reklama

Grudzień 2011

witam ponownie...

u Michasia stwierdzono wodniaka lewego jądra, we wrześniu mamy przyjść ponownie na kontrole jak do stycznia nic sięnie zmieni to Michaś trafi na stół operacyjny:(:(

miłego wieczoru

reklama
Dobry wieczór
Ja melduję się od mamy, zostaje tu na noc bo M do Niemiec jedzie.

Malenstwo bardzo mi przykro, młody chłopak a tak szybko musiał odejść!

Mła szybko wracasz do pracy, no ake jak trzeba to trzeba. A skoro jest teściowa, której ufasz to dobrze, bo chyba spokojniej człowiek wtedy znosi ta rozłąkę!
U nas dzis marudzenia ciąg dalszy, może w końcu zeby??
Sosno... Aleksy tez jeszcze nbie miał chrztu.
Violett zdrowia dla P!!

Mła ale masz fajnie po pierwsze że masz teściową co ci zostanie z małą, po drugie mieszka tak blisko naprawdę super i do tego zazdroszczę ci że masz gdzie wracać:tak::tak::tak: ja pamiętam jak wróciłam do pracy po Zu miała 7 m-cy początki ciężkie ale szybko wpadłam w rytm i z chęcią szłam do pracy oderwanie się od domu... i chętnie wracałam stęskniona zobaczysz szybko wpadniesz w rytm ja w sierpniu też miałam wracać już wsępnie miałam opiekunkę ustawioną a tu klops ... narazie z tego nici chyba będą wle nie myśleć teraz urlop prawie do końca sierpnia ...
babcie to skarby jakie by nie były zawsze kochane i zaufane ja musiałabym Ozika w obce ręce oddać i to za min 1800 zł więc naprawdę dziewczyny korzystajcie jak macie okazje W-wa jest mega droga jeśli chodzi o nianie ...:angry::angry::angry:

Witam wieczorem. Nadrobic was od rana to nie lada wyzwanie:)

Inka buziaczki dla Aleksego:) Mam nadzieje ze ta wymarzona córeczka pojawi sie tez u was w przyszlym roku, fajnie ze decyzja zapadła i podziwial za odawgę (Kota, ciebie rónież)

Mła, Malenstwo Alanek tez bardzo chetny jest gdy ktos go bierze na rączki, nie wazne czy rodzina czy "obcy", Nie boi sie nikogo a i ja nie mam nic przeciwko zeby ktos go sobie potrzymał (no chyba ze chodzi o moją tesciową, no ale to juz inna historia;-))

Milva,
gdzie ty mieszkasz kochana??? Co piszesz ze u ciebie pogoda do bani to u nas swieci sloneczko... Dzis tak samo zresztą :)

Tofika dzieki ze zapisalas o tej folii przeciwdeszczowej, od razu na widoku sobie naszykuję. Przyznam szczerze ze lezy jeszcze nie uzywana.
Pare dni temu kupilam sloiczek po 6 mies z kawalkami ale Alan mi sie troche udlawil i wiecej nie chcial, na razie nie bede takich mu dawac, no przynajmniej dopóki jakis ząbek sie nie pojawi u nas.

Tak zachwycacie te kotleciki z kapusty ze chyba tez sie skusze...:)

Asienka
, dziekuje za pamięć :*:*:* Jestem, jestem, Tylko rano praca a potem Alan wymagający ode mnie calego mojego wolnego czasu i jeszcze net bardzo wolno mi dzis chodzi... Kochana wierzę ze u Michasia wszystko sie unormuje i obędzie sie bez interwencji chirurgicznej, Trzymam kciuki a ty nie martw sie na zapas, będzie dobrze:)
Chyba mam kiepski zasięg, mimo ze w centrum miasta mieszkam :baffled:

Dorotar nawet niezle, mamy w tej chwili duzo strzyzen dzieciecych-młodziezowych, widac na wakacje sie juz chyba szykują, no i czesan slubnych co sobotę caly zaklad. A jak u ciebie?

AanetaW odwaz sie i pisz smiało :) Ja na wlasnej skórze jestem juz przekonana jak z czasem gdy sie pracuje ale daję rade:) Dziewczyny jestem od was uzależniona :-)

Malenstwo
jejku cos strasznego :( Wspólczuję rodzinie :(

Violett zdrówka dla twojego P .

Co do tego chrztu to niedotarliśmy do ksiedza :zawstydzona/y::wściekła/y: pojechalismy najpierw do sklepu, potem do drugiego na a potem zrobilo sie pozno i nie bylo sensu jechac :zawstydzona/y: Jutro tez nie pojdziemy bo po południu ide do pracy a w czwtarek tez nie bo M zas caly dzien robi... No cholera jasna jak tak dalej pojdzie to Alan bedzie ochrzczony dwa dni przed swoją komunią :wściekła/y:...

Gosia, fajnie to ja bym miała, gdybym mogła zostać z Emilką w domu i nie martwić się o kasę :(
Rzeczywiście wynagrodzenie dla niani w W-wie szokuje :/
To może się przeprowadzę, zostanę z Miśką i wezmę pod opiekę ze 2 dodatkowe warszawskie bąble :D

Sosnowiczanka, dasz radę, tylko im Alanek będzie starszy, tym "gorsze" numery może wywijać w kościele :D Moje dziecko np. nie uleży na rękach. Nie wiem, jakbyśmy ją trzymali przy chrzcielnicy. Pewnie na siłę i z rykiem ;)

A czy Aga76 zagląda do nas jeszcze????????????????

Ostatnia edycja:
Asko ugotuj całosc w osolonej wodzie w drugim garnku pdpiecz bułkę tartą wrzuc masełko,jak masło sie rozpuci to polej na wyciagnieta z garnka wczesniej kapuste:)
Ale miałas akcje,masakra!!!Jak Kamis?

AanetaW zapraszamy,zapraszamy:)

Mła juz do pracy??Kurde,ale zleciało

Sosnowiczanka ze spkojem dasz rade z chrzcinami:):)

Malenstwo straszna historia:(

Ja dzis sama z Młodymi i jeszcze mnie boli gardło,takze nienajlepiej:(
No ale dzieci już spią od 19.30..Niunia dostani mleczko ok 24 i pospi do rana mam nadzieje,bo ostatnio tylko raz sie budzi w nocy no ale po kapieli kaszka musi byc:)
Jutro już Tesciowa bedzie od 6 rano,bo Tesciu jedzie do pracy i ja zostawi na petli autobusowej i podjedzie do mnie:)

A Patrys dzis lepiej,robie mu na noc inhalacje,do miski wlewam wrzatek i kroplelki inhalol i swietnie mu się oddycha.Młoda dzis coś miała szkliste oczka mam nadzieje ze dalej nie pojdzie..

dziewczyny nawet sobie nie chce wyobrzac co czuje rodzina bo to tragedia a w szczegolnosci dla tej malutkiej 2 tygodnie temu skonczyla roczek:(( a on taki dobry chlopak byl cale zycie mial pod gorke (tez wychowywal sie bez ojca) a tego kierowce co uciekl to bym chyba golymi recami zatukla .... mam nadzieje ze go znajda i zamkna na dlugie dlugie lata

gosia kurde to ty rozrzutna jestes na opiekunke ja poki nie zaszlam w ciaze to bylam niania w wawie i takiej kwotyy to ja nie dostawalam obys znalazla dobra opiekunke ja za swoja karolinka tak tesknie normalnie pokochalam jak swoja i utrzymuje z jej rodzicami caly czas kontakt:D

sosnowiaczanka my tez jeszcze nie mielismy chrzcin i planujemy na 22 lipca ale zobaczymy jak to sie uda bo nie ma kiedy jechac wszystkiego pozalatwiac:((

Mla to blisko masz do tesciowej:P ja bym swojej tak blisko nie chciala bo juz po minucie mam jej dosc:D

asienka trzymam kciuki i oby was operacja ominela
violet zdrowka dla P :)

Oj Mła chyba juz jej dawno nie bylo :confused:

No to kochane laseczki ostatni dzien tej paskudnej pogody!!!! Wreszcie bedzie ładnie...i pusto na FORUM:-D
U nas dzien przebiegł typowo ale dzis przeciagnelam młodego z jedna tylko drzemka o 19 poszedł spac heh ciekawe o której wstanie:cool2:

Malenstwo- kurcze bardzo współczuje ,jak słysze takie historie to same łzy mi sie cisna:-(nawet ja sie nie zna tej osoby...

Sosnowiczanka- na tez czekaja chrzciny juz wszystko zaklepane na 19 sierpnia:sorry2:
Asienka- do wrzesnia jeszcze daleko moze sie wszystko wyrówna... Dziecko to jest takie małe stworzonko ze tu wszystko mozliwe!!!:tak:trzymam za was &&&&

Dziewczyny nie odpisze wam wszystkim bo juz ledwo co zipie:) Rozkladam swe łoże i powoli sie tulam do snu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTÓW!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Malenstwo u nas chrzciny robią w drugą i czwartą niedziele miesiąca wiec w lipcu wypada to 8 i 22 to w jednej z tych dat chcialabym sie znalesc no mam nadzieję ze sie uda... Zobaczymy, w kazdym bądz razie ksiądz po kolędzie jak chodzil to powiedzial ze mozna przyjsc tydzien przed planowaną imprezą to zalatwic wiec jakos szczególnie sie tym nie przejmuje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry