witam sie

net mi muli, wiec malo sie udzielam, ale czytam

jutro 10ty wiec nowy limit bedzie

Ja piore ciuszki małej w normLNYM proszku (takim jak nam), tylko daje go mniej i płucze w normalnych płynach, ale staram sie wybierac te delikatniejsze. Lenka dobrze zareagowała, wiec nie ma potrzeby kombinowac z innyi srodkami

My z A chcemy wiosna pojechac z Lenka i znajomymi w góry na weekend- do Karpacza albo Szklarskiej Poreby (bo najblizej), ale to tylko na 3-4 dni. W wakacje planujemy wypad nad morze, ale tez gdzies na weekend tylko, bo A praktycznie caly tydzien pracuje. NIe ma problemu z wolnym, ale kazdy dzien pracy to wiecej kasy i tak staramy se jak najmniej opuszczac.U nas usg bioderek rowniez bardzo szybko przelecialo, ale umawiaja wszytskich na jedna godzine i trzeba czekac.... nie normalne to dla mnie, bo korytaz zapchany i maluchami z rodzicami i innymi ktorzy czekaja na wizyte u ortopedy. Przewijakow malo i nie ma gdzie sie podziac w tym waskim korytarzu....Zazdroszcze chrzccin, my planujemy na lato...ale boje sie załatwiania i ogolnie imprezy jak to bedzie jak tyle rodziny na raz. Dlatego planujemy zabarc wszystkich do restauracji na obiad, potem ciasto i kawa i rura do domu

zeby za dlugo nie siedziec

Pozdrawiamy z Lenka bb ciocie i przesyłamy buziaki dzieciaczkom kochanym

m ;***