reklama

Grudzień 2011

Dziekuję Wam kochane...za to,że jesteście...
Nigdy nie myślałam,że mnie to spotka-nasza miłość była jak z bajki...
A koniec...eh...
Ufałam mu...okazał się zdrajcą...
Nic by nie wyszło gdyby nie zapomniał wykasować smsa.
Dobrze,że żyjemy w erze tel.
Staram skupić się na dzieciach i sobie...myślę,że z czasem jakoś się to wszystko poukłada...

reklama
Cześć laseczki:-)
A my dzisiaj na szczepienie - trzecia dawka 5w1..muszę też podjechać w końcu do pracy i powypisywać wnioski urlopowe..Marysia wyekspediowana do moich rodziców, więc my we dwie z Martusią na gospodarce, hihi;-) A wieczorem mamy umówione 3 mieszkania do pooglądania..
Majeczka, to przykre, że tak się porobiło u Ciebie..trzymaj się kochana!:-(
Inka, drinki super:-) I fajne życzenia..:-D
Żabcia, obniż lepiej..myśmy właśnie dlatego obniżyli już poziom w łóżeczku..
Izi - fajnie masz z Nadunią;-) Nieźle dba o mamusiny portfel:-D

majeczka - wszystko się poukłada, zobaczysz -mimo tego ogromnego bólu i rozczarowania , czas jest najlepszym lekarstwem...i tak jak dziewczyny już pisały-zawsze możesz przelać tu swoje smutki-trzymaj się!

My nockę mieliśmy słabą...od 4 kręcenie, płakanie przez sen , więc nie śpię od dawna....a dziś umówiłam się na piwko-pewnie po 1 już będę miała dosyć, taka jestem przemęczona:baffled:
No i w końcu dziś jest u nas cudownie-cieplutko, oby tylko wiatru nie było.
Miłego dnia!

Dzień dobry
U nas na szczęście po szczepieniu juz ok. Mam swoje uśmiechnięte i żywe dziecko :-)
Od rana pogaduszki i próby głosu-pisków ciąg dalszy...

Milego dnia

Majeczka, to bardzo smutne, co Cię spotkało, zwłaszcza w takim momencie, kiedy na świecie pojawiła się Sarunia. Pamiętaj jednak, że teraz najważniejsza jesteś Ty i dzieci. To, co zrobił Twój M, nie ma nic wspólnego z tym, jaką wspaniałą jesteś kobietą! - zaradną, pracowitą żoną i kochającą mamą. Musisz zadbać o poczucie własnej wartości i pamiętać, że jego błędy to nie Twoja wina! :*

2701
, parasol do gondoli czy spacerówki? Bo ja też mam zamiar kupić, tylko myślałam, że dopiero do spacerówki, czyli za jakiś miesiąc, dwa....

Maxwell, jeszcze nie gratulowałam! Dużo szczęścia Kochana :* A komplecik bardzo gustowny i apetyczny ;)

Inka, tak to jest z tymi facetami - dla nich dziecko nigdy nie jest głodne, ani śpiące. Wszystko przypisują.... nastrojom ;)

Izi,
ślicznoto. Jaka Ty już jesteś opalona!!!!! :D Piękne te Twoje dwa skarby :)

Tofika, dużo zdrówka dla Was :*
A tak na marginesie, jeździsz już w spacerówce? Jak Wam się jeździ z tymi ochraniaczami pasów przy buźce?

Już kiedyś miałam takie 1,5 tyg kiedy Misia spała ładnie po 8-10h bez przebudzania, ale potem się skończyły ;) A od 5 dni znów wróciły i śpi sobie smacznie, a potem leży w łóżeczku i nie płacze za jedzeniem, tylko sobie mamrota pod nosem ;)

Ostatnia edycja:
majeczka- tule mocno :(:*

Kota- rewelacyjny bujak!

Maxwell- 3mam kciuki za ogladanie mieszkan, oby ktores bylo godne uwagi!

A ja przy kawce, mam nalozona maske na glowe i czekam:) Gdyby nie moj dziec, pewnie jeszcze bym spala, ale ona piszczala a jak wstalam to sie cieszyla, ale sama sie soba zajmuje;| wiec n ie wiem co jej za roznica czy spie czy nie haha a tak mamy codziennie.

U nas nocka ok, po marchewce żadnych rewelacji więc dziś nawcina się więcej. :)

Majeczka faceci potrafią być okropni, trzymaj się kochana i pamiętaj, że dzieci są najważniejsze i najwspanialsze!

Kota najpierw się przeraziłam co ten Kuba ma że tak nim macha ale potem uświadomiłam sobie, że to on sam tak sobą macha :-D Fajne, ale pewno drogie.

WITAJCIE godzina 9 a tak cieplutko-uwielbiam, wywiozłam Melę do przedszkola, zaraz małego dam babci na dwór a ja od wczoraj piorę i będę prasować bo w niedzielę wyjazd i muszę ciuchy czyste być by nie zostawić wszystkiego na jutro..

MAJECZKA przykre ale trzymaj się i nie poddawaj masz dla kogo walczyć i widzieć z Sarunią i Rubenem sens życia. TULIMY

INKA dzięki za drineczki:-)
Kochana JA 2 KRESECZKI 4kwietnia zobaczyłam.

ROJKU 25 PAŹDZIERNIKA:-) to jak i u mnie 4 rocznica ślubu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry