reklama

Grudzień 2011

Ja biorę belissę:
13c2b2851194e35560df6535da228e00.jpg

reklama
Kiedy bardzo schudłam włosy leciały mi na potęgę. Zaczęłam wtedy brać Merz Special i wszystko szybko wróciło do normy. Dlatego teraz też to biorę. Z ciekawości niedawno czytałam w necie opinie i niektórzy twierdzą, że im nie pomagają. Czyli ich działanie być może związane jest z przyczynami wypadania włosów, albo z indywidualnymi cechami organizmu..

ja ostatnio słabo z czasem na internet ale 100lat radości dla naszych 4 miesięczniaków:-D
mła, maxuell, kota, sosnowiczanka u mnie jak schudłam też to samo włosy są wszędzie muszę sobie jakieś wyniki z krwi zrobić czy anemi jakiejś nie mam bo ostatnio nawet nie mam kiedy zjeść zawsze coś i chudnę dalej choć już nie chcę ważę 54 kg i mierze 172 wystarczy, ale ja ciągle w biegu i jeszcze troszkę cycuję więc pewnie od tego :-( brałam prenatal compeks ale mi się skończczyły i teraz centrum zwykłe łykam ???

u nas fatalna nocka mały spał ślicznie raz o 4 na karmienie się obudził ale za to Zu z 5 razy do nas przychodziła ledwie dziś chodzę jeszcze niskie ciśnienie i ból głowy, wczoraj z Zu mąż na pogotowie pojechał bo weszla jej drzazga i nie mogliśmy wyjąć i tak biedna krzyczała że aż się zsikała wiadomo niby błacha sprawa ale dla nas a ona strasznie to przeżyła i stąd ta nocka nie przespana mam nadzieje że już będzie lepiej

Ostatnia edycja:
Jestem :)
Kala popłakała tylko przy drugim wkłuciu na pneumo, a przy skojarzonej nawet się do Pani uśmiechała ;p Boziu moje dziecko jest nieprzewidywalne!!
Za to chyba się bardziej wystraszyła, bo jak wróciliśmy to przy przebieraniu pampersa strzeliła kupkę... :) jupi!! 6 dnia. Teraz śpi, ciekawe jak długo.

Moje włosy lecą sporadycznie, ale nie narzekam jeszcze. Biorę Prenatal dla mam karmiących i mam jeszcze Falvit mama jak mi się skończy Prenatal. A potem pewnie na jakieś zwykłe witaminy przejdę.

To i my się dołączę do ząbkujących. Kacperek się mega ślini, ciuszki mokre, paluchy do buzi pcha, ząbka widac ale jeszcze się nie przebił.A jak mału dam swoją brodę to się wścieka normalnie, kręci głową i rzuca się na tę moją biedną brodę i ją maltretuje dziąsełkami i krzyczy przy tym tak śmiesznie.

MIMOZAMI wszystkiego najlepszego dla Hani.

SOSNOWICZANKA nie każde dziecko musi gorączkować przy ząbkach, a kupy to może być powód. U nas też full kup w ciągu dnia, praktycznie każda pielucha.
He dobre pierwsze słyszę o włoskach łonowych w tym wieku, może taki urok Alanka.

DAGNE brak kupy u dziecka na piersi?? Dziecko karmione piersią może nie robić kupy i tydzień czasu.

KOTA Twój też ma gdzieś indziej włoski, kurcz e muszę swojego porządnie obejrzec i poprzyglądać się.

ANKUBATOR, MAXELL wszystkiego dobrego dla maluszków.Buziaki.

INKA zdrówka.

FREYIA CZYTAŁAM O TYM PAMIĘTNIKU. Dobry pomysł ale ja przy dwójce czasu nie mam. Ale mamy takie małe pamiętniki gdzie się wpisuje daty ważnych osiągnięć dziecka, i np. mam tez pempuszek wklejony, brasoletkę ze szpital czy kawałek gazety z napisem, że urodziło się moje dziecko. Też myślę, że fajne.

MŁA mi włosy zaczeły wypadać jakieś 2 tygodnie temu, więc myślę, że wszystko przed Tobą. To kwestia hormonów po ciążowych i raczej wszystkim mamuśką lecą.

A co u mnie??? Nic ciekawego. Stara sklerotyczka jestem, pojechałam na zakupy, żeby kupić coś do jedzenia co ja mogę jeść i przede wszystkim po pampersy i co oczywiście zapomniałam, wszystkie pieniążki wydałam i jestem zła na siebie. Jedyny plus, że jeszcze troszkę mamy i liczę, że mi do poniedziałku starczy, jak nie to sklepy i w weekend otwarte to od mamy pożyczę i pojadę kupić.

Mnie tez leca! Niedlugo moj przydomek stanie sie realny :-D:-D Ja kupilam witaminy ale oczywiscie ich nie biore :angry: Boziu nie nawidze ykac tabletek, nawet o anty czesto zapomnam :szok: Musze sie zmusic :tak:

U nas Benio ma wloski na platkach uszu jeszcze :-D Myslalam ze sie przetra bo spi na bokach ale trzymaja sie twardo :-D

Wszystkiego naj dla naszych czteromiesieczniakow!!!

Ja tez mam ksiazeczke/pamietnik dla dzieciakow, ale zaniedbalam w sumie oba i musze kiedys do nich usiasc i pouzupelniac, zdjecia wywolac itd ale pepuszek i bransoletki ze szpitala tez mam zachowane ;-)

Dorotar mnie sie wydawalo ze tam wloski to w wieku paru lat sie pojawiaja i jestem bardzo zaskoczona... Nie jest ich duzo, dosłownie pare, ale są!

Za godzine ide do pracy. Kupilam sobie farbe do wlosow z efektem 3D i zamierzam dzis sie nią ufarbowac:) jestem bardzo ciekawa co z tego wyjdzie:-)

Freiya: super pomysł :) ja nie myślalam o czymś takim, ale może zaczne? piekna pamiatka z tegp bedzie:)
dorotar: my też czekamy na matki boskiej pieniężnej ;p\

pfff..na pogrzeb nie pojechaliśmy bo lało- M. sam skoczył, a teraz pięne słońce nagle wyszlo. zobaczyny na jak dlugo;/ maly kima, ale niespokojnie, a ja czekam aż pranie się skończy.
u mnie też w domu pełno włosów- jak nie moich to kota...

reklama
Melduje sie zmeczona na maksa. Zaliczylam z Lena dzis biedronke, bank, starowke, galerie handlowa...Jedyny plus to, ze sie w koncu obkupiłam w ciuchy i Lence kupilam chemie i jedzonko, bociuchow jej starczy na jakis czas- takie zapasy porobilam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry