reklama

Grudzień 2011

reklama
Maxwell, super komplet! Maz ma dobry gust;-)
Tez musze sie w tym temacie troche ogarnac.... A lecimy w te sobote:tak: babcie juz czekaja.... Moja Mama niestety bedzie tylko w sobote, a potem ucieka na kilka dni.... mam nadzieje, ze Tesciowa da rade;-)

Jeżeli chodzi o wyjazdy, ja już zaliczyłam podróż pociągiem z Oskarkiem do Wrocławia :) Były ze mną dwie koleżanki i gdyby nie one to na bank nie dałabym rady!!
Było to dla mnie bardzo męczące.

Obiecujemy sobie z naszą rodzinką wyjazd do Krakowa już od dłuższego czasu i jakoś nie możemy się wybrać,
Łysa, dla Ciebie kochana mogę tam jechać :)

Maxwell, gratulacje z okazji rocznicy ślubu!!!! :** PIĘKNA BIELIZNA!
właśnie sobie wyliczyłam, że my w czerwcu też będziemy mieć 4 lata po ślubie!

my pod koniec maja zaliczamy pierwszy poważny wyjazd z Kubą, szczerze się boję...

hejka!
Troche Was zaniedbuje ale jak mam czas to siedze na portalu niania .pl i czytam odpowiedzi niań. Czas tak leci że szok. tydzień bez chłopa bo był w delegacji to wogóle nie wiem gdzie ręce włożyć bo tyle roboty.
wracam do pracy od 1 lipca. Dokończe macierzyński i stary urlop i tak jakos wyjdzie.
Sporo tych ofert ale jakbyście zobaczyły te zdjęcia niektóre dziewczyn to nie wiem czy nie pomyliły portali niani z randka.pl
biggrin.gif
Mężol sie pyta czy obsługa meża tez wchodzi w zakres obowiązków
p.gif

maxwell- zazdroszczę prezentu- piękny kolor:tak:

ewka - hehe, masz rację z tymi fotami ofertami;-)

my po godzinnym spacerze, po południu jeszcze raz, ciepło, ale wieje i na ręku cięzko chodzić aby go nie owiało...znalazłam na dnie szafy gumowego słonia zabawkę, nie wiem skąd mam,ciekawe czy mu sie spodoba:confused:

Wybaczcie, że nie wszystko przeczytałam, ale u nas nieciekawie się dzieje...wczoraj objawy się nasiliły i musieliśmy biegiem zbierać się do pediatry...dostaliśmy skierowanie na cito do neurologa, a neurolog dał skierowanie do szpitala...i jutro tam pojedziemy żeby ustalić termin i w ogóle dowiedzieć się czy nas przyjmą...
MAXWELL, wielkie gratulacje dla Ciebie i męża!!!szczęścia i miłosci:tak:

maxwell gratulacje z okazji rocznicy a komplecik śliczny :-)

U nas pogoda do niczego deszczowo pochmurno słoneczko się czasem przebija ale zaraz chmurzysko i deszcz pozazdrościć pogody w PL ale za 24 dni i ja się będę polskim ciepłem cieszyć przez 3 tygodnie.
Mój Maciuś pobił rekord swojej drzemki usnął o 8.45 i przespał 2 godz 40 min aż byłam w szoku bo zdążyłam się wykąpać posprzątać i umalować się. Niunio wstał to zjadł sobie MM z kaszką bananowo-truskawko i się bawił a teraz gra z tatusiem na swoim sprzęcie muzycznym :-D
Planujemy zaraz gdzieś jechać ale już za bardzo nie ma gdzie bo codziennie do tych samych sklepów centrum itd to nuda a w domu się też nam nie chce siedzieć.

Miłego dnia :-)

Maxwell Gratulacje :)

Nikuss nam pomoglo dentinox, ktory Freiya polecila.

U nas pogoda cudowna:) Ja na spacerek poszlam w bluzce z krótkim rękawem:) Oby czesciej tak cieplutko bylo.

Dziewczyny kiedy mozna przesadzic dziecko do spacerówki? Chodzi mi o tą spacerówke z kompletu wózka 3w1, Ja mam tako.

reklama
Tofika - kurcze, żeby wszystko szybko się wyjaśniło!!!Zdrówka dla małej!!!!
Sosnowiczanka, z tego, co pamiętam przy Marysi, myśmy przeszli na spacerówkę, jak miała za małą gondolę na długość..
A myśmy wróciły ze spacerku, mała wypiła mleczko, duża zjadła serek, a ja się biorę za obiad;-)
A na spacerku - myślałam, że nie wyrobię;-) Odważyłam sie wyjść bez wózka dla Marty, tylko ją zachustowałam..no i idziemy. Po drodze weszłyśmy do Biedronki, po banany, bo wczoraj zużyłam do ciasta..W drodze powrotnej Marysia krzyczy "siku":szok::baffled: Ja zachustowana, dom w miarę daleko, ale dałyśmy radę. Jak ktoś nas z boku obserwował, to musiał mieć niezły widok: kupka z trzech bab:-D:-D
Ok, zmykam robić obiad..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry