reklama

Grudzień 2011

witam wieczornie :-)

majeczko przede wszystkim trzymaj się dzielnie!! wiem, że Ci ciężko ale jak napisała aga jesteśmy tu także dla Ciebie!!

maxwell najlepszego z okazji rocznicy. a bielizna... boska!! ma mężuek gust :-)

no i jak obiecałam a właściwie z okazji tego, że miałam ten zaszczyt rozpoczęcia 2000 strony stawiam Wam moje drogie Mamusie drineczki:
Zobacz załącznik 459564Zobacz załącznik 459565

no i wersja dla karmiących- o was też pamiętałam :-) (cycujcie dalej, dzielne kobitki)
kok.jpg

Kolejnych tysięcy zapisanych stron,
kolejnych tak wspaniałych chwil,
kolejnych radości i mniej sutków,
ale zawsze RAZEM!!
Najlepszego dla Nas i dla Naszych rodzin!!

Grudniówki 2011 to wspaniałe kobiety !!!!!!

reklama
Hejka
No i minął jakoś dzień pojeździliśmy po sklepach chwilkę pospacerowaliśmy a potem było siedzenie w domu i Maciuś robił akrobację na łóżku obrót z brzuszka na plecy w lewo prawo i na brzuszek a jaki miał przy tym ubaw. Teraz niunio smacznie śpi padł o 19-tej przy karmieniu ... mam nadzieję że to będzie już sen nocny.
Mam takie pytanie czy jak mały łapie rączkami brzeg łóżeczka to znak że trzeba obniżyć poziom ?? łapie tak że trzyma i podciąga się się leżąc na boku jedną ręką ... kombinator mały.

majeczka trzymaj się pisz jak tylko zacznie Cię dopadać smutek jesteśmy tu po to aby wysłuchać, pocieszyć.

inka postarałaś się kobieto drineczki apetycznie wyglądają no i te życzenia :-)

krótka relacja z wizyty w odpowiednim wątku a tu nieco więcej...
chłopy to jednak bezmózgi... :wściekła/y:
na szczepieniu przy ukłuciu był płacz ale tylko chwilę, gorzej było już przy ubieraniu ale to wina ojca bo Aleksy był głodny :wściekła/y:
Nakarmiłam go ok 7 ale po nocy nie miał apetytu (co było dziwne, ale przywitał nas pięknym śmiechem i gaworzeniem rano) i zjadł tylko ok 60ml, kazałam M go dokarmić przed wizytą a sama pojechałam na zajęcia.
jak się okazało dziecko nie zjadło bo ojciec stwierdził, że nie był głodny i że spał w aucie jak mądry tatuś jeździł z nim w kółko a jak się obudziło o 11 w przychodni był tak głodny, że szok :-(
wieczorem- ok 19 histeria, płacz, krzyk przeplatany z radością i śmiechem. gorączki brak- max 37,5
zasnął ok 20 ale kręci się i wierci i chyba ma gorączkę, bo jakiś rozpalony jest bidaczek.
oby tylko nos zniósł dzielnie i jutro był już taki radosny i uśmiechnięty jak zawsze

majeczka trzymaj sie i pamietaj o Nas ze zawsze moze napisac i pogadac;) wszystkiego naj naj dla Malutkiej!!

inka
widze ze na bogato te co nie karmia:):):) ja poczekam az przestane karmic i sie odezwe:P:P:P
rowniez naj naj dla Aleksego:) i oby mu przeszlo,zdroweczka.

maxwell
najlepszego z okazji rocznicy!!!!

A my dzis caly dzien na ogrodzie:) pogoda przepiekna,przyjechali dziadkowie i zabrali Patryczka na 3 dni do siebie:) wraca w niedziele..A jutro przyjezdza moj brat z Anglii i zaprosilam go na obiadek z corka(bo jest po rozwodzie) takze posiedzimy pogadamy:)

A dzis jak uspilam Mloda to mowie do M ze jade na solarium i do sklepu( bo uwielbiam jezdzic wieczorem bo jest cisza spokoj tesco 24 h) no pojechalam na solarium,poznniej do sklepu i nawet nie zdazylam wejsc i telefon ze Mloda placze na maksa i nie wie c sie dzieje bo az mu sie krztusi i ze mam wracac wrocilam a ona oczy na mnie i sie usmiechnela,dalam jej cyca 5 sekund i zasnela;/
Chyba nie chciala zeby Mamusia wydala pieniazki,no nic Tatus jutro pojedzie;)

Malutki na szczęście nie obudził się i śpi jak susełek teraz nakarmię go na śpiąco i uciekam spać.

inka najlepszego dla Aleksego z okazji 4 miesięcznicy :-)

majeczka najlepszego dla Saruni :-)

Dobranoc :-)

dziewczyny wybaczcie że tak namolnie ale właśnie sobie przypomniałam, że dziś mija rok od momentu gdy zobaczyłam 2 kreseczki na teście a równo 8 miesięcy później na świat przyszedł Aleksy :-)

majeczka tule mocno! to Ci się teraz pogmatwało biedaku

tofika obyscie szybko wyszli z tego szpitala

maxwell najlepszego

Faktycznie sporo z nas ma w tym roku 4. rocznice. my 25 pazdziernika :)
Dzis 4 godzina na spacerze, az zasnelam na drzemke razem z mala :)

reklama
My już na nogach od 5.00 Nie udzielam się ostatnio w ogóle na forum, ponieważ prawie w ogóle nie ma nas w domu. Korzystamy z pogody i chodzimy na bardzo długie spacery.
Parasolka do wózka już doszła i sprawdza się bardzo dobrze.

Miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry