kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, u dzieci karmionych piersią czasem zdarzają się rzadsze kupki i to jest ok, u nas kiedyś przez kilka dni takie rzadkie były, później się unormowało. poobserwuj, jak się nie unormuje to wtedy działaj.
Phelania, gratulacje dla M.! moja fryzjerka kiedyś opowiadała mi, jak jej mąż chciał zostać taksówkarzem i jak cięzko zdać te testy, więc wyobrażam sobie, jak musicie się cieszyć, że się udało
powodzenia dla wszystkich mam, które organizują teraz chrzty! niech maluszki dzielnie i grzecznie to zniosą
Phelania, gratulacje dla M.! moja fryzjerka kiedyś opowiadała mi, jak jej mąż chciał zostać taksówkarzem i jak cięzko zdać te testy, więc wyobrażam sobie, jak musicie się cieszyć, że się udało
powodzenia dla wszystkich mam, które organizują teraz chrzty! niech maluszki dzielnie i grzecznie to zniosą

możliwe, że w maju uda się nam podkoczyć na tydzień do moich teściów do Gorzowa, wprawdzie nie morze, ale jakieś lasy, jeziora i powietrze lepsze, niże u nas na Śląsku 
A kredytów nikt nam nie spłaci...ehhh nie wiem ,nie chce malego oddawac do zlobka ,boje sie ze bedzie chorował itp.