pampersach3 bo Kasia dostała ich karton, ale testowaliśmy już różne, na żadne nie ma uczulenia więc pampki na noc a na dzień Lidlowe Softino. Na nich też Ola jeździła a ja używałam podpasek Softino :-)Wczoraj padłam bez kąpieli Kasi i swojej. Już zabrakło sił :zawstydzona/y:Tatuś też zasnął usypiając Olę :-Da dziś byłam z Kasią w bibliotece po nowe książki. Niech sie mała przyzwyczaja do książek ;-)

FIRANKA nie nie oklepuję???? Ogólnie ja w chorobach tak małych dzieci to zielona jestem bo Melcia to mogę powiedzieć, że do tej pory wcale nie chorowała, tym bardziej w wieku Kacperka.

dorotar wiem wiem o tym pieluchowaniu, Kamila musiałam "tetrować" al teraz lkarz mi kazal klasc na brzuszek, choc sama z siebie tez pomyslalam ze skoro ona tak nie lubi za bardzo to trzeba bedzie dawac tetre, teraz spi na brzuszku ale już te swoje szłapki wyprostowala...
co do jedzenia przy skazie to ja wiem mniej wiecej.. ale wkurza mnie to ze jest duzy problem z pieczywem, chcialam kupic orkiszowy bo lubie ale zawiera maslanke w proszku grrrr a poza tym w piekarni nawet nie wiedza co maja.

dzis przed południe spędziłam a maratonie zumby:):) 420185_360619433963086_100000450973705_1224943_446704010_n.jpg ta nienajszczuplejsza zumbowiczka w żółtej bluzce to ja :)

a wieczorkiem jadę z Kamilem do mojej kuzynki na bal przeebierańców... małych i dużych:D a mała znowu zostaje z mamą- co ja bym bez niej zrobiła! dziś tez sie nia zajeła rankiem nawet ja wziela na balkon na 1 h zeby pospała na powietrzu, wiec moglismy odpuscic dzisiejszy spacerek:)

venus ja kłade Michasia w ciągu dnia bardzo często na brzuszku jakkaprysi to klepie go po pupci- lubi to a poza tym często usypiam go na rękach i kłade na brzuch potrafi tak nieświadomie przespać kilka godzin próbowałam go nie raz uspic na brzuchu ale awanturował sie jak cholercia ale jak nieswiadomie go tak poloze to spi jak susel więc chyba nawet nie wie jak bardzo to lubi...ale oczywiście jak śpi mi tak na brzuszku to nie zostawiam go samego bo sie boje wiec siedze w tym samym pokoju albo robie cos ale co chwile do niego zagladam

Nocka - jak zwykle, nie ma się czym chwalić....nie wiem jak y to robicie, że maluszki śpią tak długo bez budzenia...u nas najdłużej 4 godziny i to teraz, czyli jak zaśnie ok 20 , potem po 24 to juz co 2 godz, jak nie na jedzenie, to sie kręci niemiłosiernie:eek:...może to spanie na brzuszku by cos pomogło, ale nie wiem jak to zrobić aby on zechciał :-D

Byliśmy dziś w odwiedzinach u teściowej-nie obyło się bez prezentu od niej- tym razem czyścik do ubrań:-D

Czy wasze maluchy nadal ulewają sporo? Niby powinno sie już wszystko normować, a u nas Bartek ciągle ulewa , cały czas pielucha na szyi mu wisi:no:

reklama
Milva- u mnie ulewanie jest na porzadku dziennym czasem Alan potrafi 2-3 godz po posilku porzadnie ulac pół na pół mleko +ślina miał ostatnio robione USG brzuszka ,ale nie zauwazono tam nic specjalnego.Ale obawiam sie to moze byc refluks żołądkowy ,tym bardziej objawy 2-3 razy dziennie czkawka,ulewanie sa coraz czestsze ale cos zageszczac przestał dzialac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry