żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Hej dziewczyny :-)
U nas dzisiaj lepiej Maciulek już tak nie kaszle ma mniejszy katarek ale nadal woda morska do noska a pod nosek maść majerankowa i gruszka do ściągania bo frida dopiero jutro dojdzie.
dorotar to się najadłaś strachu, dobrze że Amelce się nic nie stało.
Freyia ja też uwielbiam spacerki z moim Maciulkiem jak tylko był zdrowy to codziennie spacerowaliśmy, często na rączkach bez wózka :-)
A teraz niestety od 2 dni siedzimy w domu przez to choróbsko, ale jutro muszę wyjść z nim na chwilę wydrukować papiery na czwartek żeby lekarz wypełnił.
Już sama nie wiem co mam robić jak niunio śpi tak mi się nudzi.
Miłego wieczorku :-)
U nas dzisiaj lepiej Maciulek już tak nie kaszle ma mniejszy katarek ale nadal woda morska do noska a pod nosek maść majerankowa i gruszka do ściągania bo frida dopiero jutro dojdzie.
dorotar to się najadłaś strachu, dobrze że Amelce się nic nie stało.
Freyia ja też uwielbiam spacerki z moim Maciulkiem jak tylko był zdrowy to codziennie spacerowaliśmy, często na rączkach bez wózka :-)
A teraz niestety od 2 dni siedzimy w domu przez to choróbsko, ale jutro muszę wyjść z nim na chwilę wydrukować papiery na czwartek żeby lekarz wypełnił.
Już sama nie wiem co mam robić jak niunio śpi tak mi się nudzi.
Miłego wieczorku :-)

Ale ja sobie tlumaczę to ze po kim on ma byc drobny??? Ja waże swoje,do tego 170 cm mam a i moj M do drobnych ludzi sie nie zalicza... A slyszalam tez ze dzieci karmione piersią nie powinny byc otyłe. Zresztą jak odchudzic niemowle? On chce cyca i koniec. Pocieszam sie tylko tym ze juz niedlugo zacznie wolniej przybierac na wadze, bo ciezko mi sie go juz nosi.