reklama

Grudzień 2011

Żabcia ja nie zakladalam Alankowi rajstop wogóle. Nawet przy chłodniejszej temperaturze wychodząc na dwór mial na sobie spiochy czy pajac, na to spodnie polarowe i w cieplym kombinezonie byl. A i tyłek nam fruwa w powietrzu tez jak w bujaczku siedzi. Nóżkami caly czas sie odpycha.

Ankubator z czego zakladacie internet? Ja mam z playa ale jak sie umowa skonczy to zmienię, bo kiepsko chodzi.
Mozecie cos polecic??? Zastanawiam sie nad LTE z plusa, tak reklamują ze najszybszy na swiecie... Ma moze któras z was ten ?

Kota zalamalas mnie ze znowu skok rozwojowy :baffled: Ale mogę dopisac krzyzyk do prawie kazdego z punktow ktore wymienilas, Alan posada wiekszosc z tych umiejętności. Pozostaje wiec zacząć sie bać.... Znowu krzyk w nocy i wieczne wiszenie na cycku :no:

Agapa biedna ty i Mikołaj, tyle juz przeszliscie i dalej macie pod górkę, tulę mocno i trzymam kciuki zeby nie okazalo sie to byc cos poważnego.

W związku z kupkami Alanka byliśmy u lekarza, wizyte zaraz opisze w odpowiednim wątku.
A po powrocie zrobiliśmy sobie spacer. Pogoda piękna, wiosenna, oby sie utrzymala jak najdłużej:)

reklama
Ankubator- witaj, witaj !
Izi- no to Wszystkiego najlepszego potrójnie !
Agapa- wesprę duchowo

Jutro mamy gości z noclegiem, wiec może mnie tu nie być. Ola po przedszkolu idzie do babci, mąż będzie w garach siedzieć, a ja już prawie wszystko posprzatałam, może jeszcze sałatke skroje. Teraz na spacerekz Kasią, a potem prosto na obiad do teściów
Miłego weekendu ! :-)

ale u nas piękna pogoda! byłam z małym u siebie w pracy wypisac wnioskek urlopowy za zeszły rok i do końca czerwca jestem w domu z Kubinem. później na chwilę do domu, zjadłam szybki obiad (makaron ze zmiksowanym twarożkiem z truskawkami mrożonymi i jogurtem), małego nakarmiłam i heja dalej na spacer, dopiero teraz wróciłam, słoneczko tak grzeje, że masakra, miałam na sobie bluzeczkę z krótkim rękawkiem i skórzaną kurtkę, a od soboty chodzę już w balerinach, uwielbiam wiosnę! :) ale mnie nogi bolą po tych spacerach dzisiejszych. A małego ubrałam w bodziaka z krótkim rękawem, na to bodziak z długim rękawkiem, rajtki, grube skarpetki polarkowy kombinezonik. no i czapeczka. W wózku położyłam go nadal na tym pledziku z owczej wełenki i przykryłam cienkim kocykiem + ochraniacz z wózka. Jednak ja się ruszałam i było mi ciepło, a on tylko leżał bez ruchu, ale sprawdzałam co jakiś czas, czy nie jest mu za ciepło, lub za zimno i wydaje mi się, że było ok.

My po spaacerze, padam na pysk dosłownie...bylam w kilku sklepach i zakupilam dla Lenki miseczke oraz lyzeczki do karmienia, zeby juz miec i wiosenna czapeczke. Poniej poszlam pospacerowac do parku i dostalalm smsa, ze moge tel odebrac z reklamacji to odrazu polecialam z mala do miasta, zaszlam do vissiona w ktorym pracowealam, byla moja szefowa i kolezanki- wszystkie zanim wynosily Lenke na rekach to troche minelo....teraz jestem w domku i padam!

Ja mam neta z playa id dziala mi dobrze, chyba zalezy od zasiegu, umowe przedluzalismy wiec na fajnych warunkach dostalismy:)

A Lenka na spacerku jechala odkryta w wozeczkku i spala jak susel:)
Ubralam ja w body z dlugim rekawkiem, rajtki, leginsy, kardigan i kurteczke polarkowa, oraz grube skarpetki i czapeczke wiosenna:) Ja kurtke walnelam pod wozek i chodzilam w samej bluzce cienkiej z rekawkiem 3/4

AGAPA- bede sie za Was modlic, powodzenia!

Ostatnia edycja:
Agapa mocno kciuki zaciśnięte!

Sosnowiczanka
my mamy internet z neostrady, co prawda płacimy sporo bo aż 108zł ale nie narzekamy, jest szybki (mamy 20mega), sprawny i nawet jak się opóźnimy z opłatami to nie odłączają. Wcześniej mieliśmy z Playa ale to szkoda gadać, internet z limitem transferu to jednak nie dla nas. Mieliśmy go bo w wynajmowanym mieszkaniu nie mogliśmy inaczej. :/

Byłyśmy na spacerku prawie 3 godzinki taka piękna pogoda a teraz Emi siedzi w bujaczku i gada z tatą ;)

Agata zdrowia dla Mikiego!!!
My juz po spacerze! Pogoda cudowna tylko niestety katar i mokry kaszel u nas...
A czy waszym dzieciom przy takim kaszlu zdarzało się wymiotowac po jedzeniu z flegma?? Bo u nas dzis juz 3 razy :-(

Hej :*
Ale cudna dzis pogoda:) Bylismy dzis na spacerku az 4 godziny :) Czekamy teraz na P, zjemy obiadek i znowu sobie wyjdziemy na troche i zachaczymy do jakiegos sklepu bo lodowka pustka swieci:D no i moja garderoba tez wiec jeszcze zachaczymy o jakis sklep bo musze kupic kurte bo wmojej z tamtego roku sie w cyckach nie dopinam:P i buty, i musze sie rozejrzec za butami Mariki.. Oj juz sie boje ile kasy wydamy

Agapa zdrówka dla Was, mam nadzieje ze szybko te choroby odpuszcza małemu. Trzymam mocno kciuki &&&

Rojku ale musieliscie wymeczyc malutka, wsplczuje. A zdjecie w kapieli rewelacyjnie. śliczna masz córeczkę :)

Kota nie wiem jak Fabianek reaguje na swoje odbicie bo mu jeszcze nie pokazywalam, ale pamietam ze Mariczka uwielbiala patrzec sie na siebie, zreszta do tej pory to lubi:D

Inka mi kiedys lekarz wytlumaczyl dlaczego dzieci przy kaszlu czesto wymiotuje, bo inaczej nie potrafia odkaszlnac tej flegmy i wlasnie wymiotujac ja wydalaj, wiec spoko az tak bardzo sie nie przejmuj. Tylko zeby nie bylo duzo tych wymiotow zeby maly sie nie odwodnil

reklama
Witam!!!

U nas też zabiegany dzień. Rano sprzątanie, pranie, przygotowałam na obiad ( kotleciki z ziemniaków z sosem pieczarkowym i surówka) Polecam!!! Pyszne!!! W południe spacer, zakupy, wytachanie wózka z Hanią na 2 piętro i znowu sprzątanie ........ ble, ble....

Dziewczyny, mam pytanie byłam z Hanią we wtorek u lekarza bo miała lekki katar i raz się pojawił stan podgorączkowy 37.2 Dostała tylko flegaminę i paracetamol. No i było wszystko ok. Dzisiaj wyszłam z nią na spacer i teraz mierzyłam temp. i znowu 37.3. Martwi mnie to, a poza tym wpycha wszystko do buzi, marudzi i zastanawiam się czy to może nie zęby, ale dziąsła bez zmian. Nie wiem co o tym myśleć. Mam nadzieję, że to nie choroba :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry