reklama

Grudzień 2011

Oj ja też się przyłączam, teściowa, to dla mnie jakieś skaranie boskie. Jakies dwa tygodnie temu pokłóciłam się z nią i przez te dwa tygodnie nie odezwałam się ani słowem.
Moi rodzice starają się nam pomagać jak tylko mogą, a ona potrafi od nas zabierać. Wredna czarownica :wściekła/y:

reklama
Witam:)

Co tu takie pustki ostatnio..
Kurde ja tam sie ciesze,ze Tesciowie zabieraja Patryczka na pare dni:)ale oni sa mega w porzadku,Tesciowka czasem tam cos powie,ale od razu jej odpowiem i jest cisza..Jeszcze nigdy sie z ia nie poklocilam przez 10 lat:)

Dziewczyny pisze tu bo moze ktoras ma jakas rodzinke w Poznaniu i komus sie przyda,a wiec moja siora ma dwa wozki uzywane spacerowki i chce je oddac za symboliczna rzecz dla 3,5 latka..
Jakby ktos byl chetny to zapraszam odbior tylko osobisty.Poznan-Grunwald
.
JAk nie bedzie chetnych to napisze na ogolnym.

Dzieci spia a ja szybko na bb.
Patryczek spi juz na swoim tapczaniku i ogolnie jezeli chodzi o spanie w nocy to super nie spada i nie przybiega:)
Gorzej jest teraz popoludniiu:( dluzej to trwa:( ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej.

Mam pytanie czy macie jakies masci sprawdzone do stosowania?
Bo cos mi szczelilo w krzyrzach i nie moge chodzic.Masakra taki boooll!!!!

Moja teściowa to już jest tu "znana" na BB :cool: Niestety niedługo muszę znów ją przecierpieć bo chrzciny Emilki będą. :wściekła/y:Już mi się ciśnienie podnosi jak tylko pomyślę o ich przyjeździe. Ostatnio M zadzwonił do niej, że moja mama kupiła mi sukienkę i buty a ona miała mu przesłać jakieś pieniądze na różne rzeczy dla niego. (Bo my sami to ledwo wiążemy koniec z końcem i szedłby w starych butach do ślubu) Zapytała się go jakie chce buty kupić to powiedział, że wypatrzyliśmy fajne za 79zł (wg mnie to nie jest dużo jak za eleganckie buty). Wiecie co wymyśliła? Żeby zmierzył ile ma centymetrów stopę to pójdzie z patykiem na bazarek bo u nich są za 20zł super buty na bazarze! :wściekła/y: Naprawdę jak ktoś chce nam pomóc to przyjmuję pomoc, ale jak ktoś ma takie pomysły i jest to dla nich wielka łaska to dziękuję, jakoś dam sobie radę. A na pewno M nie będzie szedł do ślubu w butach mierzonych patykiem za 20zł.
Ale temat pieniędzy to w ich sprawie temat rzeka. Każde 2zł wypomną.

Freiya, nie no, wymiękam z Twoją teściową!!!Niezłe ma pomysły:szok::szok::szok:
A moja szanowna teściówka mimo, że jest unieruchomiona (pamiętacie pewnie, jak pod koniec stycznia pisałam, że się połamała pod wpływem alkoholu) - znów się utrąbiła..sąsiadka jej poszła po piwsko:wściekła/y::wściekła/y: Jak S. znalazł puszki w jej mieszkaniu, to mu powiedziała, że to jeszcze stare puszki (to nic, że chłopaki wysprzątali na cacy jej mieszkanie):wściekła/y::szok:..

Freiya kurde to niezly pomysl z tym patykiem,ja nigdy bym na to nie wpadla,ale straszne..A co do meskich butow to my kupilismy fajne w ccc i tez sa tanie.
wspolczuje Tesciiowki;/

Violett dziekuje bardzo za plaszczyki spodenki Nexta i za buciki w gratisie.Wspanialy zakup:)

Milva ja jak wróce do pracy, tak juz normanie, na 8 godzin to tez musze zatrudnic kogo do opieki, póki co mama i M zajmują sie malym jak ja ide, ale to tylko na 3 godziny to nie ma problemu. A jak juz wrócę normalnie to będę szukala jakiejs milej pani z okolicy, np emerytki, która sobie chętnie dorobić do emerytury bedzie chciala. Pełno takich na osiedlu u nas miłych babć mieszka. Tylko taką sprawdzoną trzeba bedzie wychaczyc :)

Nikuss Alan nie ulewa juz, na szczęscie. Mam nadzieje ze to juz nie wróci.

Pogoda piekna, spacerek juz zaliczylismy.

Maxwell a moze kogos z polecenia najlepiej??Rzuc temat w rodzinie i w znajomych a napewno ktos sie znajdzie:)

A tak w ogole kiedy powrot do pracy dziewczyny?
Ja wrzesien tego roku albo luty..

Maxwell chodzi mi o to ze pani ma miec jakies doswiadczenie na np swioch wnukach i miec podejscie do dzieci. Ja nawet mam jedna "upatrzoną" . Pani mila, jej corka z dziecmi niedawno wyjechali do Irlandii i zostala sami i sie nudzi.

Freiya twoja tesciowa jak juz cos wymysli to niewiadomo czy smiac sie czy plakac.

reklama
Jak tam po nocy ??U nas powrót do 2 pobudek nocnych:baffled: Marudzenia ciąg dalszy niestety...Myślę nad opiekunką, z chęcią bym na pół etatu przyjęła . Moja mam pracuje, a z teściową małego nie zostawię w życiu. Oglądałam sobie wczoraj oferty na nania.pl -masakra jakaś, albo małolaty , albo w ofercie napisane , że zwierzęta NIE i bez prawa jazdy....a do nas niestety trzeba jakoś dojechać... Jak znaleźć dobrą nianię?
Najlepiej z polecenia od kogoś kogo znasz
Ja od 3 dni nie moge wstac:P wystarczylo ze Lena jednej nocy (wsumie nad ranem) dała czadu i chodze nie dospana od 3 dni i watpie zeby to sie poprawilo:P Teraz cieplutko to duzo spedzamy czasu na dworze dziisaj pewnie zaliczymy pol dnia w parku i lesie, wiec raczej aktywnie i jak tu odpoczywac:)Myslalam, ze malenka nie bedzie mi spac dzisiejszej nocy kompletnie, bo wczoraj caly dzien przespala na powietrzu....ale jakos udalo sie:)Awłsnie....jak u Was z ulewaniem?? Dzieci dalej ulewaja? moja juz nie tak duzo, ale nadal...mam nadzieje ze jak papki wprowadze na stale zacznie byc ok
Kasia jeszcze sporo ulewa
Witam:)Co tu takie pustki ostatnio..Kurde ja tam sie ciesze,ze Tesciowie zabieraja Patryczka na pare dni:)ale oni sa mega w porzadku,Tesciowka czasem tam cos powie,ale od razu jej odpowiem i jest cisza..Jeszcze nigdy sie z ia nie poklocilam przez 10 lat:)Dziewczyny pisze tu bo moze ktoras ma jakas rodzinke w Poznaniu i komus sie przyda,a wiec moja siora ma dwa wozki uzywane spacerowki i chce je oddac za symboliczna rzecz dla 3,5 latka..Jakby ktos byl chetny to zapraszam odbior tylko osobisty.Poznan-Grunwald.JAk nie bedzie chetnych to napisze na ogolnym.Dzieci spia a ja szybko na bb.Patryczek spi juz na swoim tapczaniku i ogolnie jezeli chodzi o spanie w nocy to super nie spada i nie przybiega:)Gorzej jest teraz popoludniiu:( dluzej to trwa:( ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej.Mam pytanie czy macie jakies masci sprawdzone do stosowania?Bo cos mi szczelilo w krzyrzach i nie moge chodzic.Masakra taki boooll!!!!
Mój M ma problemy z kregosłupem i masażysta polecił mu świetną maść z jadu mrówkowego Finalgon. Kupił od niego a tak to nie wiem gdzie można ją zdobyć

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Ola może jutro już wyjdzie. Wynik z krwi jest ok, teraz robimy polowanie na siusiu i kupele do badania. Dostała już 4 kroplówki, nie wymiotuje tylko puszcza cuchnące bąki z kleksami .Dziś jest potwornie marudna, ale wole to niż ten smutek połączony z obojętnością. Zjadłam teraz obiad, Kasia też :) zaraz ją zapakuje w wózek i będę sie kręcić pod szpitalem. Zmienie troche babcie, tata na zakupach a Kasia tak jakby rozumiała sytuacje złoty dzieciak. Już nie będę jej chwalić bo zaraz sie zepsuje, jeszcze tego mi brakuje :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry