reklama

Grudzień 2011

Hej u nas ciezka nocka mala bez cyca w buzi spac wogole niechcialaLrano byliśmy w Zuzie po te glupie papiery i jeszcze A chcial się dostac doMOPSu o papiery ze zadnej pomocy nie pobiera ale była taka kolejka ze ludzie naulicy czekali normalnie szok.

Pyszczek o cochodzi z tym konfliktem?
Netka gratki dlasiostry:D
Zabcia może tak jak pisala Violet @ cie nieodwiedzi:P
Violet super ze zmalym wszystko ok.
Freiya mojatesciowa urodzila dziecko o czasie i zylo tylko 3 dni mialo cos z serduszkiem ito tez jest temat tabu
Ewka gratki dlaZulki i zabkowe i raczkujące:*
Kota jest jeszczeszansaJwazne ze @ się nie pojawilaJ
Inka to widze ze TwójAleksy tak samo do pozna buszuje jak i moja Zu a nocke mialam identyczna
Kupinosia gratkidla Kasi a dla dziewczynek przydalby się teraz braciszek
Venus dzieki zainfo o marii i mam nadzieje ze kiedys się odezwie:P
Asienka super wiadomościbuzi ale dla Michasia za to ze dzielny chlopak z niego:**
wszystkiego najslodszego dla Emilki i Kalinki:**

reklama
Phelania może Alan ma u Ciebie elektryczną Nianię i jak się budzisz to mu tam pokazują światełka i nagłośnienie -AHA MAMA WSTAŁA, TO trzeba do niej zajrzeć ;):-D

Na rehabilitacji spoko, może nas wstępnie pod koniec listopada wypiszą-OBY. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Młoda zrobiła małe postępy, a na siadanie powiedzieli, że tak dzieci też zaczynają siadać, skośnie-jak Ninka :szok::szok:
A tak to nudy, bo szaro buro i ponuro!

dorotar, dziękuje za miłe słowa...
venus, cieszę się ze u mari wszystko dobrze. Mam nadzieje że z nią i z dzidzią będzie wszystko ok i mocno trzymam kciuki. :-)
Netka, nie wiem do końca o co z rehabilitacja chodzi, musiałam cos przeoczyć w każdym razie gratuluje postepów.No i gratulacje dla siorki twojej.
asienka, gratuluje super wyników
majeczka, kurde niektórych to życie nie rozpieszcza...:-(
przykre, ale trzeb amieć nadzieje, teraz medycyna wiele potrafi zdziałać.

Ja wróciłam włąśnie od interniski, byłam na kontroli. Skierowała mnie na RTG płuc i dalej mam brac antybiotyk, chociaz płuca osłuchowo lepiej. Morfo w normie. A mój m. tez araz się zbiera do lekarza, bo go cos chwyciło na tyle mocno, że do pracy nie poszedł, a on to naprawde musi byc poważnie chory żeby pracę zarwac...

Ostatnia edycja:
Tofika wytłumacz mężowi, że nie powinien chorować, niech da Ci się do końca wykurować a nie się w kolejkę wpycha... Z rehabilitacją to chodzimy, bo Ninka skraca prawy bok-to tak w skrócie -krzywy kręgosłup ma ;)No i kupa innych rzeczy ale to tam... już nie mówimy o tym, bo doła będę klepać.

Puki co sączę piwo, mąż gra w piłę, Nina wymyta śpi-wiem, że Torba jeszcze wstanie :cool2:i będzie znów esa teresa do 23 albo i lepiej...

EDIT:ZAPOMNIAŁAM DOPISAĆ
MŁA wiesz, ze termofor to jest dobry partner- zauważyłam jeszcze jeden plus jaki ma-a raczej nie ma-porannego wzwodu hahah

Venus ja Ci się nie dziwię, bo jak przypomnę kolki Ninki, ciążę do połowy rzygającą i w szpitalu...2 razy pobyt z Niną w szpitalu to mam stresa jak myślę o kolejnej dzidzi, poza tym, nie dojrzałam chyba do 2giej pociechy.

Ostatnia edycja:
Majeczka - no naprawde przykre, niektórych życie nie rozpieszcza
inka- tfu tfu oby ostatni nie byli pierwszymi, ja sie chętnie (na dzień dzisiejszy to chętnie) pierwsza ustawie w kolejke ale na rocznik 2014 albo 2015 :)
tofika- bo mi najbardziej pasuje różnica co 3 lata. Teraz mi sie to sprawdza a jak będzie w przyszłosci to też nie mam pojęcia...zdrówka dla Ciebie i dla M, mój też musi być poważnie chory żeby odpuścić robote
venus- dobrze ze masz kontakt z Mari. Uspokoiłaś mnie bo nie spałam wiele przez nią i sama miałam do niej już pisać na pv.

Mój dziś ma urodziny i imieniny. Rano tesciowa przyszła po Ole i sie pyta kiedy mu 100lat zaśpiewamy a on dziś po pracy pojechał na rehabilitacje a jutro do 13ej robi fuchę. Podumałam i zadzwoniłam potem do niej że zapraszam jutro na obiad. Tesciowa na to TO ON ZDĄŻY PRZYGOTOWAĆ ? chyba sie boi że ją otruję, :-D lepszy jest w te klocki no ale bez przesady !

Ostatnia edycja:
Netka kobieto zlituj się ;-) znów telefon czyszczenia wymaga :-) opluty został po raz kolejny :-)

Kupinosia najlepszego dla M!

Ja tez ostatnio myślałam o Marii bo trafiłam na jej posta na innym wątku. Ciekawe czy zdecydowała się na amnio? Bo ja jednak bym się zdecydowała...

Ostatnia edycja:
Dziękujemy bardzo za życzonka! :******
Misia z okazji "urodzin" nauczyła się pokazywać rączkami jak ptaszki robią furrrrrr :D

Kota, taki wynik testu mimo wszystko daje nadzieję, trzymam kciuki :)

Kupinosia, a Ty kiedy sprawdzisz?

Żabcia, chyba nikt nie będzie zaskoczony jak Maciuś pierwszy zacznie śmigać :)

Asienka, cudownie! :* Sama widzisz, że nie wszystko idzie pod górkę :)

Izu, miło zobaczyć Tymka! Niezły wąs! :D

Net-ka, czy ja wiem, czy to taka znowu zaleta...? ;p ;)

Czy ktoś ma jakieś wieści od Gosi? Mam nadzieję, że nie opuściła nas na zawsze :(

Mła,Dagne- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH KSIĘŻNICZEK!!!! wszystkiego_najlepszego_dla_wszystkich_dzieci_tych_duzych_i_tych_malych_0.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry