reklama

Grudzień 2011

reklama
ANKUBATOR mój robi to samo tez do siadania się rwie. Jak dziecko robi takie rzeczy samo bez czyjeś pomocy to bądź spokojna krzywdy sobie nie zrobi, po prostu czuje siłę i próbuje co mu wyjdzie. Tylko nie pomagaj.

AGAPA zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia maluszka.

GOSIA ja kupiłam Amelce fajną w Reservee Kids. Trochę sporo kosztowała dlatego wziełam ciut większą by na następny rok była. Jak chcesz to Ci fotkę później wrzucę.

IZI świetne pczucie stylu ma młody:-D
Ja nie chodze na solarium, choć zrobiłaś mi chęć bo jestem taka blada i wyglądam strasznie a na codzienne malowanie przy dzieciach nie ma czasu ani siły, dopiero jak się gdzieś wybieram.
Też słyszałam, że nie można ale jak będę w mieście to wejdę i zapytam co i jak.
Choć moja znajoma karmiąc chodziła, tyle że dzieciątko już ponad roczek miało.

ASKO moja Amelka nawet bez butów i w krótkim rękawku potrafi w zimę wyjść na niech tylko dojrzy, że furteczka przy schodach otwarta została.

Ech dziś pobudkę o 6 maluszek zrobił, teraz cwaniak w wózku zasnął a ja z nudów na bb bo wszyscy jeszcze śpią, no oprócz mamy mojej bo ją na kawkę obudziłam:-D.
Znowu piękna pogoda się szykuję a mały na antybiotyku, zastanawiam się czy na troche go nie zabrać na dwór, jak nie ma gorączki. Co o tym myślicie.?????
Jadę dziś do znajomej po ciuszki dla małego.

A my zbieramy się zaraz do lekarza! Okropny kaszel się zrobił i katar, frida nie wyrabia albo mamy płuca bo za słabe zeby to wciągnąć :-(
Biedny tez nie chce jeść-w nocy ledwo 60ml a teraz tylko 30!!!! No i te wymioty z flegma...
Pogoda taka śliczna a my pewnie w domu będziemy siedzieć :-( oby tylko oskrzela czyste były...
Milego dnia!

Izi, super się mały ubrał :)) po porodzie leżała ze mną na sali dziewczyna, która pytała położne o solarium i mówiły jej, że można, ale żeby sobie na piersi kładła wkładki laktacyjne albo żeby jakimiś chusteczkami higienicznymi je zasłoniła i żeby ich nie kremowała żadnymi przspieszaczami opalania itd.

Inka, trzymam kcuki mocno!!!

pewnie dziś wszystkie będziemy korzystać z pogody i na forum będzie cisza :) życzę więc miłego i słonecznego dnia! :)

Mła, ja nie zakładam, kombinezonik, w którym Kuba teraz chodzi ma takie troszkę przydługie rękawki i on sobie za nie chwyta od środka, więc w jakiś sposób łapki ma otulone, co kilka minut sprawdzam, czy mały ma ciepłe rączki i zawsze są cieplutkie. Zresztą jak jest 15st i więcej to chyba za ciepło na rękawiczki.

Czesc dziewczyny. Trzecia nocke pod rząd Alanek spal, wiec jestem mega szczesliwa:)))

Mła ja ostatnie 2 dni nie zakladalam rekawiczek, chociaz tez sie nad tym zastanawialam, ale mama moja mowila ze za cieplo, wiec jej posłuchalam.

Izi ja od trzech tyh chodze na solarium co 2-3 dni. Piersi zaslanialm, tzn same brodawki. No i wszystko w porzadku. A moje samopoczucie o ile lepsze:-)

Inka duzo zdrówka dla Akeksego

Dorotar ja na poczatku bylam bardzo nieogarnieta i tez nie mialam czasu na nic, a teraz tak sie zorganizowalam ze mam czas nawet na makijaz i codzienne mycie wlosów:) No ale ty masz dwójke dzieci a to troche inna sprawa.

Miłego tego pieknego dnia :)

Malego zistawiam dzis z babcia i wybieram sie na zakupy ciuchowe do CH. Kota mozesz polecic co bedzie modne w tym sezonie??? Potrzebuje kurtke czy jakis plaszczyk, spodnie, jakies bluzki no i buciki :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry