To i my się dołączę do ząbkujących. Kacperek się mega ślini, ciuszki mokre, paluchy do buzi pcha, ząbka widac ale jeszcze się nie przebił.A jak mału dam swoją brodę to się wścieka normalnie, kręci głową i rzuca się na tę moją biedną brodę i ją maltretuje dziąsełkami i krzyczy przy tym tak śmiesznie.
MIMOZAMI wszystkiego najlepszego dla Hani.
SOSNOWICZANKA nie każde dziecko musi gorączkować przy ząbkach, a kupy to może być powód. U nas też full kup w ciągu dnia, praktycznie każda pielucha.
He dobre pierwsze słyszę o włoskach łonowych w tym wieku, może taki urok Alanka.
DAGNE brak kupy u dziecka na piersi?? Dziecko karmione piersią może nie robić kupy i tydzień czasu.
KOTA Twój też ma gdzieś indziej włoski, kurcz e muszę swojego porządnie obejrzec i poprzyglądać się.
ANKUBATOR, MAXELL wszystkiego dobrego dla maluszków.Buziaki.
INKA zdrówka.
FREYIA CZYTAŁAM O TYM PAMIĘTNIKU. Dobry pomysł ale ja przy dwójce czasu nie mam. Ale mamy takie małe pamiętniki gdzie się wpisuje daty ważnych osiągnięć dziecka, i np. mam tez pempuszek wklejony, brasoletkę ze szpital czy kawałek gazety z napisem, że urodziło się moje dziecko. Też myślę, że fajne.
MŁA mi włosy zaczeły wypadać jakieś 2 tygodnie temu, więc myślę, że wszystko przed Tobą. To kwestia hormonów po ciążowych i raczej wszystkim mamuśką lecą.
A co u mnie??? Nic ciekawego. Stara sklerotyczka jestem, pojechałam na zakupy, żeby kupić coś do jedzenia co ja mogę jeść i przede wszystkim po pampersy i co oczywiście zapomniałam, wszystkie pieniążki wydałam i jestem zła na siebie. Jedyny plus, że jeszcze troszkę mamy i liczę, że mi do poniedziałku starczy, jak nie to sklepy i w weekend otwarte to od mamy pożyczę i pojadę kupić.