witam
Również życzę Wam kochane Zdrowych i pogodnych świąt!!
Jak wam mijają te świąteczne dni???? Mam nadzieję że lepiej niż mi, bo tutaj mimo że jest mega ... religijnie(bo non stopa tesciowa i 2 szwagrów w kościele siedzą) to jak dla mnie malo świątecznie.. nawet śniadania nie zjedliśmy dziś wszyscy razem... u mnie w domu to była mega tradycja a tu każdy sobie, dobrze że chociaz moją prywatną czwóreczkę zebraliśmy przy stole.
a u nas- tzn u teściów padał od rana śnieg... grrr a wczoraj było tak ładnie
rojku- mi pediatra nasza mowiła że katar u takich dzieci może trwac do 4 tyg. i jeśli nie występuje kaszel w ciągu dnia i nocy nieprzerwaie to nie powinno być powodów do większego zmartwienia, bo wiadomo po nocy dzieci często maja kaszelek jeśli jest katar, trzeba często stosować wodę morską np. sterimar i odciągać oraz oczywiscie eupforbium polecam. Ale nastaw się że może nie przejść jej za 3-4 dni bo nestety katarek u maluchów jest upierdliwy...
kota normalnie mnie krew zmroziła na wieść o pogryzieniu, ehhh mam nadzieję że babci sie szybko wszystko wygoi choc wiem że takie rany nie są łatwe.
a u nas odkąd właczyłam malej większą ilość mm czytaj... 2/3 jej jedzonko teraz to mm to nagle dziecko jest cudowne cały dzień regularnie je potem gada bawi się wcina chrupki kukurydziane znowu gada itp a potem po 2-3 h ucina drzemkę, wcześniej non stop chciala jesc itp, Ale cycuś dalej rządzi na dobicie lub przy uspaniu
Muszę iść dziś na budowę policzyć gniazdka i kontakty bo chcę zamowic i zrobię zdjęcia nowsze

ale widok tego domku cieszy oczy, szkoda że kasa na wykruszeniu a tu tyle roboty jeszcze...