mamaOskarka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Agniesia, aż nie do pomyślenia, że cudza tragedią ktoś się wzbogaca o parę groszy, tym bardziej w przypadku dziecka
Asko, małego jak tylko włożę do chusty w pozycji na kieszonkę, zaraz zasypia :-) Ogólnie bardzo lubi być noszony w chuście
Sergi Łysa, foteczka bombowa !! Z Benia i Gabuni będzie śliczna para :-);-)
Dorotar, trzymam za Was kciuki && miejmy nadzieję, że to tylko Twoja troska o małego i nic złego się nie dzieje. jednak lepiej dmuchać na zimne.
Salsik widzę, że sytuacja z malutkimi opanowana a mamusia ma teraz więcej czasu by pogadać z BB ciociami:-) Oby tak już zostało
Phelania, proponuję aby dla naszych dzieciaczków utopić już marzannę i na dobre pożegnać się z zimą
na rzekach już nie ma lodu, więc może znajdziemy jakieś dogodne miejsce;-)
Cieszę się bardzo, bo mój Oskarek w nocy zaczyna mi przesypiać coraz dłuższe okresy czasu :-) Wczoraj i dziś miał jedno trzygodzinne spanko bez pobudki:-)
Agniesia, aż nie do pomyślenia, że cudza tragedią ktoś się wzbogaca o parę groszy, tym bardziej w przypadku dziecka

Asko, małego jak tylko włożę do chusty w pozycji na kieszonkę, zaraz zasypia :-) Ogólnie bardzo lubi być noszony w chuście

Sergi Łysa, foteczka bombowa !! Z Benia i Gabuni będzie śliczna para :-);-)
Dorotar, trzymam za Was kciuki && miejmy nadzieję, że to tylko Twoja troska o małego i nic złego się nie dzieje. jednak lepiej dmuchać na zimne.
Salsik widzę, że sytuacja z malutkimi opanowana a mamusia ma teraz więcej czasu by pogadać z BB ciociami:-) Oby tak już zostało

Phelania, proponuję aby dla naszych dzieciaczków utopić już marzannę i na dobre pożegnać się z zimą
na rzekach już nie ma lodu, więc może znajdziemy jakieś dogodne miejsce;-)Cieszę się bardzo, bo mój Oskarek w nocy zaczyna mi przesypiać coraz dłuższe okresy czasu :-) Wczoraj i dziś miał jedno trzygodzinne spanko bez pobudki:-)

A co najlepsze mial mi w nocy pomóc z malym zebym wreszcie sie wyspala....ale po co???!!!! jak on woli popic z kumplami i spac do 12.00
MamoOskarka -W takim razie topimy Marzanne