Witajcie postanowiłam zajrzeć bo stęskiłam się za wami, jestem, ale wysiadam psychicznie i na razie mało się udzielać będę muszę ze wszystkim się uporać.
Byłam w poniedziałek u ginekologa u innego niż zwykle, po receptę, chciałam się przebadać, zbadała mnie i dała mi skierowanie na USG narządu rodnego, miała z was któraś coś takiego???
U nas pielgrzymka szła w poniedziałek, Mela szoku doznała i oznajmnia nam ze łzami w oczach, że ona też tak chce iść jak oni i nagle chwila nie uwagi a Amelka długa do drogi i do ludzi i moja siostra za nia poleciała a ta wrócić nie chciała i musiała z niz maszerować z pielgrzymką jakieś pół kilometra. A potem z fochem wróciła i mi opowiada, że ona sama chciała iść a Ola jej nie dała.
Kacperek chodzi w koło łózeczka, mamy dwa zęby, włoski mu znowu podciełam a i jak sie go pod paszki na podłoge postawi na nóżki to przebiera i kroczy.
Wracam do was powoli, dziękuję Wam Kochane za ciepłe słowa, za otuchę i że na mnie czekałyście.
Nie wszystko ale co nie co spróbuję nadrobić,przynajmniej z dwóch dni.
Dziękuję za życzenia dla Kacperka i wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów z dni kiedy mnie nie było.
Teraz popijam sobie kawkę w pracy, dziś jak na razie nudy, wczoraj i w poniedziałek popracowałam troche to dziś chyba ludzie stwierdzili, ze muszę odpocząć-he he.
ANUSIA witaj.
A jednak babcia coś kupiła.
Ja teściowej nie mam-nie żyje ale za to teścia pożal się Boże, moje starsze dziecię ma prawie 3,5 roku a Amelka od dziadka nawet głupiej czekolady nie dostała, zero zainteresowania dziećmi jak tam pojedziemy-u nas nie był nigdy, nawet na ślub i wesele syna nie raczył przyjechać.
To teściowa teraz u was jest?
AGAPA gratki dla Mikusia, ze już siedzi, zuch chłopak.
INKA zdrówka dla młodego.
IZI udanego wyjazdu.
KUPINOSIA dlaczego aż szczepienie odroczone o 2 miesiące po ospie??
SOSNOWICZANKA ale przeszłaś z tym krwawieniem, współczuje.
MŁA zapraszam na bananowca, wczoraj rano robiłam jeszcze jest w domku.
LYSA biedna Zuzia z tymi koszmarami, oby szybko przeszły.
MAMO O życze zdrówka i szybkiego powrotu.
Troszke Was nadrobiłam co nie co.
A i naprodukowałam się też na zamknietym.