reklama

Grudzień 2011

My tez następne szczepienie mamy za 6 tyg, 18-go kwietnia. Dziewczyny a powiedzcie, szczepilam na rota 2 razy w 7 i 13 tyg i wiecej nie bede bo lekarz mowil ze tylko 2 razy bedziemy szczepić. A niektórzy szczepią na rota 3 razy... Skąd ta różnica???

reklama
Kota- dzięki za mail!!
Współczuję całej sytuacji w przychodni, dobrze , że nic się nie stało. W życiu bym nie pomyslała, że może fotelik spaść z krzesła, ale teraz na pewno będę ostrożna.

Byłam dziś u fryzjera podciąć włosy, kupiłam też farbę i jak znajdę czas to je pofarbuję kiedyś tam;-)Miło było wyskoczyć i zrobić coś dla siebie. Jak wróciłam , to Tz popsuł mi humor na dzień dobry, nawet nie będę pisac o jego pomysłach, bo żal normalnie:wściekła/y:ale podqrwił mnie nieźle.
Bartuś śpi , ja zaraz też padnę pewnie. Jutro mamy zaproszenie na urodziny do przyjaciela Tz,jakoś ochoty mi brak aby iść-zresztą jeszcze mamy nie pytałam, czy z małym zostanie, ale nie planuję byc tam dłużej niż 3 godziny. No nic, zobaczę jak się wszystko potoczy jutro...

Ależ śliczne maluszki w galerii grudniówkowej:-D Lubię tam zaglądać, bo od razu mam uśmiech na twarzy:tak:

wszystkiego najlepszego babeczki:*

jutro rehabilitacja ;/ ehhh... dzisiaj kupiłam małemu duuuża piłkę i oprócz ćwiczeń rozciągających i masaży trenujemy na piłce...tylko czy to przyniesie jakieś efekty? niech to się już wszystko skończy bo aż mi serce pęka jak sobie pomyśle ile te dziecko już przeszło z porodem włącznie:(

Nasza najmłodsza Grudnióweczka kończy dzisiaj 2 m-ce. Gratulacje dla Was, Izi! :* :)
A jutro dwie najstarsze grudniowe księżniczki skończą 4 m-ce!!!! Salsik, gratulacje i dla Was! :* :)

Dziekuje Kochana za pamie :*
Kurde juz 2 miesace...

ahhhh mialam sie pochwalic ze 15 kwietnia robimy chrzciny w domku i zamowilam juz w pracy jedzonko,bo stwierdzilam ze nie bede sie wysilac przy dwojce dzieci:) a ze pracuje w hotelu to kumpel mi zrobi po kosztach wszystko...takze luzik:)

no i dzis sstwierdzilismmy z M zee jedziemy na wakacje w maju po weekendzie majowym...ze wzgledu na to ze M od czerwca do sierpnia ma swoj inters nad morzem i nie morzemy jechac w tym okresie..tzn. moge do niego dojechac,ale bezsensu on bedzie zajmowal sie firma a ja co;/ bede siedziec na kwaterze??
i mamy jechac tutaj..
Zem - Tourist Pustkowo - Pokoje i domki - Domki w OW Magda
a Wy jakie plany wakacyjne?

phelania a jakie czopki podajesz? Viburcol?

Kupinosia gdzie kupiłaś takie ładne body (dwa pierwsze zdjecia w watku ze zdjeciami)

Mam pytanko: czy używacie już płynu do płukania piorąc rzeczy dla maluchów? Bo denerwuje mnie szorstkość ubranek jak użyję samego proszku. Jeśli używacie to jakiej marki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bartek codziennie się budzi 6-7 rano , tak więc ja już przyzwyczajona- a jaki dzien długi wtedy :-D

Też używam silan sensitiv do płukania.

Wakacje- a co to jest?:sorry2: Ja ze względu na pracę z psami mogę sobie wyjechać na max 2-3 dni , dłużej niż 1 dzien byłam ostatnio 5 lat temu:baffled: W tym roku na pewno chcemy jechac nad morze z malutkim, choć na jedną noc gdzieś i to pewnie wszystko. Niestety z kasą krucho też . Ale marzą mi się choć tygodniowe wakacje...może kiedyś...ale się rozmarzyłam hehe

Idę zrobić sobie kawę, mały pewnie za chwilę przyśnie, bo od 6 gada , leży sobie w bujaczku , czekam aż mu się znudzi:-D
Miłego i spokojnego dnia!!!

asienka trzymam kciuki ze rehabilitację

Jestem w szoku! Widać ludzie oszczędzają w dzisiejszych czasach! Zwlekłam się rano do apteki, bo niunia ma jeść o 9, a ja mm już nie mam w puszce. Patrze, nie wierzę, oczy przecieram... jak za PRL do jeszcze zamkniętej apteki kolejka!
Poza tym jest punkt 8, a tu baby dzwonią dzwonkiem, pospieszając farmaceutki, bo u nich na zegarkach jest 8:03. Aż się głupio poczułam, że stoję w tej kolejce. A całe zamieszanie dlatego, że w tej aptece we wtorki i piątki na wszystko, co się kupuje bez recepty jest 20% rabatu :) Mleko zamiast 30 kosztuje niecałe 25zł :D

I Pani mi poleciła na ciemieniuchę rozgrzaną troszkę oliwę z oliwek :D

Izi, Pustkowo wygląda bardzo zachęcająco! Zazdroszczę! :) Szkoda tylko, że to Polskie morze, bo u nas zawsze zimno i pogoda w kratkę :/ Szkoda, że nad Czarne tak daleko... albo jeszcze lepiej, pojechać nad Adriatyk! Ech, marzenia... Nie wiem, jak ludzie z małymi dziećmi mają odwagę na takie podróże...

Rojku, my nie używamy płynu i chyba nie będziemy. Mam żelazko z parą i po prasowaniu ciuszki są miękkie i przyjemne. Używam Jelp w żelu, ale już mi się kończy i nie wiem, co dalej, bo nie widziałam nigdzie w sklepach. Nie chcę proszku, bo to po nim ciuszki wydają mi się sztywniejsze.
BTW, ja za mleko mm płacę 42 zł :/

Asienka, rehabilitacja może przynieść tylko poprawę, więc się nie zamartwiaj i ucz się jak najwięcej od fachowców, żebyś i Ty mogła pomagać Michasiowi :)

reklama
Mła a co to za mleko, że tyle kosztuje?

kota Ty jesteś kobitka zdaje się prowadząca modowego bloga. Poradź jakiś zestaw dla matki na chrzest, najlepiej, żeby ukrywał pozostałości brzuszka. Figure mam śmiszną - kończyny grube :dry: cycki wielkie, tyłek zresztą też, hehehe... znaczy wszystko okrąglejsze. Jedyne wąskie miejsce to pod biustem (co zdaje się ciężko wykorzystać) :D Aż się brafitterka zdziwiła, bo przy moich rozmiarach mam obwód 70... W skrócie zestawik dla puszystej :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry