reklama

Grudzień 2011

My na wakacje jedziemy nad morze do Unieścia koło Mielna, wyjeżdżamy 23 czerwca na 2 tygodnie, tzn ja jadę z Emi i z rodzicami a M będzie do pracy zasuwał :-D

Do prania ja używam płatków mydlanych i o wiele bardziej mi się podobają ubranka niż z proszku.

reklama
Rojku, Bebilon 1. Pucha 800g mniej więcej tyle kosztuje :/

A co do figury, to z takim obwodem pod biustem sukienka odcinana w tym miejscu (najlepiej z pasem) ślicznie wyeksponuje, co trzeba i schowa, to czym niekoniecznie chcesz się chwalić ;) Tak mi się wydaje, choć lepiej poczekać na Kotę :)

O kurczę, drogi ten Bebilon, myślałam , że Enfamil jest najdroższym mlekiem...:confused:
Ja kupuję Enfamil tylko przez allegro- z apteki 10 puszek po 21 zł i dostawa gratis, a teraz udało mi się kupić 5 puszek komus został : jedna po 18zł.
U nas w aptece 1 puszka Enfamilu ostatnio 32 zł- to jest jednak różnica. Oczywiście to cena puszki 400gram;-)

Kurcze, to karmiąc piersia mozna duzo zaoszczedzic :)

2 dni temu wyslalam M po MM z Hippa, zeby dziecko dokarmiac, zaplacil cos koło 17 zl za małą puszkę, a najlepsze jest to ze kupil mleko z nr 3, po 10 miesiącu życia... Eh, faceci.... I wczoraj musialam jeszcze jedno kupic, tym razem do sklepu wybralam sie sama. Ale cos nie mam odwago dac go Alankowi, na razie lezy:)

A o wakacjach na razie nie myslę, mam taką pracę ze wakacje mogę sobie zrobić kiedy będę miała ochotę, nawet z dnia na dzień. Ale z malym dzieckiem raczej nie odważę się na daleką podróż w nieznana. Pewnie pojedziemy do naszego ulubionego Ustronia, w góry.

Pogoda dzis nie zachęcająca do spacerów. A wczoraj było już tak pięknie.

ŻABCIA widocznie u was trochę inaczej ze szczepieniami, co kraj to obyczaj.
A my kurczę jeszcze nawet pierwszego nie mieliśmy, jak Ci pisałam wczoraj, a co po niektóre grudniówkowe dzieciaczki już drugie dawki mieli. Ach

IZI ale fajnie, już plany na wakacje, my może na weekend majowy jak uda mi się namówić K pojedziemy do jego rodzinki na śląsk, jak go namówię bo on tam za bardzo nie lubi jeździć. A w wakacje to ja pewno wrócę do pracy więc z urlopu nici a K jak będzie miał urlop to zaczniemy robić powolutku mieszkanko dla nas.

ROJKU ja używam proszek i płyn LOVELA/

MILVA praca z psami??? Chyba coś przegapiłam albo pisałas może kiedyś o tym jak mnie jeszcze na BB nie było.

MŁA drogie mleczko mm, co podajesz???
AAAAA już doczytałam.

Zaraz jadę z małą na ten szpital do neurologa ciekawe czy nas doktórka bez zapisu przyjmnie a nawet jak się zgodzi to nie wiem czy się dostaniemy bo mój mąż inteligentny inaczej wziął wczoraj książeczkę do podbicia i Qzwa w Warszawie w pracy ja zostawił. Ach szkoda gadać.
Dobra powoli trzeba się zbierać i jechać.
Trzymajcie kciuki by nas przyjeli.

SOSNOWICZANKA oj tak karmienie piersią jest mega oszczędnością.

Milva zachecilas mnie do poszukania mleka w aptekach bo za NAN płace 29zl za 600g a może przy hurtowym zakupie wyjdzie taniej??

Edit:możesz dać adres do str apteki skąd zamawiasz?? Bo poki co ceny w necie wyższe niż w Tesco czy rossmannie

Dajcie namiar na bloga modowego koty-chętnie poszukania inspiracji :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny mam do was pytanko jak wygladalo u was usg bioderek bo u mnie to mi sie wydaje ze jakos dziwnie bo nawet nie dotknol nozek mojej malej tylko kazal mi ja najpierw na 1 bok i wziol tym od usg i potem drugi ogolnie wizyta trwala mize z 2 minuty.

Sosnowiczanka ja tez kocham Ustron :P nieziemsko mile wspomnienie mam z tamtad;d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry