reklama

Grudzień 2011

reklama
rojku- spokojnie, tj pisałam moja lenka tez jest pulpecik, a ja sie ciesze, bo lube takie dzieciaczki. Jak bedzie starsza i nie zgubi wtedy zaczne sie martwic:)

U nas dzis pogoda super, kolo 12 planujemy spacerek do parku i biedsronki...a tak poza tym nocka jak na moja niunie to nie bardzo- obudzila sie o 1:30, pozniej o 4:30 wiec sie nie wsypalam, bo zawsze wstaje dopiero kolo 5-6:) i tylko raz

asienka- najlepszego dla michasia z okazji 3 miesiacznicy:)

Witajcie:)
Mam pytanko do dzieci mam kolkowych-czy juz przeszly kolki jesli tak to kiedy?widzialyscie od razu roznice?
My tez idziemy na spacerek koło 12:-)Jesli nie bedzie ryku oczywiscie;-)

dziękujemy dziewczyny:):*:*

venus na pewno zauważysz jak kolki miną... dziecko jest spokojniejsze mniej płacze i lepiej zasypia tylko broń boże nie odstawiaj od razu leków bo to może być chwilowy spokój...najlepiej stopniowo odstawiaj od antykolkowych cudów...Powodzenia!

venus u nas jest lepiej. Co prawda wczoraj był krzyk, ale zrzucam winę na szczepienie, bo niunia też była cieplejsza. Niunia inaczej płacze. I teraz zazwyczaj dlatego, że jest zmęczona i taki ma ten płacz marudny, a nie taki, że strasznie wierzga, wije się. Dźwięki też inne wydaje inne. Przy kolce było tak, że tak płakała, że aż traciła głos, chrypła i miała takie chwile bez oddechu z purpurą na twarzy. Teraz już się tak nie drze. Więc jak dla mnie zmiana widoczna. A lepiej jej się zrobiło parę dni przed skończeniem 3 miesięcy.

Dzień dobry :-)
Roku a możesz mi zdradzić gdzie znalazlas siatkę na której możesz zaznaczyć wszystkie pomiary-w każdym mcu a nie tylko bieżący!? Czy boisz to ręcznie?? Bo te internetowe pozwalają tylko aktualny pomiar zaznaczyć!!

W nocy Odebrałam mamę i mam zamiar zaraz do niej jechać tylko ten moj niewydarzony M focha strzelił i zabrał auto! Zabilabym, gołymi rekami!!!!

xasienka, sosnowiczanka - wszystkiego najlepszego z okazji 3m !
Dorotar- o matko współczuje przeżyć :szok:
MamaOskarka- jak malutki ? ostatnio chorował a teraz taka cisza ?

Dziewczyny potrzebuję kupić dobre żelazko. Może macie coś godnego polecenia ?
Szykujemy sie na spacerek. U nas niestety na minusie i pada śnieg :crazy:

reklama
KUPINOSIA moja znajoma kupiła ostatnio żelazko Philipsa z funkcją strażaka tzn jak zostawiasz na desce ciepłą stroną ta do prasowania to p minucie gaśnie a jak zostawisz też włączone postawione to jakoś po ok 3 min się wyłańcza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry