ANKUBATOR mój robi to samo tez do siadania się rwie. Jak dziecko robi takie rzeczy samo bez czyjeś pomocy to bądź spokojna krzywdy sobie nie zrobi, po prostu czuje siłę i próbuje co mu wyjdzie. Tylko nie pomagaj.
AGAPA zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia maluszka.
GOSIA ja kupiłam Amelce fajną w Reservee Kids. Trochę sporo kosztowała dlatego wziełam ciut większą by na następny rok była. Jak chcesz to Ci fotkę później wrzucę.
IZI świetne pczucie stylu ma młody

Ja nie chodze na solarium, choć zrobiłaś mi chęć bo jestem taka blada i wyglądam strasznie a na codzienne malowanie przy dzieciach nie ma czasu ani siły, dopiero jak się gdzieś wybieram.
Też słyszałam, że nie można ale jak będę w mieście to wejdę i zapytam co i jak.
Choć moja znajoma karmiąc chodziła, tyle że dzieciątko już ponad roczek miało.
ASKO moja Amelka nawet bez butów i w krótkim rękawku potrafi w zimę wyjść na niech tylko dojrzy, że furteczka przy schodach otwarta została.
Ech dziś pobudkę o 6 maluszek zrobił, teraz cwaniak w wózku zasnął a ja z nudów na bb bo wszyscy jeszcze śpią, no oprócz mamy mojej bo ją na kawkę obudziłam

.
Znowu piękna pogoda się szykuję a mały na antybiotyku, zastanawiam się czy na troche go nie zabrać na dwór, jak nie ma gorączki. Co o tym myślicie.?????
Jadę dziś do znajomej po ciuszki dla małego.