reklama

Grudzień 2011

Moj Mikus zrobił mi prezent-pozwolil mi umyc wlosy i grzecznie siedzial w foteliku:cool2: trzeba to zapisac gdzies koniecznie bo jestem w ciezkim szoku hehe za to teraz nadrabia;-)
Kota trzymajcie sie, nic sie nie stalo to najwazniejsze...

reklama
Hej laseczki,

Nie pisalam bo mialam troszke zajec,ale caly czas was podczytywalam.

Kota- mam nadzieje ze wszytko bedzie ok z Kubinkiem .Ja to bym dostala palpitacji serca.

Bylam u gastrologa i jestem malo zadowlona z tej wizyty (w odpowiednim watku)Dzis zauwazylam u malego na raczce dwa krwiaki przy dotknieciu one znikaja i sie pojawiaja z powrotem:szok:wydaje mi sie ze to go nie boli, wyglad ma taki sam jak po pobraniu krwi ....(jak za mocno sie zrobi) a morfo mial miesiac temu:szok:Dziewczyny wiecie moze co to moze byc???

Dziewczyny przez ile dni mozna podawac czopki?

Ostatnia edycja:
Dorator Kota to miałyście przeżycia wszystkiego dobrego dla dzieciaczków

kota miałam podobną historie więc wiem co czujesz. My od znajomych wychodziliśmy mały ubrany w kurtkę ale nie zapienty ja chciałam fotelik wziąść z podłogi na kanapę aby go zapiąć i rączka od fotelika nie zablokowała mi się i mały się przewinął i upadł na główkę choć wysokość była minimalna to jednak upadł ale na szczęście miał kaptur i czapkę i nic zupełnie się nie stało ale mam niezłą nauczkę mały się strasznie przestraszył a my zamarliśmy więc głowa do góry !!! choć sama wiem jak to jest
phelania a może to poprostu siniaczki od zaciasnego ubranka ???

Dzień dobry Kobietki :-)
Wszystkiego najlepszego dla tych dużych i tych małych!!dzis nasze święto :-)
Mały wlasnie je,pózniej ja wypije kawke i będziemy się zbierać do mojej mamy!!

Milego dnia!!

Wszystkiego najlepszego Kobitki!!!!
Współczuję przeżyć dziewczynki ale na pewno wszystko będzie dobrze.
My w niedzielę mamy chrzest i próbuję wszystko ogarnąć i zorganizować ale dobrze że mężol wraca z delegacji bo wysiadam już-uff.
Jeszcze dzisiaj ze Starszą idziemy do fryca i na przebicie uszu,bo chce wszsytkich zaskoczyć w niedzielę na chrzcie:cool2:

laseczki, wszystkiego co najpiękniejsze z okazji naszego święta!!!

my po szczepieniu, Kubuś ok, zachowuje się, jak codzień, co mnie cieszy :) bo po 1 szczepieniu dużo spał i troszkę marudził. poza tym mały w końcu polubił karuzelkę nad łóżeczkiem, hurra! :) leży i wpatruje się w misie z zainteresowaniem :)

wizytę u pediatry opisałam w odpowiednim wątku :cool:

Czesc Dziewczynki..

Mój Adaś dziś kończy 3 miesiące :)
Dziś załatwiliśmy chrzest na 18.03, obyło się bez problemów mimo że nie mamy ślubu.. ;-) Ale przynajmniej będziemy mieli już z głowy, bo w kwietniu święta w maju moja chrześnica ma komunię i trzeba to jakoś rozłożyć w czasie.
Adasiowi od 3 dni podaję probiotyk DICOFLOR, może mu pomoże na ten brzuszek trochę. Młody wlaśnie śpi w łóżeczku a ja sobie jem ciasteczka zbożowe i buszuję w internecie, Zaraz przyjedzie M. to będę gotować obiad- mam dziś rybkę, ziemniaczki, buraczki..

Trzymajcie się dziewczynki, duzo słońca!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry