• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Żabcia ja nie zakladalam Alankowi rajstop wogóle. Nawet przy chłodniejszej temperaturze wychodząc na dwór mial na sobie spiochy czy pajac, na to spodnie polarowe i w cieplym kombinezonie byl. A i tyłek nam fruwa w powietrzu tez jak w bujaczku siedzi. Nóżkami caly czas sie odpycha.

Ankubator z czego zakladacie internet? Ja mam z playa ale jak sie umowa skonczy to zmienię, bo kiepsko chodzi.
Mozecie cos polecic??? Zastanawiam sie nad LTE z plusa, tak reklamują ze najszybszy na swiecie... Ma moze któras z was ten ?

Kota zalamalas mnie ze znowu skok rozwojowy :baffled: Ale mogę dopisac krzyzyk do prawie kazdego z punktow ktore wymienilas, Alan posada wiekszosc z tych umiejętności. Pozostaje wiec zacząć sie bać.... Znowu krzyk w nocy i wieczne wiszenie na cycku :no:

Agapa biedna ty i Mikołaj, tyle juz przeszliscie i dalej macie pod górkę, tulę mocno i trzymam kciuki zeby nie okazalo sie to byc cos poważnego.

W związku z kupkami Alanka byliśmy u lekarza, wizyte zaraz opisze w odpowiednim wątku.
A po powrocie zrobiliśmy sobie spacer. Pogoda piękna, wiosenna, oby sie utrzymala jak najdłużej:)

reklama
Ankubator- witaj, witaj !
Izi- no to Wszystkiego najlepszego potrójnie !
Agapa- wesprę duchowo

Jutro mamy gości z noclegiem, wiec może mnie tu nie być. Ola po przedszkolu idzie do babci, mąż będzie w garach siedzieć, a ja już prawie wszystko posprzatałam, może jeszcze sałatke skroje. Teraz na spacerekz Kasią, a potem prosto na obiad do teściów
Miłego weekendu ! :-)

ale u nas piękna pogoda! byłam z małym u siebie w pracy wypisac wnioskek urlopowy za zeszły rok i do końca czerwca jestem w domu z Kubinem. później na chwilę do domu, zjadłam szybki obiad (makaron ze zmiksowanym twarożkiem z truskawkami mrożonymi i jogurtem), małego nakarmiłam i heja dalej na spacer, dopiero teraz wróciłam, słoneczko tak grzeje, że masakra, miałam na sobie bluzeczkę z krótkim rękawkiem i skórzaną kurtkę, a od soboty chodzę już w balerinach, uwielbiam wiosnę! :) ale mnie nogi bolą po tych spacerach dzisiejszych. A małego ubrałam w bodziaka z krótkim rękawem, na to bodziak z długim rękawkiem, rajtki, grube skarpetki polarkowy kombinezonik. no i czapeczka. W wózku położyłam go nadal na tym pledziku z owczej wełenki i przykryłam cienkim kocykiem + ochraniacz z wózka. Jednak ja się ruszałam i było mi ciepło, a on tylko leżał bez ruchu, ale sprawdzałam co jakiś czas, czy nie jest mu za ciepło, lub za zimno i wydaje mi się, że było ok.

My po spaacerze, padam na pysk dosłownie...bylam w kilku sklepach i zakupilam dla Lenki miseczke oraz lyzeczki do karmienia, zeby juz miec i wiosenna czapeczke. Poniej poszlam pospacerowac do parku i dostalalm smsa, ze moge tel odebrac z reklamacji to odrazu polecialam z mala do miasta, zaszlam do vissiona w ktorym pracowealam, byla moja szefowa i kolezanki- wszystkie zanim wynosily Lenke na rekach to troche minelo....teraz jestem w domku i padam!

Ja mam neta z playa id dziala mi dobrze, chyba zalezy od zasiegu, umowe przedluzalismy wiec na fajnych warunkach dostalismy:)

A Lenka na spacerku jechala odkryta w wozeczkku i spala jak susel:)
Ubralam ja w body z dlugim rekawkiem, rajtki, leginsy, kardigan i kurteczke polarkowa, oraz grube skarpetki i czapeczke wiosenna:) Ja kurtke walnelam pod wozek i chodzilam w samej bluzce cienkiej z rekawkiem 3/4

AGAPA- bede sie za Was modlic, powodzenia!

Ostatnia edycja:
Agapa mocno kciuki zaciśnięte!

Sosnowiczanka
my mamy internet z neostrady, co prawda płacimy sporo bo aż 108zł ale nie narzekamy, jest szybki (mamy 20mega), sprawny i nawet jak się opóźnimy z opłatami to nie odłączają. Wcześniej mieliśmy z Playa ale to szkoda gadać, internet z limitem transferu to jednak nie dla nas. Mieliśmy go bo w wynajmowanym mieszkaniu nie mogliśmy inaczej. :/

Byłyśmy na spacerku prawie 3 godzinki taka piękna pogoda a teraz Emi siedzi w bujaczku i gada z tatą ;)

Agata zdrowia dla Mikiego!!!
My juz po spacerze! Pogoda cudowna tylko niestety katar i mokry kaszel u nas...
A czy waszym dzieciom przy takim kaszlu zdarzało się wymiotowac po jedzeniu z flegma?? Bo u nas dzis juz 3 razy :-(

Hej :*
Ale cudna dzis pogoda:) Bylismy dzis na spacerku az 4 godziny :) Czekamy teraz na P, zjemy obiadek i znowu sobie wyjdziemy na troche i zachaczymy do jakiegos sklepu bo lodowka pustka swieci:D no i moja garderoba tez wiec jeszcze zachaczymy o jakis sklep bo musze kupic kurte bo wmojej z tamtego roku sie w cyckach nie dopinam:P i buty, i musze sie rozejrzec za butami Mariki.. Oj juz sie boje ile kasy wydamy

Agapa zdrówka dla Was, mam nadzieje ze szybko te choroby odpuszcza małemu. Trzymam mocno kciuki &&&

Rojku ale musieliscie wymeczyc malutka, wsplczuje. A zdjecie w kapieli rewelacyjnie. śliczna masz córeczkę :)

Kota nie wiem jak Fabianek reaguje na swoje odbicie bo mu jeszcze nie pokazywalam, ale pamietam ze Mariczka uwielbiala patrzec sie na siebie, zreszta do tej pory to lubi:D

Inka mi kiedys lekarz wytlumaczyl dlaczego dzieci przy kaszlu czesto wymiotuje, bo inaczej nie potrafia odkaszlnac tej flegmy i wlasnie wymiotujac ja wydalaj, wiec spoko az tak bardzo sie nie przejmuj. Tylko zeby nie bylo duzo tych wymiotow zeby maly sie nie odwodnil

reklama
Witam!!!

U nas też zabiegany dzień. Rano sprzątanie, pranie, przygotowałam na obiad ( kotleciki z ziemniaków z sosem pieczarkowym i surówka) Polecam!!! Pyszne!!! W południe spacer, zakupy, wytachanie wózka z Hanią na 2 piętro i znowu sprzątanie ........ ble, ble....

Dziewczyny, mam pytanie byłam z Hanią we wtorek u lekarza bo miała lekki katar i raz się pojawił stan podgorączkowy 37.2 Dostała tylko flegaminę i paracetamol. No i było wszystko ok. Dzisiaj wyszłam z nią na spacer i teraz mierzyłam temp. i znowu 37.3. Martwi mnie to, a poza tym wpycha wszystko do buzi, marudzi i zastanawiam się czy to może nie zęby, ale dziąsła bez zmian. Nie wiem co o tym myśleć. Mam nadzieję, że to nie choroba :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry