Izi a powiedz mi jak Patryk z tą ciastoliną nie bierze jej do buzi>> bo ja tez bym chętnie kupiła młodemu i z nim się pobawia twórczo buhaha ale boję się że on to będzie brał do paszczy, bo u mojego siostrzenca jak chodziliśmy w odwiedziny i Kamil byl mlodszy to wciągal zwykłą plastelinę, musieliśmy go mega pilnować.
Zobacz załącznik 447874bo to jest np. dzisiejsza świeżutka praca twórcza na szybie kredkami świecowymi którymi miał malować na kartce grrr i wbrew pozorom łatwo to zmyć nie było;p Ale cóż jak to moja bratowa ujęla przy swoim synu- nie mogę blokować jego talentów, być może znajdzie swoją pasję muszę mu w tym pomóc;p tylko czemu kurrr po szybach!
moje dzieci wykopały mnie dzisiaj z łózka... że nie wspomnę że ma szerokość 1,90m ale tak się rozpierniczali że nie było prawie gdzie legnąc;pbo co przesunęłam jedno lub drugie to się rozkopywali dalej na boki , to była godz. 5.30 i generalnie ja wcześniej spałam pomiędzy nimi a od brzegu stał wózek i obłożone kocem żeby mała nie zleciala bo wolę jej nie kłaść podczas gdy ja też śpię obok Kamila bo mógłby ją w śnię np. zdeptać;p
Zobacz załącznik 447875
Mła moja Karolka nie nosiła tej zimy ani rękawiczek ani szaliczka, miała tak zabudowane kombinezoniki i dlugie rękawy że rękawiczki tak jak u Koty były u nas zbędne, a szalik mi polozna mowila ze dzieciątka maja za krótką szyjkę i się nie daje

A dziś na spacer planuję ją ubrać na to co ma czyli bluzeczka i rajtki dresik z welurku ale nie gruby i kombinezonik z pluszu( teraz mamy taki ala worek z nozkami razem bo poprzednie były za małe i stwierdzilam ze ten się bardziej sprawdzi i wygodniej) na górę tylko ten cienki rozowy kocyk co mam daję albo wcale no i przykrywka wozka bo jednak wiatr dość spory u nas mimo pieknej pogody.
aaaaa mój mężul dziś przyjeżdza i zostaje do wtorku rana

bo zaczyna wtedy pracę w krakowie wiec rano wsiadzie w autko i dojedzie do reszty ekipy

strasznie się cieszę, a póki co robi podmurówkę pod piec w kotłowni i halogeny na ścianie po całej wysokości schodów w domku. Nawet nie pomyślałam żeby tak robić ale widzieliśmy u przyszłej szwagierki że jej siostra tak zrobiła i super ma to urok wieczorkiem więc mąż postanowił zgapić;p.