Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety niedługo muszę znów ją przecierpieć bo chrzciny Emilki będą.
Już mi się ciśnienie podnosi jak tylko pomyślę o ich przyjeździe. Ostatnio M zadzwonił do niej, że moja mama kupiła mi sukienkę i buty a ona miała mu przesłać jakieś pieniądze na różne rzeczy dla niego. (Bo my sami to ledwo wiążemy koniec z końcem i szedłby w starych butach do ślubu) Zapytała się go jakie chce buty kupić to powiedział, że wypatrzyliśmy fajne za 79zł (wg mnie to nie jest dużo jak za eleganckie buty). Wiecie co wymyśliła? Żeby zmierzył ile ma centymetrów stopę to pójdzie z patykiem na bazarek bo u nich są za 20zł super buty na bazarze!
Naprawdę jak ktoś chce nam pomóc to przyjmuję pomoc, ale jak ktoś ma takie pomysły i jest to dla nich wielka łaska to dziękuję, jakoś dam sobie radę. A na pewno M nie będzie szedł do ślubu w butach mierzonych patykiem za 20zł. 

Jak S. znalazł puszki w jej mieszkaniu, to mu powiedziała, że to jeszcze stare puszki (to nic, że chłopaki wysprzątali na cacy jej mieszkanie)
..Najlepiej z polecenia od kogoś kogo znaszJak tam po nocy ??U nas powrót do 2 pobudek nocnychMarudzenia ciąg dalszy niestety...Myślę nad opiekunką, z chęcią bym na pół etatu przyjęła . Moja mam pracuje, a z teściową małego nie zostawię w życiu. Oglądałam sobie wczoraj oferty na nania.pl -masakra jakaś, albo małolaty , albo w ofercie napisane , że zwierzęta NIE i bez prawa jazdy....a do nas niestety trzeba jakoś dojechać... Jak znaleźć dobrą nianię?
Kasia jeszcze sporo ulewaJa od 3 dni nie moge wstacwystarczylo ze Lena jednej nocy (wsumie nad ranem) dała czadu i chodze nie dospana od 3 dni i watpie zeby to sie poprawilo
Teraz cieplutko to duzo spedzamy czasu na dworze dziisaj pewnie zaliczymy pol dnia w parku i lesie, wiec raczej aktywnie i jak tu odpoczywac
Myslalam, ze malenka nie bedzie mi spac dzisiejszej nocy kompletnie, bo wczoraj caly dzien przespala na powietrzu....ale jakos udalo sie
Awłsnie....jak u Was z ulewaniem?? Dzieci dalej ulewaja? moja juz nie tak duzo, ale nadal...mam nadzieje ze jak papki wprowadze na stale zacznie byc ok
Mój M ma problemy z kregosłupem i masażysta polecił mu świetną maść z jadu mrówkowego Finalgon. Kupił od niego a tak to nie wiem gdzie można ją zdobyćWitamCo tu takie pustki ostatnio..Kurde ja tam sie ciesze,ze Tesciowie zabieraja Patryczka na pare dni
ale oni sa mega w porzadku,Tesciowka czasem tam cos powie,ale od razu jej odpowiem i jest cisza..Jeszcze nigdy sie z ia nie poklocilam przez 10 lat
Dziewczyny pisze tu bo moze ktoras ma jakas rodzinke w Poznaniu i komus sie przyda,a wiec moja siora ma dwa wozki uzywane spacerowki i chce je oddac za symboliczna rzecz dla 3,5 latka..Jakby ktos byl chetny to zapraszam odbior tylko osobisty.Poznan-Grunwald.JAk nie bedzie chetnych to napisze na ogolnym.Dzieci spia a ja szybko na bb.Patryczek spi juz na swoim tapczaniku i ogolnie jezeli chodzi o spanie w nocy to super nie spada i nie przybiega
Gorzej jest teraz popoludniiu
dluzej to trwa
ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej.Mam pytanie czy macie jakies masci sprawdzone do stosowania?Bo cos mi szczelilo w krzyrzach i nie moge chodzic.Masakra taki boooll!!!!