sosnowiczanka: z upc- chcieliśmy z Vectry, ale nie ma na naszym osiedlu. w każdym razie płacimy 30zł(promocja jest, potem bedzie 60zł) za 30 mega i śmiga bardzo fajnie
mimozami: u nas też 37,5 to norma- nie marw się
kota: Młody wypadem w chuście był zachwycony! oglądał wszystko, uśmiechal się do przechodniów, a potem, jak mu sie znudziło to wtulił sie i zasnął

:-) rozwaliła mnie tylko jedna babka- jak staliśmy na przejściu dla pieszych to podeszła, zaczela klepać w chustę od spodu i dziwila się, że Młody nie wypadnie

masakra
A co do lustra- też się śmieje do odbicia- wsadzam Mikołajka do leżaczka, odwracam do lustra i moge spokojnie kawe wypić
Agapa: Zdrówka dla Mikołaja!
widze, że słoneczko zachęciło do spacerków :d myśmy też zrobili szybki spacerek do lasu- ledwie na 45min, mały dalej lekko pokaszluje więc z jednej strony szkoda ryzykować, a z drugiej słoneczka też szkoda ;p
u nas też szał na kopanie- na przewijaku jak kopiemy to sie przesowamy o parę dobrych centymetrów.
tylko, kurcze młody nie chce się przekręcać, za to uparcie próbuje ...siadać

i to nie tak, że zlapie rączkami za kciuki i ciągnie. Dzisiaj chwycił mnei mocno nogami i podciągnął się bez rączek

a jak siedzi na mnei opparty to cały czas wierzga i też się odpycha, zeby siedzieć samemu- wytrzymuje co prawda pare sekund i znowu opiera sie na mnie, nie wiem jednak czy w ogóel powinien robić coś takiego

wasze pociechy też tak kombinują?