reklama
kota-behemota
Q & H team
Nikuss, pewnie Lenka zauważyła, że może bez wysiłku ssania dostać jedzonko i teraz marudzi
może wizyta u dobrego doradcy laktacyjnego coś pomoże???
Dagne zycze udanych chrzcin.
Kurde w glowie mi sie kreci...wyszlam do kumpelki wczoraj...dzieciaczki zostawilam z L. i wrocilam o 4 rano...na szczescie bylam w o wiele lepszym stanie niz ostatnio bo L. wqtedy krecil sobie beke,a teraz zachowalam trzezwosc umyslu,poza tym,ze L. stwierdzil,ze smierdze woda...to se poszlam spac do Nicole pokoju,ku jej uciesze...
Kurde w glowie mi sie kreci...wyszlam do kumpelki wczoraj...dzieciaczki zostawilam z L. i wrocilam o 4 rano...na szczescie bylam w o wiele lepszym stanie niz ostatnio bo L. wqtedy krecil sobie beke,a teraz zachowalam trzezwosc umyslu,poza tym,ze L. stwierdzil,ze smierdze woda...to se poszlam spac do Nicole pokoju,ku jej uciesze...
inka85
Mamusia Aleksego
Dzień dobry
Dagne udanej imprezy!!
Moj Maluszek wlasnie usnal po śniadaniu a biedna mama ruszyć się nie może bo śpi na mnie
a tak bym kawke wypila!
Aleksy tez ulewa ale mając 7tyg waży 6100g więc nie martwię się bo przybiera ładnie,nawet bardzo ładnie-Moj mały Grubasek
Sergee,lysa niech miłość maluszkow kwitnie :-) ciekawe jaka następna parka się nam utworzy? Może gdzieś na Śląsku? Tam sporo naszych grudniowych dzieci mieszka
Milego dnia
Dagne udanej imprezy!!
Moj Maluszek wlasnie usnal po śniadaniu a biedna mama ruszyć się nie może bo śpi na mnie
Aleksy tez ulewa ale mając 7tyg waży 6100g więc nie martwię się bo przybiera ładnie,nawet bardzo ładnie-Moj mały Grubasek
Sergee,lysa niech miłość maluszkow kwitnie :-) ciekawe jaka następna parka się nam utworzy? Może gdzieś na Śląsku? Tam sporo naszych grudniowych dzieci mieszka
Milego dnia
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Witam w niedzielne popołudnie.
U nas nocka nawet przespana ,teraz mam chwilke bo mały drzemie by cos skrobnąć.
Dagne - trzymam &&& zeby malenstwo nie płakało
firanka - co ja bym dala zeby sie rozerwac i isc do kumpeli....Moj M niestety pracuje na nocki a sobota jest najabradziej oplacalnym dniem
wiec dooppaaaa z wekendami
Sergi,Łysa - Pierwsza para w Grudniówkach 2011 hihihihi
M pojechał po skladaniki na sernik,z brzoskwiniami na ciepło
jest leciutki jadlam go jak mialam cukrzyce ciazowa
wiec szykuje sie uczta ale tylko dla mojego M
((
U nas nocka nawet przespana ,teraz mam chwilke bo mały drzemie by cos skrobnąć.
Dagne - trzymam &&& zeby malenstwo nie płakało
firanka - co ja bym dala zeby sie rozerwac i isc do kumpeli....Moj M niestety pracuje na nocki a sobota jest najabradziej oplacalnym dniem
wiec dooppaaaa z wekendamiSergi,Łysa - Pierwsza para w Grudniówkach 2011 hihihihi
M pojechał po skladaniki na sernik,z brzoskwiniami na ciepło
wiec szykuje sie uczta ale tylko dla mojego Mdorotar110
Fanka BB :)
Dziewczyny ponawiam pytanie, może któraś coś wie na ten temat, czy może być tak, że choroba jest utajona, rozpozna ją tylko lekarz po osłuchaniu i po wzięciu antybiotyku po kilku dniach może dopiero ujawnić się kaszel, po lekarstwie????
Milva
Zbójkowa mama;)
Phelania- ten sernik na ciepło brzmi smakowicie- podaj przepis!
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnosnie tego ulewania, Bartek też ładnie przybiera na wadze, no ale ulewanie mnie wkurza;-)Muszę pokupować jakieś fajne śliniaki chyba.
W nocy znowu kręcenie, jestem potwornie zmęczona...może jak mały przyśnie dziś koło 17-18, to się też zdrzemnę z nim...
Pogoda u nas fatalna- cały dzień pada deszcz:-(
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnosnie tego ulewania, Bartek też ładnie przybiera na wadze, no ale ulewanie mnie wkurza;-)Muszę pokupować jakieś fajne śliniaki chyba.
W nocy znowu kręcenie, jestem potwornie zmęczona...może jak mały przyśnie dziś koło 17-18, to się też zdrzemnę z nim...
Pogoda u nas fatalna- cały dzień pada deszcz:-(
Dagne udanych chszcin
Dorator mi się wydaje że może ale to moje skromne zdanie bo może małemu zaczeło się z oskrzeli odrywać a na co jest chory???
u nas z katarem walczyliśmy długo ok 2 tyg i już było prawie dobrze choć bez antybiotyku i nagle zaczął się znowu i mamy zapalenie oskrzeli więc napewno musi go lekarz obejrzeć ale OKLEPYWANIE jest najlepszym sposobem dla malucha na kaszel ja tą samą stronkę podpatrywałam i nauczyłam się prawidłowo oklepywać i może dzięki temu nie ma jeszcze zapalenia płuc napewno warto tak 3 x dziennie mój Oskar to polubił polecam
A i waźne aby w pomieszczeniu nie było więcej niż 20 stopni a w sypialni 18 wiem dla mnie to zimno strasznie ale tak powiedział nam wcześniej lekarz że dziecko ma być obadulone ciepło ale ma chłodnym powietrzem oddychać
Dorator mi się wydaje że może ale to moje skromne zdanie bo może małemu zaczeło się z oskrzeli odrywać a na co jest chory???
u nas z katarem walczyliśmy długo ok 2 tyg i już było prawie dobrze choć bez antybiotyku i nagle zaczął się znowu i mamy zapalenie oskrzeli więc napewno musi go lekarz obejrzeć ale OKLEPYWANIE jest najlepszym sposobem dla malucha na kaszel ja tą samą stronkę podpatrywałam i nauczyłam się prawidłowo oklepywać i może dzięki temu nie ma jeszcze zapalenia płuc napewno warto tak 3 x dziennie mój Oskar to polubił polecam
A i waźne aby w pomieszczeniu nie było więcej niż 20 stopni a w sypialni 18 wiem dla mnie to zimno strasznie ale tak powiedział nam wcześniej lekarz że dziecko ma być obadulone ciepło ale ma chłodnym powietrzem oddychać
Ostatnia edycja:
reklama
dorotar110
Fanka BB :)
GOSIA no we wtorek jak u lekarza byłam to miał zmiany w oskrzelach i antybiotyk (swoją drogą cholera, już drugi po miesiącu) I wczoraj zaczął mu się kaszel. Ogólnie jest marudny, mało pierś ciągnie, gryzie mnie i od wczoraj sporo kup, podejrzewam, że mogą mu też zęby iść, tym bardziej że jakieś białe punkciki widać, jutro u lekarza wszystko się dowiemy.