Izi a powiedz mi jak Patryk z tą ciastoliną nie bierze jej do buzi>> bo ja tez bym chętnie kupiła młodemu i z nim się pobawia twórczo buhaha ale boję się że on to będzie brał do paszczy, bo u mojego siostrzenca jak chodziliśmy w odwiedziny i Kamil byl mlodszy to wciągal zwykłą plastelinę, musieliśmy go mega pilnować.

bo to jest np. dzisiejsza świeżutka praca twórcza na szybie kredkami świecowymi którymi miał malować na kartce grrr i wbrew pozorom łatwo to zmyć nie było;p Ale cóż jak to moja bratowa ujęla przy swoim synu- nie mogę blokować jego talentów, być może znajdzie swoją pasję muszę mu w tym pomóc;p tylko czemu kurrr po szybach!
moje dzieci wykopały mnie dzisiaj z łózka... że nie wspomnę że ma szerokość 1,90m ale tak się rozpierniczali że nie było prawie gdzie legnąc;pbo co przesunęłam jedno lub drugie to się rozkopywali dalej na boki , to była godz. 5.30 i generalnie ja wcześniej spałam pomiędzy nimi a od brzegu stał wózek i obłożone kocem żeby mała nie zleciala bo wolę jej nie kłaść podczas gdy ja też śpię obok Kamila bo mógłby ją w śnię np. zdeptać;p
Mła moja Karolka nie nosiła tej zimy ani rękawiczek ani szaliczka, miała tak zabudowane kombinezoniki i dlugie rękawy że rękawiczki tak jak u Koty były u nas zbędne, a szalik mi polozna mowila ze dzieciątka maja za krótką szyjkę i się nie daje

A dziś na spacer planuję ją ubrać na to co ma czyli bluzeczka i rajtki dresik z welurku ale nie gruby i kombinezonik z pluszu( teraz mamy taki ala worek z nozkami razem bo poprzednie były za małe i stwierdzilam ze ten się bardziej sprawdzi i wygodniej) na górę tylko ten cienki rozowy kocyk co mam daję albo wcale no i przykrywka wozka bo jednak wiatr dość spory u nas mimo pieknej pogody.
aaaaa mój mężul dziś przyjeżdza i zostaje do wtorku rana

bo zaczyna wtedy pracę w krakowie wiec rano wsiadzie w autko i dojedzie do reszty ekipy

strasznie się cieszę, a póki co robi podmurówkę pod piec w kotłowni i halogeny na ścianie po całej wysokości schodów w domku. Nawet nie pomyślałam żeby tak robić ale widzieliśmy u przyszłej szwagierki że jej siostra tak zrobiła i super ma to urok wieczorkiem więc mąż postanowił zgapić;p.