reklama

Grudzień 2011

Asnienka gratuluję kupki :) Powiem ci ze ja sama nie bylam zdolna wsadzic Alanowi rurke w tylek, najpierw robila to moja mama, potem M, ale ona naprawde mu pomogła, uwazam to za jedną z rzeczy które naprawdę pomogły nam przy kolce.

reklama
sosnowicznka nam przy kolkach nie pomogło nic nawet ten wychwalany sab simplex mogłam sobie do kosza wyrzucić mały musiał wycierpieć swoje a ja wraz z nim...;/ w przypadku kolki to jasne że rurka odprowadza gazy nagromadzone w jelitach ale jak ona działa w przypadku zatwardzenia?;p

A ja przy zatwardzeniu polecam sloiczek hippa sliwka!! U nas zawsze działało i zawsze mam awaryjny w domu!! A po żelazie Michas naprawdę może się męczyć. Pamietam jak w ciąży brałam żelazo i wtedy przezywalam katusze.

A u nas dzis w końcu pojawił się ząb :-) :-)
Mamy prawą dolna jedynkę!!!

inka gratuluję ząbka :-)
Ile jeszcze jest bezzębnych grudniaczków ?? bo u nas nadal pusto.

Maciuś usnął a ja się motywuję żeby umyć gary ale jakoś brak mi chęci do tego siedzę na sofie i mi się tyłka ruszyć nie chce.
Dzisiaj piękne słoneczko za oknem a my siedzieliśmy w domu bo wózek jest w samochodzie a nie chce mi się z nim szarpać bo wchodzi do bagażnika na styk.

Właśnie w wydarzeniach jest o półtorarocznej dziewczynce ugodzonej 2 razy nożem :szok:

Inka w koncu! Gratulacje!

U nas idzie naraz gorna jedynka I dwojka, masakra....

Dorator oby wam sie szybko ulozylo!
Asienka gratuluje kupki! Jezeli to zeby to wspolczuje :-(
Sosnowiczanka brawo dla Alanka! Jeszcze zrzuci Bo ruch robi swoje, Ben tez mniej teraz przybiera.

Upieklam dzis jablecznik i Na obiad zrobilam kasze kus kus z kurczakiem, fasolka i serem a I groszkiem, zaciagnelam puszka pomodorow i majonezem I calkiem fajny obiad wyszedl :-D Musialam Bena spac o 18 polozyc, ciezki dzien, oby zasnal normalnie :-/

Asienka- super że Michaś poradził sobie z kupką.
Inka- gratuluję ząbka oby kolejne przechodził łagodniej.

Ja byłam u lekarki- no i potwierdziła że mam zapalenie pęcherza. Dostałam furaginę i wit.c, jeszcze coś p/bólowego. Zaraz wszystko sobie wezmę i nyny, bo kiepsko się czuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry