reklama

Grudzień 2011

ja też się niedzielnie przywitam,
u nas też sezon grilowania rozpoczęty !!! wczoraj było pięknie cieplutko i grilek miam!!!:-D
Ozi dalej nie śpi w dzień więc lekko nie jest jedyne co to tylko na spacerze odpoczywam, więc czsu mniej na BB ale podczytuję was oczywiście

Maxuell , Inka fajnie że już w domu, Maxuel zdrówka dla ciebie aby już ci przeszło to cholerstwo

Sergi
to aby wszystko się udało!!!

reklama
My byliśmy dzis na giełdzie i mamusia obkupila sie troche :-)
Ale dla synka tez co nieco sie znalazło!

Dziewczyny czym smarujecie buzie?? Ja posmarowalam tym samym kremem co zima ale chyba powinnam zmienić bo maluch opalil sobie buzie-ma lekko czerwona a blade w mcu smoczka!!
Potrzeba kremu z filtrem,tylko jaki??

Sergi, Frayia - spokojnych przygotowań do ślubu
Milva- nie wolno drapać, bo jeszcze gorsza skorupa się robi. Sama to przerobiłam i teraz już tylko wyczesuję miękką szczoteczką.
Dorotar- mój M to zawsze wieczorkiem w ramach relaksu lubi piwko i orzeszki, ale w poście odpuścił. Rece mu się nie trzęsą to może nie jest jeszcze tak źle :-D

Hej, hej pozdrawiam dziewczyny które nas podczytują, odzywajcie się czasami ! :-)

Ola w szpitalu:-(:-(. Wczoraj biegunka a dziś od rana znowu wymioty. Byłam po obiedzie u niej. Stała na korytarzu z babcią, trzymała kroplówke i płakała że chce do domu ! Serce pękało.:-( Przeczytałam jej ulubioną bajkę i zasnęła. Całą wizyte przespała. Teraz tata do niej poszedł już na noc. Dobrze że do szpitala mamy tylko 10 minut z buta i że babcia nas wymienia.

Kasia przespała nockę do 7.30, potem cyc i znowu spała do południa jeszcze na nocnym pampersie i wcale nie był ciężki:szok:. Potem była aktywna z 2-3 h dałam cyca, zasnęła. Urwałam się do szpitala, wracam po 2h a ona jeszcze śpi...

Boże KUPINOSIA współczuję, Oli w szpitalu, aż mi się łzy zakręciły. Jakby tak to moją Amelkę spotkało to ja nie wiem musiałabym się sklonować, na bank by beze mnie nie została, by był ciągle płacz. Oby szybko wyzdrowiała i wyszła. Trzymaj się bo Tobie też na pewno ciężko jest. Jedyny plus w tej sytuacji, że blisko szpital macie.

Witam sie i ja niedzielnie i popoludniowo:)
Dzisiejszy dzien na wsi u przyszlych tesciow, wpadli znajomi i zrobilismy grila, pozniej pojechalismy na bukowa góre:P troche sie wymeczylam- w tym momecie Lenka byla z babcia:) ale ogolnie fajnie, bo malutka praktycznie caly dziein przespala na powietrzu, tylko na karmienie i przewijanie zabiertalismy ja do domku:)

Witam :-)

My wczoraj spędziliśmy praktycznie cały dzień na powietrzu spacerek do parku potem siedzieliśmy przed domem i Maciulek sobie opalił buziaczkę pomimo kremu Bambino z filtrem 4 myślę kupić krem przeciwsłoneczny z filtrem 50 dla dzieci żeby niuniowi się pysiaczek nie spalił. Mieliśmy wczoraj na wieczór akcję Maciuś tak strasznie płakał że aż się dławił śliną i brakowało mu tchu już mieliśmy jechać na pogotowie dałam go na chwilę koledze bo dokumenty musiałam zebrać a ten usnąć poczekaliśmy aż wstanie i wstał z uśmiechem i nic mu nie było.
Dzisiaj pojechaliśmy na wycieczkę za miasto i dojechaliśmy w fajne miejsce super widoczki obok zoo i żubry za płotem pospacerowaliśmy nakarmiłam Maciunia i mamy wracać a tu bach samochód zapalił i zgasł i tak 6 razy z rzędu aż akumulator zdechł jak na złość M nie wziął telefonu a ja miałam 1 F na koncie no to kombinowaliśmy numery do kolegów K żeby ktoś nam pomógł po 1.30 przyjechał kumpel K pogrzebali pod maską i du*a nic się nie dało zrobić więc ja wsiadłam z małym do samochodu z kolegą a M do naszego z drugim kolegą i na hol masakra linka się 4 razy zerwała ale odstawiliśmy samochód pod płot mechanika bo zamknięte miał ale podjechał do nas do domu wziął kluczyki i jutro zbada co dolega naszemu złomkowi.
Maciulek po kąpieli mi padł i dopiero teraz je mleczko M go karmi jak zje to pewnie zaraz pójdzie spać na noc bo mu oczka znów lecą.

Pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry