reklama

Grudzień 2011

reklama
Asienka koniecznie daj znac jak po tej wizycie i co ona ma na celu.
I wszystkiego dobrego dla naszych chłopakow:) Wkoncu juz minęły nam pelne 3 miesiące:)))

Inka, Rojku podajcie strone z tymi siatkami. Ja jedna znalazlam,ale tam trzeba równe kilogramy podac, np 6 czy 7 kg a nie np. 6400.

Venus jak kolki przejda to od razu zauwazysz różnicę, po prostu dziecko nie bedzie krzyczeć.I zacznie ci spac w nocy.

Kuponisia ja Ci moge zelazko polecic bo sama niedawno kupilam i jestem bardzo zadowolona Philips model GC4860. A funkcje strazaka o którym pisze Dorotar ma teraz chyba większosc zelazek.

My za godzinkę jedziemy na szczepienie, więc trzymajcie kciuki zeby było ok:) Milego dnia.

Sosnowiczanka podałam link w poście poprzedzającym Twój post. Po zalogowaniu dodajesz kolejne pomiary z datami (ja sobie wprowadziłam od urodzenia) i z tych pomiarów sam tworzy się wykres.

Dzień dobry :-)

U nas nocka dzisiaj super, Maciuś przespał od 21 do 4 rano bo niechcący obudziłam malutkiego jak wyciągałam go spod kołdry bo się zsunął w łożeczku że aż buźkę zakrył prawie całą dobrze że się przebudziłam i zauważyłam i tak się wystraszyłam że zabrałam Maciusia do nas do łóżka nakarmiłam i poszliśmy dalej spać do 8.
Qrcze spotkałam dzisiaj znajomą która mi powiedziała żebym odwołała jutrzejszą wizytę i szczepienie skoro mały jest przeziębiony bo tu chory czy zdrowy to i tak zaszczepią to co że przebada jak i tak zaszczepi i sama nie wiem co zrobić do lekarza pojadę ale jak powie że coś niunio jest chory to odmówię szczepienia poproszę o inny termin może się uda bo boję się jakichś powikłań.

Dzisiaj przyszła mi frida do noska i jest super gruszka pójdzie teraz w kąt bo nią tyle się mordowałam żeby odciągnąć katarek a fridą moment i nosek czysty dzięki dziewczyny za polecenie mi jej.

asieńka, Sosnowiczanka najlepszego dla Waszych chłopaków :-)

Ja też chwalę Fridę pod niebiosa! :-D U nas kataru ciąg dalszy, ale na szczęście kaszel mija no i po 5 dniach pojawiła się kupa! :-D:rofl2::-D

Weszłam na te siatki centylowe i o ile wagowo jest ok bo w okolicy 75 centyla to wzrostowo zupełnie gdzieś poza skalą :baffled::eek:

Ostatnia edycja:
Ale mi się nudzi nie mam już co robić mój malutki śpi już od 2h ponad ja posprzątałam i siedzę. Na BB widzę cisza pogoda się poprawia więc pewnie większość mamusiek na spacerkach z maluszkami.

reklama
A ja się nie mogę doczekać kiedy Maciulek przestanie się smarkać i kaszleć i wyjdę z nim na dłuższy spacer dzisiaj byliśmy na dworze ale tylko z 10 minut resztę w samochodzie albo w budynkach =/ Jutro czeka nas wyjazd do przychodni i szczepienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry