reklama

Grudzień 2011

Dziewczymy mam pytanie do mam które szczepily na rota. Czy po szczepieniu zauwazylyscie zeby kupka byla inna niz zwykle???

Mimozami Alan tez wszystko pcha do buzi, ale pab dr dzis zobaczyl do srodka i stwierdzil ze nie widac zeby zeby szly, co mnie cieszy bo podobno im wczesniej wyjdą zęby tym szybciej sie psują.

reklama
Nam lekarka powiedziala ze u dzieci stan podgoraczkowy zaczyna sie od 38, a 37 to jest własnie normalna temp u takich malcow:)

ja też się kiedyś niepokoiłam, bo Kuba mam zawsze temp ok 36,9 do nawet 37,5st i 2 pediatrów powiedziało, że do 38st u takich małych dzieci to jest normalna temperatura :tak:

młody w końcu zasnął, oczywiście całe popołudnie i wieczór znów marudził i próbował się drzeć, ale dzisiaj udawało się go szybko pacyfikować odwracając jego uwagę od płaczu :/

Dziękuję dziewczynki!!! Uspokoiłam się. Ale Hania jeszcze nie śpi i cały wieczór marudzi. Mam nadzieję, że w końcu zaśnie bo ja padam ze zmęczenia.

Dobranoc. Spokojnej nocki!!!

sosnowiczanka: z upc- chcieliśmy z Vectry, ale nie ma na naszym osiedlu. w każdym razie płacimy 30zł(promocja jest, potem bedzie 60zł) za 30 mega i śmiga bardzo fajnie
mimozami: u nas też 37,5 to norma- nie marw się:)
kota: Młody wypadem w chuście był zachwycony! oglądał wszystko, uśmiechal się do przechodniów, a potem, jak mu sie znudziło to wtulił sie i zasnął:szok::-) rozwaliła mnie tylko jedna babka- jak staliśmy na przejściu dla pieszych to podeszła, zaczela klepać w chustę od spodu i dziwila się, że Młody nie wypadnie:confused: masakra:dry:
A co do lustra- też się śmieje do odbicia- wsadzam Mikołajka do leżaczka, odwracam do lustra i moge spokojnie kawe wypić:-D
Agapa: Zdrówka dla Mikołaja!

widze, że słoneczko zachęciło do spacerków :d myśmy też zrobili szybki spacerek do lasu- ledwie na 45min, mały dalej lekko pokaszluje więc z jednej strony szkoda ryzykować, a z drugiej słoneczka też szkoda ;p

u nas też szał na kopanie- na przewijaku jak kopiemy to sie przesowamy o parę dobrych centymetrów.
tylko, kurcze młody nie chce się przekręcać, za to uparcie próbuje ...siadać:baffled::baffled::baffled: i to nie tak, że zlapie rączkami za kciuki i ciągnie. Dzisiaj chwycił mnei mocno nogami i podciągnął się bez rączek:szok: a jak siedzi na mnei opparty to cały czas wierzga i też się odpycha, zeby siedzieć samemu- wytrzymuje co prawda pare sekund i znowu opiera sie na mnie, nie wiem jednak czy w ogóel powinien robić coś takiego:confused: wasze pociechy też tak kombinują?

Ankubator, kusisz mnie strasznie, żeby wyjść z małym w chuście :) No i babka klepiąca malucha w tyłek przez chustę mnie nie po prostu przeraziła :baffled: eh... u nas Kubin dopiero od ok 2 tygodni zaczyna się naprawdę mocno podciągać jak się go chwyci za rączki, a od jakiegoś tygodnia jak leży to dźwiga barki do góry razem z klatą, jeszcze nie ma siły sam podnieść główki z leżenia, ale widzę, że strasznie chce siadać.

Agapa ty biedulko modlę się za was

pięknie dziś było aż chce się żyć jak mi słońca brakowało:tak: jutro od rana siostra cioteczna będzie u nas więc czas szybko minie choć M w pracy:-( na spacerek z dziećmi ją wypchnę a ja sprzątam bo jutro wieczorem goście :-D
jak M wrócił dziś z pracy ja na łowy zakupowe się udałam kilka szmatek kupiłam i szukałam kurteczki dla Zu bo dziś mierzę z zeszłego roku ale niesttety zamała:-( więc następny wydatek ale niestety nigdzie nie dostałam wszystko wymiotło szukałam w 5-10-15 i H&M takie fajne pikowane różowe były ale ani śladu po nich i nie wiem w czym moje dziewcze będzie teraz chodzić????? może widziałyście gdzieś fajne kurteczki???????????
Sosnowicznkia nie pomogęmy jeszcze przed szczepieniem:zawstydzona/y:
Inka jasne że może mieć odruch wymiotny przy spływającej wydzielinie po gardle
mimazomi potwierdzam to nie temperatura u nas teżtak czasem jest
kota u nas też znów marudzenie witaj w klubie

Agapa tzrymajcie sie!!!

U nas tez dzis piekna pogoda..siedzielismy caly dzien na ogrodzie,Mlody sie bawil w piaskownicy a ja mialam spokoj bo Mloda spala obok w wozku:)
Zobaczcie jak moj urwis dzis sie wybral na ogrod ( sam wybierał stroj) :):)

IMG_5436.jpg

i za nic nie chcial sie przebrac:):) kalosze,dres i sweterek heheheee

A co do ubierania to tez mam z Mloda problem bo cieplo jak nie wiem jutro ma byc 18 wiec juz nie wiem co mam ubrac,a Z Patrykiem nie mam problemu bo ubieram go w tyle warstw co siebie:)
Milego weekendu..

Zapomnialam pytanie do Was :
Chodzicie na solarium podczas karmienia piersia??Bo ja dzis bylam..I w sumie nie wiem czy mozna czy nie?
Niby slyszalam ze nie mozna tylko dlaczego??

reklama
agapa 3mam mocno paluchy za was, żeby Mikuś szybko wrócił do zdrowia, wiem że dacie radę:*
izi haha no zarąbiście wygląda Patryk, haha modny jak ta lala:) moj synek ostatnio ubrał czapkę kurtkę i buty zimowe.. i chciał isc na drow, to nic że na nogach miał tylko rajtki:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry