A ja dzis na 10 lece do lekarza z malym, w koncu udalo mi sie go zarejestrowac, jutro szczepienie wiec wole miec pewnosc, ze oprocz kataru i zabkowania nic mu nie dolega, wczoraj wieczorem 37,7 przed kapiela ale dzis rano juz 36,9 wiec niby wczoraj takiej typowej goraczki nie mial ale jednak

Ten zab jak mu nie wyjdzie to chyba sama mu ho wyciagnie bo juz drugi miesiac sie meczy

Juz taka gorke tam ma, ze tylko ta cholipna skora nie chce sie przebic
Kota tak wogole, to mojego A. corka urodzila sie z dwiema dolnymi jedynkami

Masakra byla z tymi zebami, zachaczaly sie o jezyk i ciagle jej krwawil, kiepsko jej sie jadlo no i musieli chodzic i je pilowac, pieknie teraz nie wygladaja jezeli patrzy sie na reszte zabkow
Mnie rowniez udalo sie wbic jutro na wizyte, bo nie robia podwojna co jest glupota moim zdaniem bo moglabym za jednym razem siebie i Benia zalatwic no ale coz

Tak czy siak, potrzebuje recepty na tabletki anty i pogadam o tej mojej miednicy i jak znam zycie to pewnie wydrukuje mi jakies cwiczenia
Benio znow w nocy kiepsko spal, ostatnio codziennie miedzy 3-5 sie wierci, przebudza, glodny jakos specjalnie nie jest ale podskakuje i sie wybudza, nie wiem o co chodzi. Chcialabym, zeby zaczal normalnie sypiac i jest bo co z teo ze zageszczam jak on tylko 100ml wypija :-( ehhh szkoda gadac.
Freyia udanego dnia dla was i Emilki!
Maxwell troche duzo kaski, ale pamietajcie, ze od razu remontu calego nie musicie, ale wiadomo wazne decyzje, zycze powodzenia.
venus ja mojemu zawsze mowie, ze moze isc ale po kapaniu i polozeniu spac dzieciakow bo wykapac dwojke samemu to nielada wyczyn
Milva mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego, obyscie dostali wizyte dosc szybko i zebys sie nie musiala sie martwic!
Ok, wiecej nie dam rady bo musze sie ubierac do przychodzni, dobrze ze jest 5 minut drogi ode mnie bo pada i jest mega brzydko :-(
Potem sie odezwe, na razie milego dnia wam zycze ;-)