Milva
Zbójkowa mama;)
Hej, na początek najlepsze życzenia na solenizantów wszystkich !!
Nie miałam kiedy wejść i napisać coś dłuższego wczoraj, a wieczorem padłam nieprzytomna po 20
Bartek lepiej z katarem, ale jestem tak umęczona , śpiąca...nogi mnie napier...od noszenia i ciągłego ruchu . Jeszcze w tym tygodniu mama ma dodatkową prace na popołudnia, więc non stom z małym jestem .
Wczoraj Tz miał wolne i tylko mi się pałętał pod nogami
Mały oczywiście zaraz dostaje głupawki jak sa wszyscy w domu .
Nocki trochę lepsze, ale rano ledwo wstaję i tak. Na razie żadne zmiany się nie zapowiadają, więc trzeba przetrwać ....
Sorrki , że tak tylko o sobie, ale mały juz mi przy nogach wisi . Ale czytam na bierząco choć;-)
Nie miałam kiedy wejść i napisać coś dłuższego wczoraj, a wieczorem padłam nieprzytomna po 20

Bartek lepiej z katarem, ale jestem tak umęczona , śpiąca...nogi mnie napier...od noszenia i ciągłego ruchu . Jeszcze w tym tygodniu mama ma dodatkową prace na popołudnia, więc non stom z małym jestem .
Wczoraj Tz miał wolne i tylko mi się pałętał pod nogami
Mały oczywiście zaraz dostaje głupawki jak sa wszyscy w domu . Nocki trochę lepsze, ale rano ledwo wstaję i tak. Na razie żadne zmiany się nie zapowiadają, więc trzeba przetrwać ....
Sorrki , że tak tylko o sobie, ale mały juz mi przy nogach wisi . Ale czytam na bierząco choć;-)
Freiya- trzymam!!!...ale ostatnio wspominałaś tak ładnie o drugim bobo, może wygadałaś
ja się pewnie kiedyś zdecyduje (albo los zdecyduje za mnie) ale jeszcze nie teraz! Ewka podoba mi się taka różnica wieku jak między Twoimi pannami
ja nawet ostatnio byłam w komisie dziecięcym i babka tam przyszła i zostawiła u nich wózek i ubranka, spisała ze sprzedawczynią umowę i od razu dostała kaske.