reklama

Grudzień 2011

Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia!

dziewczyny, dziekuje Wam za kciuki, ja nadal nie zrobilam testu, poki co @ brak, ale to dopiero 2 dni po terminie, na razie tez nie kupilam zadnego nowego testu, jestem totalnie zagoniona i wymęczona :( ostatnio wszystko daje mi się we znaki, w pracy, w domu, na budowie takie zapiernicz, że szkoda gadać, M. ciągle nie ma w domu, Q w ogóle nie śpi w dzien, jedyna pewna drzemka to ok.40minut o 12tej, a tak czyste szalenstwo od rana do wieczora, na szczęście nocki są spokojne (odpukać!)... zwykle ok 21-ej już śpię....

Ostatnia edycja:
reklama
Tofika- ta ciocia to OKRES ! :-D i ciesze sie niesamowicie :-)
malenstwo- to dobrze, rozumiem że macie zielone światło ;-)
dorotar- co chwila zadzierała kiecke i palce sobie wkładała do tyłka, niefajnie to wyglądało a Ty jak często i czy w ogóle odrobaczasz Mele ?

KUPINOSIA ha ha, ja jak byłam mała to podobno kiedyś w kościele mówiłam pierw po cichu a potem na cały głos: MAMA BOLI MNIE CIPKA:-D
Nie ja Melci nie odrobaczałam jeszcze nigdy. Nawet nie myślałam o tym.

Agapa ja wciąż podaję Nince wit D3, Choć je kaszki na mleku i kaszli mleczno-ryżowe.
Dorator moja siostra już 12 lat mieszka w USA.
Kupinosia Tofika dała się nabrać na tą ciocię z limuzyną haaha ;) nie załapała!
No a Twoja Amelia Dorator to poetką chyba zostanie,bo teksty tworzy bardzo wymyślne ;):-D

Dziś na obiad naleśniki z twarogiem, polane musem truskawkowym.
Mój żołądek aż syczy z głodu!

Ostatnia edycja:
Maleństwo- a ten mój M. nie dość że pracuje całe dnie to w wolnej chwili opowiada mi o pracy :eek: Trzymam kciuki za staranka ;-)
Malenstwo, Dorotar - ale się uśmiałam z cipki i siura :-D
Agapa- my mamy zalecenia od pediatry i ortopedy że mam podawać wit D aż mały zacznie samodzielnie chodzić.Oczywiście zdarza mi się zapomnieć, ale ogólnie podaję mimo że je tylko MM.

Młody wstał, bawi się swoją ulubioną zabawką "drzwiami" , a ja sobie siedzę i myśle..

hahha dorotar to musze cie z moim bratem poznac bo on wolal w kosciele ze go siur boli hahha

HA HA HA PADŁAM JUŻ GO UWIELBIAM:-D:-D:-D

NETKA ja myślę, że Mela to raczej komikiem zostanie albo klownem:-D:-D:-D
Ale pyszności na obiad masz, dawno naleśników nie jadłam. A ja znowu dostałam dostawę jedzenia do pracy, moja ciężarna szefowa przywiozła mi kurczaczki z Maca, no chyba muszę się stąd zwolnić:-D bo będę słoniem:szok: a nie podwójną mamuśką laską;-)

dorotar - tak jak piszesz, sama musisz dojrzeć do tej decyzji. ja nie pracuję i jestem całą dobę z małą, ale i tak jakoś tak jej się ustawiło, że w sumie pełny posiłek z piersi to je tylko po przebudzeniu, później po 3h znów trochę popije, ale już nie starcza jej na tak długo i mniej więcej po 2h czasem wcześniej dostaje kaszkę na gęsto
Agapa - ja podaję non stop vit. D, przez pewien okres podawaliśmy nawet podwójną dawkę (na zalecenie lekarza). Wg mojego lekarza należy podawać ją do min. roku.
Net-ka - a ty nie rób tutaj smaka tymi naleśnikami, no!

Czy wasze dzieci też nie chcą za bardzo jeździć w wózku na spacerki. moja wytrzymuje max pół godzinko, no może 40 minut i jest marudzenie....

Aaaaa...i jeszcze informacja zakupowa :-)
w Carrefourze od dzisiaj karton pampersów, ten duży - 79,90zł
w Lidlu od jutra fajne ubranka w dobrych cenach http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-178A678A-79208265/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=30315. ja zapoluję na te rajtuzy z abs, w sam raz do raczkowania i jeszcze za taką cenę...

Ostatnia edycja:
reklama
Agapa gratki dla córy!!
Buziaki dla Oskarka!

Maleństwo dokładnie – takie 50/50 procent szans – jak dzidzia odziedziczy po mamie krew to super, a jak po tatusiu to nastepne dziecko może mieć już ciężko jeśli przy tym pierwszym pojawią się przeciwciała :( ta natura jednak nie do końca wszystko dobrze wymyśliła;)

U nas pada, wieje i spać się chce. Byliśmy dziś na kontroli słuchu i zakończyliśmy chodzenie do przychodzi z tego powodu. Musieliśmy być 3 razy badani ze względu na antybiotyki jakie Krzyś brał zaraz po urodzeniu, ale wszystko jest super!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry