reklama

Grudzień 2011

MamoOskarka - co to masz za pediatrę???Zmień go (ją) kochana!! Biedny Oskarek, się nacierpi..:-(:-(
Ankubator - ja Marcie juz zakładam bodziaki na 74..i ma je dobre:szok: Oj, rosną jak szalone te nasze dzieci..
Kota, mnie ta prognoza zdołowała..już myślałam, że idzie ciepełko, a tu niespodzianka:angry::-(

reklama
MamoOskarka zmien lekarza, i lepiej nie zwlekaj z tym. Szkoda malego męczyć.

Ankubator Alanek juz wszystkie ubranka na 74 nosi:baffled:

Dzis odniosłam sukces :) Po kąpieli i posilku moj synek zostal odlozony do swojego łóżeczka i nie minęło pol godzinki jak smacznie usnął:) Ale sie ciesze :-D

A prognoza pogody naprawdę dolująca, pozostaje wierzyc ze sie nie sprawdzi.

Ja dzis sie wyfarbowalam, znalazlam tez czas na solarium wiec jestem zadowolona:) A jutro wybieram sie sama do CH na jakies ubraniowe zakupy, mam nadzieje ze M nie bedzie do mnie non stop wydzwanial z pytaniem "kiedy wrócisz"?

Witajcie.
Już jakiś czas mnie tu nie było, ale u nas jest w miarę. Fakt, że Mikołaj ma małe problemy z oddychaniem (ciężko oddycha0 i muszę mu robić inhalacje z berodualu, ale poza tym jest ok. Ja wczoraj byłam w końcu u dentysty (idę już 2 m-ce) i czeka mnie jeszcze jedna lub dwie wizyty. Jutro z rana jadę do fryzjerki:-)

Witajcie:)

mamaoskarka
uciekaj do innego lekarza,ta baba ma z glowa.Bo nie ciekawie to wyglada..A naprawde im szybciej tym lepiej,nawet jakbys musiala isc prywatnie.
nikuss ale ekstra nagranie smieszki:):)
kota z ta pogoda masakra:( juz tak ladnie sloneczko wyszlo a tu lipa:(
agapa zdrowka dla Mikiego,ehhh do dentysty to tez by trzeba bylo isc,ale nie ma iedy bo zawsze cos;/

Wszystkiego dobrego dla 4 miesiaczkowww:)

Mamusie,te co nie maja czasu i ochoty na zadbanie o siebie!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze mi wyrywac na solarium,fryzjerka i zakupy a nie mi tu pisac ze nie macie na nic ochoty!!!
Zaraz bedzie cieplutko i zobaczycie jak bedzie cudownie na spacerkach z babelkami..

Buziaczki milego weekendu!!!

Dzień dobry :-)
My juz od 7 na nogach.
Na 14 rodzinne spotkanie więc trzeba sie na bóstwo zrobić :-)

MamoO mysle, ze powinnas udać sie do dermatologa i alergologa bo AZS jest paskudne-bardzo swedzi skóra i mysle ze Synek sie męczy a ta lekarka chyba jakas sadystka jest, ze każe mu tak cierpieć.

Milego dnia!!!

Czesc dziewczyny! Za nami piekna noc:) Alan spedzil ja cala w swoim lozeczku. Normalnie tak sie ciesze:-) och, az ciezko to wyrazic. Paskudnie za oknem a podobno jutro ma byc jeszcze gorzej:baffled: Mimo tego zycze wam milego dnia !

Sosnowiczzanka - gratuluję :) ja te bym chciała żeby Kala spędzała całe noce w łóżeczku, no ale cóż...

A my wybieramy się na małą wyprawę (wyprawę, bo jeszcze nie byliśmy z Kalą nigdzie dłużej niż 2 godz plus dojazd w dwie strony godz czyli max 3. A dziś wybieramy się do moich teściów (dojazd 45min w jedną stronę) i mąż będzie wędził szynki na święta (ok 3godz) więc jestem troszkę przerażona, bo ostatnio jak byliśmy, to Mała po obudzeniu płakała pół godziny, bo nie była u siebie... ale cóż - trzeba Ją przyzwyczajać, bo na wakacje chcemy pojechać do Bukowiny :)

Ale pogoda.... tragedia.My juz nie spimy od 7 narazie maly troszke marudny...M śpi po nocce a ja siedze i ogladam DDT ech..normalnie nic mi sie nie chce .

Dagne-udanej wycieczki...chociaz na weekend macie jakies plany bo u nas narazie dzien jak codzien..

reklama
Dzień dobry :-)

Maciulek wczoraj nam padł jak wracaliśmy z przejażdżki i spał w sumie od 19 na śpiocha nakarmiłam go o 21 i dospał do 4.30 obudził się zjadł wzięłam go do naszego łóżka i spał do 7.30 dał poleżeć do 8 a potem już trzeba było wstać bo w łóżku było źle. Wczoraj jeździliśmy z M za paliwem bo stacje paliw pozamykane i brak paliwa i na 5 stacji na jaką zajechaliśmy była taka kolejka że staliśmy z 15 min ale było na szczęście paliwo i zatankowaliśmy.

Dzisiaj pochmurno pogoda się popsuła niestety, ale i tak pójdziemy albo pojedziemy na zakupy.

MamoOskarka zmień lekarza bo tylko Oskarek się przez tą doktorkę nacierpi.

Pisałyście o wypadaniu włosów mi też ostatnio bardziej lecą i do tego jeszcze Maciuś je wyrywa garstkami jak się uwiesi.

Uciekam coś zjeść i zebrać się muszę bo jak Maciuś wstanie to już będzie trzeba nim się zająć.

Miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry