reklama

Grudzień 2011

Żabcia- mój Alanek ma podobnie,ogólnie za bardzo nie lubi bujaczka...ale jak mama właczy Kubusia Puchatka to cały chodzi w tym bujaczku hihihihi :DDDD

Własnie chyba coś w pieluszce siedzi...fuj:-D

reklama
Milva no prawie ;) W takie leżącej spacerówce, pod kątem, ale można oglądać świat. Lekarz pozwolił bo ona już coraz mniej chce spać w wózku i jej się nudzi. Dziś zrobiłam w domu próbę jak to będzie wyglądało i jak tylko będzie już prawdziwa wiosna to się przekręcamy. :tak:

Ja to zawsze jak Maciuś tak skaka w bujaczku to boję się że sobie krzywdę zrobi i zaraz go ręką przytrzymuję żeby tak nie szalał a M się śmieje że panikuję.
Mój mały szaleniec poszedł spać :-) a ja usiłuję się dodzwonić do mamy do PL i nie chce się połączyć.

Milva no prawie ;) W takie leżącej spacerówce, pod kątem, ale można oglądać świat. Lekarz pozwolił bo ona już coraz mniej chce spać w wózku i jej się nudzi. Dziś zrobiłam w domu próbę jak to będzie wyglądało i jak tylko będzie już prawdziwa wiosna to się przekręcamy. :tak:

nono, o to mi chodziło- ale to dobrze:) Bartek nie cierpi spacerów w gondoli, dziś z nim wyjdę na ręku , ale muszę ze strychu część spacerową przynieśc i zobaczyć jak się mocno rozkłada w takim razie:happy2:
mysle nad zakupem jakiejs oddzielnej samej spacerówki,co by wózka non stop nie znosić z piętra- polecacie jakieś co się mocno rozkładają?

Agapa trzymamy kcuki aby Michasiowi nic nie było, u nas podobnie było ale zdrowy więc może i u was też się tak będzie
izi wszystkiego najlepszego i 100lat dla Patryczka
Kupinosia dzięki za podpowiedz z tym wałeczkiem u nas poducha do karmienia spełniła swoje fukncje i Ozi super szczęśliwy na brzuszku
Maxuell wydrukowałam malowanki mąż zbindowałi radości co nie miara DZIĘKI

Ja też dziś pierwszy raz bez zimowego kombinezonu wybieram się na spacerek mam takiego misia i jeden polarkowy na zmianę pod spód bodziak bluza i rajtki, ja z tym rozbieraniem to ostroźnie bo sie boje po przejściach. Ja sam nie wiem jak się ubjerać bo uważam że wiosenny płaszczyk to jeszcze za chłodny????
u nas też jakiś skok bo marudzimy, ogarniam mieszkanie i na spacer z dzieciakami spadam bo słoneczko wyszło suuuuper:-)

A mam pytanie do kiedy dziecko ma nosić rajstopki przy jakiej temperaturze z nich zrezygnować ??

A ja wczoraj chodziłam w bluzeczce z rękawkiem do łokcia i nic na wierzch i było mi cieplutko :-)

My wyjdziemy w poludnie, akurat juz słoneczko wychodzi i juz nie moge sie doczekac.

Gosia- calkiem Cie rozumiem,my sciagamy kombinezon ale bedzie za to kurteczka polarowa:DDokladnie jest dylemat co mama założy :))))
Żabcia-w Luton chyba jest cieplej czy podobna temp?

reklama
FREYIA zazdroszczę, że mała przesypia nocki.

NASTAZJA oj tak też uwielbiam jak K nie odbiera a najlepiej jak ma tel włączony-rozładowany a ja nie wiem co sie dzieje.

PHELANIA my choć mało wychodzimy od niedzieli po chrzcie(byliśmy raz na zakupach i w wczoraj u lekarza) zakładam mu na ciuszki nie kombinezon, bo mały uż a właśnie kurteczkę i spodenki lekko ocieplone które na chrzest ciuszki były te kupione.

VIOLET to będziesz musiała małego na siłę uczyc butelke aż w końcu załapie, tak jak moja Melcia.

IZI moja Mela na gwiazdkę dostała od chrzestnego ciastolinę ze sprzętem ale po krótkim czasie schowałam bo mnie szlak trafiał, rozwalała, chwilę się pobawiła potem zostawiała, roznosiło sie to na kapciach po całym domu. Czekam na dobre ciepło i na dworek jej to dam do zabawy.

AGAPA KCIUKI ZACIŚNIĘTE.

FREYIA co to znaczy przekręcić wózek przodem do świata???
Doczytałam już.

GOSIA ja sama już w kurtce lub płaszczyku wiosennym chodzę, butach też tylko takich do kostki. A i Melcia już w kurtce wiosennej od 1,5 tygodnia chodzę i w adidaskach od 3 tygodni.

ŻABCIA bo u was inna pogoda :-). Co do rajstopek to myślę, że tak pod 25 stopni, trzeba wziąść pod uwage, że te nasze dzieciaczki to jednak maluszki jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry